Онлайн курс "Реклама и планиране на рекламна кампания" с 6-месечен достъп до платформата и бонус - курс "Project Management", от The Academy

Този курс въвежда в теорията и практиката на основния инструмент на маркетинговите комуникации - рекламата. Ако имате интерес в тази област, то предложението на The Academy е само на ваучер разстояние от вас.

Онлайн курс "Реклама и планиране на рекламна кампания" с 6-месечен достъп до платформата 34.99 лв Грабни
За курса
Курсът ще ви запознае с процеса на планиране на рекламна кампания, организацията на рекламната дейност, творческите аспекти, свързани с разработване на рекламно послание, медия планиране и измерване на ефектите от рекламата.

Акцентът е поставен върху разработване на творческа реклама, базирана на стратегическо мислене. Основна цел на курса е формиране на система от знания, умения и компетентност за планиране на рекламна кампания. Специфичните цели са:
• да представи същността и ролята на рекламата катоелемент на интегрираните маркетингови комуникации;
• да опише основните принципи на действие на рекламата;
• да представи отделните етапи на планиране на рекламни комуникации и съдържанието им;
• да запознае студентите с творчески стратегии и техники за разработване на рекламно послание;
• да се посочат възможностите на различните медии за пренасяне на посланията;
• да разгледа ролята на проучванията за подготовка и оценка на резултатите от рекламната кампания.

След успешното завършване на курса вие ще:
• знаете и прилагате адекватно основните термини, дефиниции и концепции, използвани в маркетинговите комуникации;
• разбирате ролята и значението на рекламата за постигане на максимално комуникационно въздействие, интегрирайки я с другите инструменти на маркетинговите комуникации;
• можете да поставяте маркетингови, рекламни и медийни цели;
• можете да анализирате и избирате целева аудитория на кампанията;
• знаете да оценявате и използвате различни медии, рекламоносители и рекламни средства в кампанията;
- сте способни да прилагате различни творчески стратегии и техники;
- знаете как да измервате резултатите от кампанията;
- можете да подготвите и представите цялостен план за рекламна кампания.

След успешно влизане в системата в лявата част на страницата ще откриете главното меню, в секция "Моите курсове", където се намира и курсът ви на обучение. Дистанционният курс е систематизиран чрез Модули - 1,2 и 3 са модулите с тематичните уроци, а модул 4 е с допълнителна информация и литература за четене. След някои уроци има и тест, който се състои от един-единствен контролен въпрос. Последният модул е и финалният тест, състоящ се от 10 затворени въпроса, имате на разположение 60 минути, и право на 3 опита, като системата взема най-високия резултат. За успешно преминат тест се смятат 70 или повече получени точки. Теста се отключва автоматично след преминаването на всички уроци от модули 1 до 3. Обучението се преминава изцяло онлайн - без лектори, с които да се съобразявате. Единственото условие е да имате достъп до интернет. Може да достъпите обучението от всяко място и по всяко време, когато ви е удобно. След успешно преминаване на обучението и финалният тест се генерира онлайн сертификат.

Бонуси към офертата

  • Всеки клиент с ваучер получава и достъп до курс "Project Management".

Условия на офертата:

  • Валидност на ваучера: от 8 Ноември 2022г до 5 Май 2023г.
  • След издаване ваучер и в рамките на неговата валидност е необходимо да се регистрирате тук.
  • Достъпът до платформата се дава в рамките на работния ден, ако регистрацията е направена до 18:00ч. При регистрация след този час, както в Събота след 14:00ч или в Неделя, достъпът се дава на следващия работен ден.
  • След предоставяне на необходимата информация, се създава регистрация в платформата за обучение и се получава автоматичен мейл с данни за достъп, както и мейл с подробна информация за обучението. От този линк може да влезете и стартирате своето обучение.
  • Офертата включва 6-месечен достъп до обучителната система и цялото съдържание на конкретния изпит/програма. Достъпът до платформата започва да тече след регистрацията.
  • След успешно преминаване на обучението и финалния тест се генерират онлайн сертификат и уверение.
  • При желание за изадване на сертификат и удостоверение на хартиен носител с мокър печат издаден от Академията БГ, се доплащат 10лв, както и куриерската услуга, според тарифите на куриера. Това заплащане става с наложен платеж по време на получаване на документите или онлайн на следния линк.
  • Не е възможна замяна на курс след активиране и достъпване на обучителния курс.
  • Всички други глобални условия на Grabo.bg
Задай въпрос

Видео

Осигурено от The Academy

The Academy - специализирано онлайн обучение. Курсове за всички!

