Офертата, която разглеждате, е изтекла! Вижте други оферти:
-25%
Тази оферта вече е разграбена!
За малко изпусна тази оферта! Абонирай се по e-mail, за да не пропускаш новите оферти!

Онлайн курс "Онлайн комуникации и социални мрежи" с 6-месечен достъп, от The Academy и бонус - курс "Project management"

Онлайн курс "Онлайн комуникации и социални мрежи" с 6-месечен достъп и бонус - курс "Project management"

Интересна ви е PR сферата? Усвоете знания и умения за създаване на онлайн съдържание, поддържане на корпоративна репутация в мрежата и адекватна комуникация - с ваучер за The Academy!

Онлайн курс "Онлайн комуникации и социални мрежи" с 6-месечен достъп 33.33 лв Разграбено
Повече за обучението
"Онлайн комуникации и социални мрежи" е дистанционен курс, създаден да предостави участниците с необходимите знания и умения за ефективно управление на комуникацията в онлайн средата и оптимизиране на усилията си в социалните мрежи. Участниците ще научат как да използват интернет и социалните мрежи като инструмент за достигане до конкретни цели, както лични, така и професионални.

Теми, които ще бъдат разгледани:
МОДУЛ 1 - МРЕЖОВО ОБЩЕСТВО
Обществото като мрежа, или как технологията променя света, в който живеем, как хората в едно общество, изградено на принцип

МОДУЛ 2 - ВИДОВЕ СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
Като потребители в социалните мрежи / медии вероятно вече използвате всички най-големи социални мрежи (Facebook, Twitter, LinkedIn) и сайтове за споделяне на медии (Instagram, YouTube, Snapchat), заедно с може би шепа други като Pinterest. Погледнете отвъд тези джунглата и ще видите, че хората използват много различни видове социални мрежи / медии, за да се свързват онлайн по всякакви причини.

МОДУЛ 3 - УЕБСАЙТ И SEO СЪДЪРЖАНИЕ
Оптимизация за търсещи машини - процесът на въздействие върху онлайн видимостта на уебсайт или уеб страница в неплатени резултати от уеб търсачката - често наричани "естествени", "органични" или "спечелени" резултати.

МОДУЛ 4 - СОЦИАЛНИ МЕДИИ И МАРКЕТИНГ
Маркетирането в социалните медии е изключително комплексно понятие. От създаването на профили в социални платформи Facebook, Twitter, Google+, до платена реклама, комуникация с фенове, обслужване на клиенти и разнообразни взаимодействия. Социалните медии позволяват крос функционални взаимодействия с общността на вашата марка, както и изграждането на вашата социална идентичност в неограничен мащаб, който може да допринесе за директни реализации.

За кого е предназначен:
Курсът е предназначен за широк кръг от хора, които искат да подобрят своите умения за онлайн комуникация и да оптимизират управлението си на социални мрежи. Това включва, но не се ограничава само до:
- Бизнес професионалисти, които искат да подобрят онлайн присъствието и маркетинговите си усилия в социалните мрежи.
- Собственици на малки и средни предприятия, които искат да изградят и укрепят онлайн общността около своя бранд.
- Маркетинг специалисти, които търсят актуални практики за социален медия маркетинг.
- Студенти и активни потребители на социални мрежи, които искат да научат как да управляват своето онлайн присъствие и да изградят успешен имидж в интернет пространството.

Умения, които ще придобиете:
След завършването на курса, участниците ще бъдат в състояние да:
- Разбират основните принципи на ефективна онлайн комуникация и използват различни комуникационни стилове за различни ситуации.
- Създават и управляват профили в различни социални мрежи, като оптимизират съдържанието си за аудиторията.
- Използват социалните мрежи като средство за постигане на бизнес цели и лични амбиции.
- Разбират основните тенденции в социалните медии и знаят как да се адаптират към тях.

Този курс е предназначен за всички, които искат да разширят своите познания и умения в областта на онлайн комуникации и социални мрежи, като същевременно имат желание да го правят в удобно за тях време и темп.

