Офертата, която разглеждате, е изтекла! Вижте други оферти:
Тази оферта вече е разграбена!
За малко изпусна тази оферта! Абонирай се по e-mail, за да не пропускаш новите оферти!

Онлайн курс "Communication and Human Resource Management" с 6-месечен достъп до платформата и бонус - курс Project Management, от Академията БГ

Онлайн курс "Communication and Human Resource Management" с 6-месечен достъп до платформата и бонус - курс Project Management

В съвременните условия на динамични промени, за успеха на всяка организация съществена роля играе доброто управление на човешките и ресурси. Науката за управление на човешките ресурси разработва и предлага на практиката концепции, подходи и инструментариум, чието използване да допринесе за постигане на устойчиво конкурентно предимство на организациите и ползи за заетите в тях. Грабнете предложението на Академията БГ!

Онлайн курс "Communication and Human Resource Management" с 6-месечен достъп до платформата 38.99 лв Разграбено
За курса
Описание на курса
Програмата е с акредитация от IAPBE, който гарантира високо качество на обучението и признание на международно ниво.
Обучението е предназначено за подготовката на специалисти в областта на управлението, администрацията, икономиката и комуникацията. Предмет на дисциплината са взаимоотношенията, взаимодействието и въздействието върху човешките ресурси за постигане целите на организацията чрез активизиране, развитие и ефективно използване на нейния трудов потенциал. За правилното разбиране и успешно усвояване от студентите на проблематиката в дисциплината е потърсено оптимално съчетание между теоретични знания и практически приложими техники.

Предлаганият цикъл от модули и теми е разработен в съответствие с утвърдения през последните години подход при структуриране на учебния материал по управление на човешките ресурси в страните с развита пазарна икономика. Темите са ориентирани към доказали своята ефективност знания и умения и са структурирани в логическа последователност. Онлайн програмата за сертифициране на човешките ресурси има за задача да променя мисленето на организациите и хората в голяма степен и да създава нова култура на сътрудничество и преследване на общи цели и посоки. Лекционният материал е поднесен на два езика - български и английски. Материята се препокрива в много от уроците.

Теми, които ще бъдат разгледани:
The Role of HRM
Система за управление на човешките ресурси в организацията
Анализ и проектиране на длъжностите
Планиране на човешките ресурси
The Selection Process
The Interview Process
Осигуряване на равни възможности
Training and Development
Organisational Culture
Introduction to Business Communication
Същност, роля, значение и принципи на бизнес комуникациите
Eight Essential Components of Communication
Developing Strategic HRM plans
Холакрация. Философия за работа на организациите с цел
и други

За кого е предназначен
Курсът "Комуникация и управление на човешките ресурси" е подходящ за разнообразна аудитория, включително, но не само:
• Мениджъри и ръководители, които искат да развият своите умения в областта на комуникацията и управлението на персонала.
• Специалисти по човешки ресурси и хора, работещи в HR отделите на организации, които желаят да подобрят своите знания и практики в областта на управлението на човешките ресурси.
• Служители, които искат да развият своите комуникационни умения и да научат как да бъдат по-ефективни в работата си.
• Предприемачи и собственици на бизнеси, които искат да разберат важността на ефективната комуникация и управление на персонала за успешно управление на своя бизнес.
• Студенти и ученици, които се интересуват от темите за комуникация и управление на човешките ресурси и искат да научат повече за тях.
• Любители, които имат интерес към областта на човешките ресурси и управлението на хора в организациите и искат да придобият знания и умения в тази област.

