Онлайн курс "Communication and Human Resource Management" с 6-месечен достъп до платформата и бонус - курс Project Management, от The Academy

Онлайн курс "Communication and Human Resource Management" с 6-месечен достъп до платформата и бонус - курс Project Management

В съвременните условия на динамични промени, за успеха на всяка организация съществена роля играе доброто управление на човешките и ресурси. Науката за управление на човешките ресурси разработва и предлага на практиката концепции, подходи и инструментариум, чието използване да допринесе за постигане на устойчиво конкурентно предимство на организациите и ползи за заетите в тях. Грабнете предложението на The Academy!

Онлайн курс "Communication and Human Resource Management" с 6-месечен достъп до платформата 38.99 лв Грабни
За курса
Обучението е предназначено за подготовката на специалисти в областта на управлението, администрацията, икономиката и комуникацията. Предмет на дисциплината са взаимоотношенията, взаимодействието и въздействието върху човешките ресурси за постигане целите на организацията чрез активизиране, развитие и ефективно използване на нейния трудов потенциал. За правилното разбиране и успешно усвояване от студентите на проблематиката в дисциплината е потърсено оптимално съчетание между теоретични знания и практически приложими техники.

Предлаганият цикъл от модули и теми е разработен , в съответствие с утвърдения през последните години подход при структуриране на учебния материал по управление на човешките ресурси в страните с развита пазарна икономика. Темите са ориентирани към доказали своята ефективност знания и умения и са структурирани в логическа последователност. Онлайн програмата за сертифициране на човешките ресурси има за задача да променя мисленето на организациите и хората в голяма степен и да създава нова култура на сътрудничество и преследване на общи цели и посоки.

Лекционният материал е поднесен на два езика - български и английски. Материята се препокрива в много от уроците.

След успешно влизане в системата в лявата част на страницата ще откриете главното меню, в секция "Моите курсове" където се намира и курсът ви на обучение. Дистанционният курс е систематизиран чрез Модули - 1,2 и 3 са модулите с тематичните уроци, а модул 4 е с допълнителна информация и литература за четене. След някои уроци има и тест, който се състои от един-единствен контролен въпрос. Последният модул е и финалният тест, състоящ се от 10 затворени въпроса, имате на разположение 60 минути, и право на 3 опита, като системата взема най-високият резултат. За успешно преминат тест се смятат 70 или повече получени точки. Теста се отключва автоматично след преминаването на всички уроци от модули 1 до 3.

Обучението се преминава изцяло онлайн - без лектори, с които да се съобразявате. Единственото условие е да имате достъп до интернет. Може да достъпите обучението от всяко място и по всяко време, когато Ви е удобно. След успешно преминаване на обучението и финалният тест се генерират сертификат и уверение.

Бонуси към офертата

  • Всеки клиент с ваучер получава достъп до курс Project Management.

Условия на офертата:

  • Валидност на ваучера: от 8 Ноември 2022г до 5 Май 2023г.
  • След грабване на ваучер е необходимо да се регистрирате: в сайта на The Academy.
  • Достъпът до платформата се дава в рамките на работния ден, ако регистрацията е направена до 18:00ч. При регистрация след този час, както в събота след 14:00ч или в неделя, достъпът се дава на следващия работен ден.
  • След предоставяне на необходимата информация се създава регистрация в платформата за обучение и получавате автоматичен имейл с данни за достъп, както и такъв с подробна информация за провеждане на обучението. Може да влезете и стартирате своето обучение в избрания курс от този линк.
  • Достъп до платформата за курсистите е 6 месеца, като срока започва да тече след предоставяне на ваучера и регистрирайки ви в платформата за обучение. След успешно приключване на курс получавате дигитален сертификат и уверение към него.
  • Офертата включва 6-месечен достъп до обучителната система и цялото съдържание на конкретния изпит/програма.
  • При желание за изадване на сертификат и удостоверение на хартиен носител с мокър печат издаден от Академията БГ, се доплащат 10лв, както и куриерската услуга, според тарифите на куриера. Това заплащане става с наложен платеж по време на получаване на документите или онлайн на следния линк.
  • Не е възможна замяна на курс след активиране и достъпване на обучителния курс.
  • Всички други глобални условия на Grabo.bg
Задай въпрос

Видео

Осигурено от The Academy

The Academy - специализирано онлайн обучение. Курсове за всички!