Продължителност на обучението:
Програмата на обучение е с продължителност от 96 учебни часа, като достъпът Ви до нея е от 6 месеца, считано от деня на създаване на акаунта Ви. Обучението е структурирано така, че можете да усвоявате материала в собствения си темп и да достъпвате уроците по всяко време и от всяко място. Това предоставя изключителна гъвкавост, която Ви позволява да съгласувате обучението си с другите ангажименти в живота. Курсът на обучение е специално разработен за самостоятелно обучение без лектор, което Ви дава възможност да определите собствения си ритъм и да изберете най-подходящия начин на обучение, съобразен с Вашите индивидуални нужди и интереси. Всичко това се осъществява без да се пренебрегва качеството на получените знания и умения.

Завършване и финален тест:
Нашата обучителна програма завършва със стимулиращ финален тест, който се отключва автоматично след успешното преминаване на всички задължителни уроци. Тестът включва 10 затворени въпроса, оценяващи знанията и уменията, които сте придобили по време на обучението. В рамките на програмата всеки курсист има право на три опита за теста, като продължителността на всеки опит е 60 минути. Успешно преминаване на теста се счита при постигане на 70 или повече точки. Гъвкавостта на програмата Ви позволява да изберете удобен момент за изпита, съобразно Вашите предпочитания и график. След успешно завършване на финалния тест, ще получите сертификат и уверение, които потвърждават Вашите знания и умения в съответната област. Генерирането на документите става незабавно след завършване на теста, за да можете бързо да ги получите.

Сертификат и нови възможности:
След успешното завършване на своето обучение, всички участници ще бъдат наградени с официален безплатен дигитален сертификат и уверение. Този сертификат има стойностно значение, тъй като потвърждава Вашето завършено обучение и усвоените основни понятия и методи в съответната област. Това може да бъде изключително полезно при търсене на работа или при желанието Ви да продължите образованието си в тази сфера. Уверението, което ще получите, ще представя подробности за придобитите знания и умения, които сте постигнали. Този документ може да послужи за демонстрация на Вашите умения и компетенции пред работодатели или при кандидатстване за специализация в тази сфера. Издадените документи са ценни доказателства за вашия напредък и могат да бъдат полезни за Вашата професионална кариера или лично развитие. Нашата цел е да Ви осигурим качествено обучение и да подкрепим Вашият стремеж към постижения и успех.

Бонуси към офертата

  • Всеки клиент с ваучер получава свободен достъп до курс "Управление на проекти".

Условия на офертата:

  • Валидност на ваучера: от 30 Април 2022г до 17 Ноември 2023г.
  • След издаване ваучер и в рамките на неговата валидност е необходимо да се регистрирате в сайта на The Academy.
  • Достъпът до платформата се дава в рамките на работния ден, ако регистрацията е направена до 18:00ч. При регистрация след този час, както и в Събота след 14:00ч или в Неделя, достъпът се дава на следващия работен ден.
  • След предоставяне на необходимата информация се създава регистрация на клиента в платформата за обучение и получават автоматичен имейл с данни за достъп, както и имейл с подробна информация за обучението. В платформата на The Academy може да влезете и стартирате своето обучение.
  • Достъпът до платформата за курсистите е 6 месеца, като срокът започва да тече след предоставяне на ваучера и регистрирайки ви в платформата за обучение. След успешно приключване на финалния тест със 70 или повече точки, се получават сертификат и уверение, които се генерират автоматично в платформата, след което могат да бъдат свалени.
  • За сертификат и удостоверение на хартиен носител с мокър печат е необходимо доплащане към Академията - 10лв такса, плюс съответната цена на куриерската услуга според тарифите на куриера. Това заплащане се извършва с наложен платеж, при получаване.
  • Може да откажете участие до 14 дни след издаване на ваучер, ако не сте използвали образователния портал.
  • Не е възможна замяна на курс след активиране и достъпване на обучителния курс.
  • Всички други глобални условия на Grabo.bg
Задай въпрос

Видео

Осигурено от The Academy

European Academy of Applied Skills (EAAS) - Вашата Платформа за Елитно Образование и Професионално Развитие 🚀

Създаване на Мост между Академични Знания и Приложими Умения
АКАДЕМИЯ БГ се издига като един от пионерите в образователната сфера в България, предоставяйки обширен спектър от курсове и сертификации в критични области като психология и педагогика, мениджмънт и маркетинг, бизнес и иновации, счетоводство и финанси всички със силно фокусиране върху приложимостта и практическата стойност на знанието.