Умения, които ще бъдат придобити
• По-ефективна комуникация: Участниците ще развият умения за ясно и ефективно комуникиране, както в рамките на екипа, така и с други служители и ръководители.
• Управление на човешките ресурси: Ще се научат основните принципи и методи за управление на персонала, включително подбор, мотивация и оценка на служителите.
• Ръководни умения: Участниците ще придобият лидерски умения и ще научат как да управляват екипите си по ефективен начин.
• Решаване на конфликти: Ще развият умения за разрешаване на конфликти в работната среда и поддържане на хармония и сътрудничество в екипа.
• Мотивиране на персонала: Ще научат как да мотивират служителите си и да стимулират техния професионален растеж и постижения.
• Управление на промени: Ще се научат как да управляват и внедряват успешно промени в организацията и как да справят с предизвикателствата, свързани с тях.
• Ефективни комуникационни техники: Участниците ще придобият разбиране за различните методи на комуникация и ще се научат да използват ефективни комуникационни техники, които подобряват работата на екипа и спомагат за постигане на целите на организацията.

Независимо от професионалния опит или ниво на познания, курсът ще предостави ценни знания и умения, които могат бъде полезни за всеки, който желае да усъвършенства комуникационните си и управленски умения.

Завършване и финален тест
Нашата обучителна програма завършва със стимулиращ финален тест, който се отключва автоматично след успешното преминаване на всички задължителни уроци. Тестът включва 10 затворени въпроса, оценяващи знанията и уменията, които сте придобили по време на обучението.

В рамките на програмата всеки курсист има право на три опита за теста, като продължителността на всеки опит е 60 минути. Успешно преминаване на теста се счита при постигане на 70 или повече точки. Гъвкавостта на програмата Ви позволява да изберете удобен момент за изпита, съобразно Вашите предпочитания и график.

След успешно завършване на финалния тест, ще получите сертификат и уверение, които потвърждават Вашите знания и умения в съответната област. Генерирането на документите става незабавно след завършване на теста, за да можете бързо да ги получите.

Сертификат и нови възможности
След успешното завършване на своето обучение, всички участници ще бъдат наградени с официален безплатен дигитален сертификат и уверение. Този сертификат има стойностно значение, тъй като потвърждава Вашето завършено обучение и усвоените основни понятия и методи в съответната област. Това може да бъде изключително полезно при търсене на работа или при желанието Ви да продължите образованието си в тази сфера.

Уверението, което ще получите, ще представя подробности за придобитите знания и умения, които сте постигнали. Този документ може да послужи за демонстрация на Вашите умения и компетенции пред работодатели или при кандидатстване за специализация в тази сфера.

Издадените документи са ценни доказателства за вашия напредък и могат да бъдат полезни за Вашата професионална кариера или лично развитие. Нашата цел е да Ви осигурим качествено обучение и да подкрепим Вашият стремеж към постижения и успех.

Бонуси към офертата

  • Всеки клиент с ваучер получава достъп до курс Project Management.

Условия на офертата:

  • Валидност на ваучера: от 8 Ноември 2022г до 13 Ноември 2023г.
  • След грабване на ваучер е необходимо да се регистрирате: в сайта на The Academy.
  • Достъпът до платформата се дава в рамките на работния ден, ако регистрацията е направена до 18:00ч. При регистрация след този час, както в събота след 14:00ч или в неделя, достъпът се дава на следващия работен ден.
  • След предоставяне на необходимата информация се създава регистрация в платформата за обучение и получавате автоматичен имейл с данни за достъп, както и такъв с подробна информация за провеждане на обучението. Може да влезете и стартирате своето обучение в избрания курс от този линк.
  • Достъп до платформата за курсистите е 6 месеца, като срока започва да тече след предоставяне на ваучера и регистрирайки ви в платформата за обучение. След успешно приключване на курс получавате дигитален сертификат и уверение към него.
  • Офертата включва 6-месечен достъп до обучителната система и цялото съдържание на конкретния изпит/програма.
  • При желание за изадване на сертификат и удостоверение на хартиен носител с мокър печат издаден от Академията БГ, се доплащат 10лв, както и куриерската услуга, според тарифите на куриера. Това заплащане става с наложен платеж по време на получаване на документите или онлайн на следния линк.
  • Не е възможна замяна на курс след активиране и достъпване на обучителния курс.
  • Всички други глобални условия на Grabo.bg
Задай въпрос

Видео

Осигурено от Академията БГ

European Academy of Applied Skills (EAAS) - вашата платформа за елитно образование и професионално развитие!

