Офертата, която разглеждате, е изтекла! Вижте други оферти:
Тази оферта вече е разграбена!
За малко изпусна тази оферта! Абонирай се по e-mail, за да не пропускаш новите оферти!

Онлайн курс "Медицинска психология и консултиране" с 6-месечен достъп до платформата, дигитален сертификат и бонус - курс Project Management, от Академията БГ

Онлайн курс "Медицинска психология и консултиране" с 6-месечен достъп до платформата, дигитален сертификат и бонус - курс Project Management

Развивате се в сферата на психологията и желаете да усъвършенствате знанията си? Грабнете предложението на Академията БГ!

Онлайн курс "Медицинска психология и консултиране" с 6-месечен достъп до платформата 39.99 лв Разграбено
За курса
Програмата "Медицинска психология и консултиране" представлява комплексен курс, който цели да предостави участниците съчетание от теоретични познания и практически умения в областта на медицинската психология и консултирането. Курсът обхваща различни теми, които се фокусират върху разбирането и подпомагането на психическото здраве на пациентите, справянето със стресови ситуации и подобряването на комуникационните умения в медицинската практика.

Медицинската психология и консултирането в здравната грижа са ключови за подобряване на здравето и благосъстоянието на пациентите. В много случаи, физическите симптоми на заболяванията могат да са свързани с психологически проблеми, които трябва да бъдат адресирани, за да се постигне оптимално лечение.

Курсът по Медицинска психология и консултиране в Академия БГ има за цел да обучи специалисти в областта на здравната грижа, както и роднини и близки на пациенти, които искат да научат повече за психологическите аспекти на заболяванията и как да помогнат на близките си.

В курса ще се разгледат различни теми, свързани с медицинската психология, като психологическите аспекти на хронични заболявания, стреса и стресовите реакции, психосоматичните заболявания и много други. Ще бъде обсъдено как психологическите фактори могат да влияят на здравето на пациентите и как да се подходи към тях, за да се подобри лечението.

Курсът по Медицинска психология и консултиране е подходящ както за медицински специалисти, така и за всички, които искат да научат повече за психологическите аспекти на заболяванията и как да се справят с тях.
Теми на разглеждане
• Предмет, задачи и методи на психологията на развитието;
• Периодизация на психическото развитие;
• Психологическо консултиране;
• Категорията "личност" в психологията. Теорията за личността същност и основни аспекти.;
• Оценка на личността. Модел DISC за оценка на личността.;
• Психологическо консултиране;
• Примерно диагностично интервю и психологическо консултиране;
• Роршах - Проективна методика за психологично изследване на личността;
• CAT и MMPI психометричен тест;
• Процес на боледуване;
• Болката и нейните индивидуални измерения;
• Влияние на стреса върху боледуването;
• Детето пациент и неговото семейство;
• Семейството на болния възрастен;
• и други.
За кого е предназначен
Курсът "Медицинска психология и консултиране" е предназначен за различни групи от участници, включително:
• Медицински специалисти и здравни работници, които желаят да разберат и подобрят психологическата подкрепа на пациентите в медицинската практика;
• Психолози и психотерапевти, които желаят да разширят знанията си в областта на медицинската психология и да работят в медицинска среда;
• Студенти и професионалисти в областта на психологията, които са заинтересовани от приложението на психологията в медицинската практика;
• Пациенти и роднини, които търсят информация за психологическата подкрепа и справянето със стреса при заболявания;
• Любители и непрофесионалисти, които са заинтересовани да научат повече за медицинската психология и техниките за справяне с емоционални предизвикателства при здравословни проблеми;
• Курсът предоставя разнообразни познания и умения, които могат да бъдат използвани в медицинската практика, за подобряване на комуникацията с пациентите, справянето със стресови ситуации и подпомагане на техния психически баланс и благополучие.
Умения, които ще бъдат придобити
Участниците в курса ще придобият следните умения:
• Разбиране на психологическите аспекти на заболяванията и тяхното влияние върху пациентите;
• Приложение на различни техники за справяне със стреса и тревожността;
• Провеждане на психологически консултации и подпомагане на пациентите в техния път към възстановяване;
• Развиване на емпатия и комуникационни умения, необходими за успешното взаимодействие с пациентите;
• Разработване на персонализирани подходи за подкрепа на пациентите, взимайки предвид техните индивидуални нужди и предпочитания.
Продължителност на обучението
Програмата на обучение е с продължителност от 96 учебни часа, като достъпът Ви до нея е от 6 месеца, считано от деня на създаване на акаунта Ви.