• Всеки може да вземе участие в нашите курсове - съдържанието на всеки един курс е написано на достъпен и разбираем език, без да се нарушава целостта или качеството му;
• Разнообразие от курсове за обучение - при нас може да откриете курсове, които да ви помогнат да дадете нов старт на своята кариера или да усъвършенствате своите знания и умения. Академията предлага обучения в различни професионални направления създадени от доказани експерти в своята област;
• Достъпно дистанционно обучение и гъвкавост - онлайн курсът към Академията за обучение е най-гъвкавият начин да получите обучение с признато качество и желания от вас сертификат. С дистанционния курс Вие се обучавате в удобно за Вас време. Можете да се свържете с вашия преподавател по всяко време чрез e-mail и да отправите вашите въпроси.

Учите, когато и където пожелаете и се записвате за изпит, когато сте подготвени. Обучавате се в интернет базирана платформа за управление на обучението с напълно интегриран инструмент за създаване на интерактивно обучение LMS Contipso.

Искате ли...
• Да получите нови знания и професия с бъдеще;
• Сертификат доказващ знанията ви;
• Нова професионална реализация;
• Сертификат и удостоверение - с лед приключване на курса, при успешно положен финален тест, издаваме специален сертификат доказващ вашите знания и квалификация, както и удостоверение за преминат курс на обучение с 96 учебни часа.

Академията се е ангажирала с прилагането на добри практики, идеи и стандарти извличайки информация от европейски източници, асоциации, общности и организации. В тясно сътрудничество сме с едни от лидерите на пазара.

"Не компаниите движат света напред, правят го хората." Именно това лежи в основата на нашето партньорство със Siemens България. Желаете да помогнете в създаването на технологиите и иновациите на утрешния ден, владеете чужд език, притежавате компютърна грамотност? Ако отговора е да, завършвайки обучението си при нас в подходяща програма, ще ви предложим нова кариерна възможност в едни от водещите бизнес направления - технически експерти и инженери; IT сектор; Order management, Accounting и Buyers.

Новите възможности за работа започват тук, с партньорството ни с една от най-големите HR агенции във България. Всички ние вярваме, че най-голямото предизвикателство е съчетаването на талантливи хора със забележителни бизнес проекти. Ние ви мотивираме и помагаме в подобряването на личните ви умения, знания и качества, а благодарение на партньора ни ще превърнете професионалните си цели в реалност.

Възползвайте се от нашата програма за сътрудничество с Колеж "Света Ариадна", ако желаете да продължите своето професионално образование в областта на туризма, маркетинг, информатика и моден дизайн, или икономика и мениджмънт, придобивайки колежанска диплома с право на упражняване професията след втората година. Желаете бакалавърска степен, може да получите и нея след още 2 години в записване на специалност в един от партньорските университетите на колежа.

Получавате 100% признаване на преминалия към нас курс на обучение и съответните предмети след издаване на приложение към сертификата ви от наша страна.

Офертата е осигурена от АКАДЕМИЯТА БГ ЕООД, ЕИК: 206235369 (The Academy).
Онлайн курс "Реклама и планиране на рекламна кампания" с 6-месечен достъп до платформата и бонус - курс "Project Management"
Топ цена: 3499лв Грабни ваучер
8грабнати ваучера

Още за разграбване:

Виж всички оферти

Последвай Grabo.bg:

Facebook Instagram
Адрес и контакти
онлайн услуга 088 53* **** (покажи) academy-bg.com
Отзиви от клиенти (143)
Супер е курса.
Katya 5
Много приятно ме изненада съдържанието на курса. Доволна съм. Единственото, което не ми допадна и наличието на доста правописни грешки.
Перфектни във всяко отношение!!!
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)