Акредитации, които Отразяват нашата Отдаденост към Качеството
Ние от European Academy of Applied Skills сме изключително горди от нашите акредитации и членства, които включват гаранция за качество ISO 9001:2015, акредитирани програми за педагогически специалисти от Министерството на Образованието и Науката (МОН), както и статута ни като първият български образователен център, акредитиран от International Alliance of Professional Business Elites (IAPBE) и Continuing Professional Development (CPD) къмThe CPD Group, с акредитирано членство в European Association of Applied Psychology, International Association for Management Development in Dynamic Societies, Association for Talent Development, Association for International Education и други. Академията Бг е регистрирана като търговска марка към Патентно ведомство на Република България с Рег. № 168615.

Партньорства, които Обогатяват и Подкрепят Приложението на Обучението
Сътрудничеството ни с корпоративни лидери като Telus International Bulgaria и SIEMENS Bulgaria не само обогатява учебния процес, но и създава реални възможности за приложение на придобитите умения в динамичния бизнес контекст. Допълнително, нашата колаборация с учебни програми в Колеж 'Света Ариадна' предоставя възможности за продължаване на образованието във висши учебни заведения.

Достъпно и Качествено Обучение за Всеки
Всеки курс, програма или сертификация, която предлагаме, е разработена с ясен и същевременно задълбочен език, гарантирайки, че висококачественото обучение е достъпно и разбираемо за всички.

Разнообразие от Професионални Курсове и Програми
Открийте курсове, които не само укрепват съществуващите Ви умения, но и отварят врати към нови кариерни възможности, като предоставят обстоен теоретичен фундамент и актуални знания от експерти в областта.

Свобода и Гъвкавост с Нашата Онлайн Платформа
Отворете врати към знание, където и да сте, с нашата платформа за дистанционно обучение! В EAAS, ние разбираме динамиката на Вашия ежедневен живот и предлагаме неограничена гъвкавост, за да учите според своите желания. Нашата платформа е достъпна от всяко устройство, по всяко време, предоставяйки Ви възможността да се обучавате със свой собствен темп

Сертификат и Удостоверение
При успешно завършване на обучението, Вие получавате сертификат и удостоверение, които подчертават и утвърждават Вашите новопридобити умения и квалификации, признати на национално и международно ниво.

Европейски Стандарти и Признание
Ангажирани сме с прилагането на най-добри практики и стандарти, издигани от европейски източници и организации. Това гарантира, че Вашето обучение е актуално, релевантно и признато на международно ниво.

100% Признание на Вашето Обучение
Всеки курс, преминат при нас, е пълноценно признат, с възможност за добавяне на приложение към Вашия сертификат за допълнителна увереност и прозрачност.

Станете Част от Нашата Образователна Общност
Получете нови знания, развивайте професията си и бъдете част от общността на професионалисти, които избраха European Academy of Applied Skills за своя партньор в обучението и кариерното развитие.

Офертата е осигурена от АКАДЕМИЯТА БГ ЕООД, ЕИК: 206235369 (The Academy).
Онлайн курс "Онлайн комуникации и социални мрежи" с 6-месечен достъп и бонус - курс "Project management"
Топ цена: 3333лв

Не изпускай предложенията на
The Academy

Запиши се
Изтекла оферта! Офертата е грабната 14 пъти за 2 години.

Активни промо оферти:

Виж всички оферти

Последвай Grabo.bg:

Facebook Instagram
Адрес и контакти
Онлайн услуга 088 53* **** (скрит) academy-bg.com
Отзиви от клиенти (154)
Отново доволна!
Изключително много съм доволна! Трети курс ще започвам! Препоръчвам !
Много бързо и лесно стана записването.Доволна съм от офертата и наистина връзката беше безпроблемна.
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)