Обучението е структурирано така, че можете да усвоявате материала в собствения си темп и да достъпвате уроците по всяко време и от всяко място. Това предоставя изключителна гъвкавост, която Ви позволява да съгласувате обучението си с другите ангажименти в живота.

Курса на обучение е специално разработен за самостоятелно обучение без лектор, което Ви дава възможност да определите собствения си ритъм и да изберете най-подходящия начин на обучение, съобразен с Вашите индивидуални нужди и интереси. Всичко това се осъществява без да се пренебрегва качеството на получените знания и умения.
Завършване и финален тест
Нашата обучителна програма завършва със стимулиращ финален тест, който се отключва автоматично след успешното преминаване на всички задължителни уроци. Тестът включва 10 затворени въпроса, оценяващи знанията и уменията, които сте придобили по време на обучението.

В рамките на програмата всеки курсист има право на три опита за теста, като продължителността на всеки опит е 60 минути. Успешно преминаване на теста се счита при постигане на 70 или повече точки. Гъвкавостта на програмата Ви позволява да изберете удобен момент за изпита, съобразно Вашите предпочитания и график.

След успешно завършване на финалния тест, ще получите сертификат и уверение, които потвърждават Вашите знания и умения в съответната област. Генерирането на документите става незабавно след завършване на теста, за да можете бързо да ги получите.
Сертификат и нови възможности
След успешното завършване на своето обучение, всички участници ще бъдат наградени с официален безплатен дигитален сертификат и уверение. Този сертификат има стойностно значение, тъй като потвърждава Вашето завършено обучение и усвоените основни понятия и методи в съответната област. Това може да бъде изключително полезно при търсене на работа или при желанието Ви да продължите образованието си в тази сфера.

Уверението, което ще получите, ще представя подробности за придобитите знания и умения, които сте постигнали. Този документ може да послужи за демонстрация на Вашите умения и компетенции пред работодатели или при кандидатстване за специализация в тази сфера.

Издадените документи са ценни доказателства за вашия напредък и могат да бъдат полезни за Вашата професионална кариера или лично развитие. Нашата цел е да Ви осигурим качествено обучение и да подкрепим Вашият стремеж към постижения и успех.

Бонуси към офертата

 • Всеки клиент с ваучер получава достъп до курс Project Management.

Условия на офертата:

 • Валидност на ваучера: от 8 Ноември 2022г до 10 Ноември 2023г.
 • След грабване на ваучер е необходимо да се регистрирате: в сайта на Академията БГ.
 • Достъпът до платформата се дава в рамките на работния ден, ако регистрацията е направена до 18:00ч. При регистрация след този час, както в събота след 14:00ч или в неделя, достъпът се дава на следващия работен ден.
 • След предоставяне на необходимата информация се създава регистрация в платформата за обучение и получавате автоматичен имейл с данни за достъп, както и такъв с подробна информация за провеждане на обучението. Може да влезете и стартирате своето обучение в избрания курс от този линк.
 • Достъп до платформата за курсистите е 6 месеца, като срока започва да тече след предоставяне на ваучера и регистрирайки ви в платформата за обучение. След успешно приключване на курс получавате дигитален сертификат и уверение към него.
 • Офертата включва 6-месечен достъп до обучителната система и цялото съдържание на конкретния курс - без системи на поетапни допускания до съдържанието и без необходимост от допълнителни материали и програмни ресурси.
 • След завършване на курса и успешен финален тест, можете да генерирате своя дигитален сертификат и уверение.
 • За желаещите документи на хартиен носител с мокър печат и златно лого, се доплаща такса от 10лв и разходи за доставка според тарифите на куриерската фирма. Заявка можете да направите тук.
 • Може да откажете участие до 14 дни след издаване на ваучер - ако все още не сте използвали образователния портал.
 • Не е възможна замяна на курс след активиране и достъпване на обучителния курс. Замяна на курса е възможна при специални обстоятелства и ако не сте използвали материалите от обучението.
 • Общите условия на Академията БГ може да разгледате тук.
 • Всички други глобални условия на Grabo.bg
Задай въпрос

Осигурено от Академията БГ

European Academy of Applied Skills (EAAS) - Вашата Платформа за Елитно Образование и Професионално Развитие.

