Отзиви от клиенти за Aliza Beauty:
Всички оферти
Отлично обслужване и компетентна консултация.
Доволна съм много от вниманието което бе проявено към мен.За съжаление цените на процедурите са доста високи и не мога да си позволя редовно посещение,направих го по необходимост.
Много мила, любезна и възпитана жена. През цялото време ми казваше какво ми прави, за какво помагат движенията/маските и прочие. Отношението към клиента, с или без ваучер, е отлично. Но самата процедура нещо куцаше. Не видях достатъчно добри резултати.
Аз бях много разочарована! По-добре да бях платила по скъпо но да имаше ефект. Никаква разлика на лицето си след почистването не видях! Процедурата се извърши в подземие дори въздуха беше различен! И на всичкото отгоре и детето и беше там говореше, пееше, обикаляше леголо.. Въобще за никакъв релакс
Персонала е много любезен, но.... вега теста е пълна пародия, бяла заxар не мога да усвоявам, но кока кола мога :о и други такива несъвпадения :-(
Трудно е да се нарече професионално , да не говорим, че диетична консултация и хранителен режим по скоро няма , а реклама и агирация за ползване на повече процедури и закупуване на продукти , които предлагат.
Изключително професионално отношение! Много съм доволна! Препоръчвам горещо!
Много коректни и добро отношение към клиента! Отново бих пазарувала от Дилиос!
И аз искам да изкажа недоволство. Не можах да си използвам закупен ваучер,т.к. ми се случиха непредвидени обстоятелсва, а те бяха категорични, че не мога да го ползвам 1 ден по-късно. Силно съм разочарована.
доволна съм не толкова от процедурата, колкото от новата и полезна информация. изключителен професионализъм. отделеното време и внимание надхвърля очакванията.
Покажи още ревюта
За 3362 дни публикувахме 171564 оферти, които се разграбиха
7 365 293 пъти, спестявайки 147 257 71917 лв на 617 610 грабомани!