Създаване на мост между академични знания и приложими умения:
Академия БГ се издига като един от пионерите в образователната сфера в България, предоставяйки обширен спектър от курсове и сертификации в критични области като психология и педагогика, мениджмънт и маркетинг, бизнес и иновации, счетоводство и финанси всички със силно фокусиране върху приложимостта и практическата стойност на знанието.

Акредитации, които отразяват нашата отдаденост към качеството:
Ние от European Academy of Applied Skills сме изключително горди от нашите акредитации и членства, които включват гаранция за качество ISO 9001:2015, акредитирани програми за педагогически специалисти от Министерството на Образованието и Науката (МОН), както и статута ни като първият български образователен център, акредитиран от International Alliance of Professional Business Elites (IAPBE) и Continuing Professional Development (CPD) къмThe CPD Group, с акредитирано членство в European Association of Applied Psychology, International Association for Management Development in Dynamic Societies, Association for Talent Development, Association for International Education и други. Академията Бг е регистрирана като търговска марка към Патентно ведомство на Република България с Рег. № 168615.

Партньорства, които обогатяват и подкрепят приложението на обучението:
Сътрудничеството ни с корпоративни лидери като Telus International Bulgaria и SIEMENS Bulgaria не само обогатява учебния процес, но и създава реални възможности за приложение на придобитите умения в динамичния бизнес контекст. Допълнително, нашата колаборация с учебни програми в Колеж "Света Ариадна" предоставя възможности за продължаване на образованието във висши учебни заведения.

Достъпно и качествено обучение за всеки:
Всеки курс, програма или сертификация, която предлагаме, е разработена с ясен и същевременно задълбочен език, гарантирайки, че висококачественото обучение е достъпно и разбираемо за всички.

Разнообразие от професионални курсове и програми:
Открийте курсове, които не само укрепват съществуващите Ви умения, но и отварят врати към нови кариерни възможности, като предоставят обстоен теоретичен фундамент и актуални знания от експерти в областта.

Свобода и гъвкавост с нашата онлайн платформа:
Отворете врати към знание, където и да сте, с нашата платформа за дистанционно обучение! В EAAS, ние разбираме динамиката на Вашия ежедневен живот и предлагаме неограничена гъвкавост, за да учите според своите желания. Нашата платформа е достъпна от всяко устройство, по всяко време, предоставяйки Ви възможността да се обучавате със свой собствен темп.

Сертификат и удостоверение:
При успешно завършване на обучението, Вие получавате сертификат и удостоверение, които подчертават и утвърждават Вашите новопридобити умения и квалификации, признати на национално и международно ниво.

Европейски стандарти и признание:
Ангажирани сме с прилагането на най-добри практики и стандарти, издигани от европейски източници и организации. Това гарантира, че Вашето обучение е актуално, релевантно и признато на международно ниво.

100% признание на Вашето обучение:
Всеки курс, преминат при нас, е пълноценно признат, с възможност за добавяне на приложение към Вашия сертификат за допълнителна увереност и прозрачност.

Станете част от нашата образователна общност:
Получете нови знания, развивайте професията си и бъдете част от общността на професионалисти, които избраха European Academy of Applied Skills за своя партньор в обучението и кариерното развитие.

Офертата е осигурена от АКАДЕМИЯТА БГ ЕООД, ЕИК: 206235369 (Академията БГ).
Онлайн курс "Communication and Human Resource Management" с 6-месечен достъп до платформата и бонус - курс Project Management
Топ цена: 3899лв

Не изпускай предложенията на
Академията БГ

Запиши се
Изтекла оферта! Офертата е грабната 24 пъти за 1 година.

Активни промо оферти:

Виж всички оферти

Последвай Grabo.bg:

Facebook Instagram
Адрес и контакти
Онлайн услуга 088 53* **** (скрит)
Отзиви от клиенти (162)
Добри оферти и бързо обслужване.
Много добра платформа.
Brand 5
Ако търсите развитие и знание, тук е мястото!
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)