Създаване на Мост между Академични Знания и Приложими Умения
Академията БГ се издига като един от пионерите в образователната сфера в България, предоставяйки обширен спектър от курсове и сертификации в критични области като психология и педагогика, мениджмънт и маркетинг, бизнес и иновации, счетоводство и финанси всички със силно фокусиране върху приложимостта и практическата стойност на знанието.

Акредитации, които отразяват нашата отдаденост към качеството
Ние от European Academy of Applied Skills сме изключително горди от нашите акредитации и членства, които включват гаранция за качество ISO 9001:2015, акредитирани програми за педагогически специалисти от Министерството на Образованието и Науката (МОН), както и статута ни като първият български образователен център, акредитиран от International Alliance of Professional Business Elites (IAPBE) и Continuing Professional Development (CPD) къмThe CPD Group, с акредитирано членство в European Association of Applied Psychology, International Association for Management Development in Dynamic Societies, Association for Talent Development, Association for International Education и други. Академията Бг е регистрирана като търговска марка към Патентно ведомство на Република България с Рег. № 168615.

Партньорства, които обогатяват и подкрепят приложението на обучението
Сътрудничеството ни с корпоративни лидери като Telus International Bulgaria и SIEMENS Bulgaria не само обогатява учебния процес, но и създава реални възможности за приложение на придобитите умения в динамичния бизнес контекст. Допълнително, нашата колаборация с учебни програми в Колеж 'Света Ариадна' предоставя възможности за продължаване на образованието във висши учебни заведения.

Достъпно и качествено обучение за всеки
Всеки курс, програма или сертификация, която предлагаме, е разработена с ясен и същевременно задълбочен език, гарантирайки, че висококачественото обучение е достъпно и разбираемо за всички.

Разнообразие от професионални курсове и програми
Открийте курсове, които не само укрепват съществуващите Ви умения, но и отварят врати към нови кариерни възможности, като предоставят обстоен теоретичен фундамент и актуални знания от експерти в областта.

Свобода и гъвкавост с нашата онлайн платформа
Отворете врати към знание, където и да сте, с нашата платформа за дистанционно обучение! В EAAS, ние разбираме динамиката на Вашия ежедневен живот и предлагаме неограничена гъвкавост, за да учите според своите желания. Нашата платформа е достъпна от всяко устройство, по всяко време, предоставяйки Ви възможността да се обучавате със свой собствен темп

Сертификат и Удостоверение
При успешно завършване на обучението, Вие получавате сертификат и удостоверение, които подчертават и утвърждават Вашите новопридобити умения и квалификации, признати на национално и международно ниво.

Европейски стандарти и признание
Ангажирани сме с прилагането на най-добри практики и стандарти, издигани от европейски източници и организации. Това гарантира, че Вашето обучение е актуално, релевантно и признато на международно ниво.

100% признание на Вашето обучение

Всеки курс, преминат при нас, е пълноценно признат, с възможност за добавяне на приложение към Вашия сертификат за допълнителна увереност и прозрачност.

Станете част от нашата образователна общност. Получете нови знания, развивайте професията си и бъдете част от общността на професионалисти, които избраха European Academy of Applied Skills за своя партньор в обучението и кариерното развитие.

Офертата е осигурена от АКАДЕМИЯТА БГ ЕООД, ЕИК: 206235369 (Академията БГ).
Онлайн курс "Медицинска психология и консултиране" с 6-месечен достъп до платформата, дигитален сертификат и бонус - курс Project Management
Топ цена: 3999лв

Не изпускай предложенията на
Академията БГ

Запиши се
Изтекла оферта! Офертата е грабната 36 пъти за 1 година.

Активни промо оферти:

Виж всички оферти

Последвай Grabo.bg:

Facebook Instagram
Адрес и контакти
Онлайн услуга 088 53* **** (скрит)
Отзиви от клиенти (158)
Отлично
Чудесен, изчерпателен и отлично направен курс! Благодаря ви!!!!
Много полезна информация. Препоръчвам!!!
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)