The Academy е първият образователен център в страната с акредитация от International Alliance of Professional Business Elites (IAPBE). Предоставяме Ви възможност да получите сертификат от Британската асоциация International Alliance of Professional Business Elites (IAPBE) или безплатен дигитален сертификат от Академията с логото на International Alliance of Professional Business Elites.

• Всеки може да вземе участие в нашите курсове - съдържанието на всеки един курс е написано на достъпен и разбираем език, без да се нарушава целостта или качеството му;
• Разнообразие от курсове за обучение - при нас може да откриете курсове, които да ви помогнат да дадете нов старт на своята кариера или да усъвършенствате своите знания и умения. Академията предлага обучения в различни професионални направления създадени от доказани експерти в своята област;
• Достъпно дистанционно обучение и гъвкавост - о нлайн курсът към Академията за обучение е най-гъвкавият начин да получите обучение с признато качество и желания от вас сертификат. С дистанционния курс Вие се обучавате в удобно за Вас време. Можете да се свържете с вашия преподавател по всяко време чрез e-mail и да отправите вашите въпроси.

Учите, когато и където пожелаете и се записвате за изпит, когато сте подготвени. Обучавате се в интернет базирана платформа за управление на обучението с напълно интегриран инструмент за създаване на интерактивно обучение LMS Contipso.

Искате ли...
• Да получите нови знания и професия с бъдеще;
• Сертификат доказващ знанията ви;
• Нова професионална реализация;
• Сертификат и удостоверение - с лед приключване на курса, при успешно положен финален тест, издаваме специален сертификат доказващ вашите знания и квалификация, както и удостоверение за преминат курс на обучение с 96 учебни часа.

Академията се е ангажирала с прилагането на добри практики, идеи и стандарти извличайки информация от европейски източници, асоциации, общности и организации. В тясно сътрудничество сме с едни от лидерите на пазара.

"Не компаниите движат света напред, правят го хората." Именно това лежи в основата на нашето партньорство със Siemens България. Желаете да помогнете в създаването на технологиите и иновациите на утрешния ден, владеете чужд език, притежавате компютърна грамотност? Ако отговора е да, завършвайки обучението си при нас в подходяща програма, ще ви предложим нова кариерна възможност в едни от водещите бизнес направления - технически експерти и инженери; IT сектор; Order management, Accounting и Buyers.

Новите възможности за работа започват тук, с партньорството ни с една от най-големите HR агенции във България. Всички ние вярваме, че най-голямото предизвикателство е съчетаването на талантливи хора със забележителни бизнес проекти. Ние ви мотивираме и помагаме в подобряването на личните ви умения, знания и качества, а благодарение на партньора ни ще превърнете професионалните си цели в реалност.

Възползвайте се от нашата програма за сътрудничество с Колеж "Света Ариадна", ако желаете да продължите своето професионално образование в областта на туризма, маркетинг, информатика и моден дизайн, или икономика и мениджмънт, придобивайки колежанска диплома с право на упражняване професията след втората година. Желаете бакалавърска степен, може да получите и нея след още 2 години в записване на специалност в един от партньорските университетите на колежа.

Получавате 100% признаване на преминалия към нас курс на обучение и съответните предмети след издаване на приложение към сертификата ви от наша страна.

Офертата е осигурена от АКАДЕМИЯТА БГ ЕООД, ЕИК: 206235369 (The Academy).
Онлайн курс "Communication and Human Resource Management" с 6-месечен достъп до платформата и бонус - курс Project Management
Топ цена: 3899лв Грабни ваучер
14грабнати ваучера

Още за разграбване:

Виж всички оферти

Последвай Grabo.bg:

Facebook Instagram
Адрес и контакти
Онлайн услуга 088 53* **** (покажи) academy-bg.com
Отзиви от клиенти (142)
Katya 5
Много приятно ме изненада съдържанието на курса. Доволна съм. Единственото, което не ми допадна и наличието на доста правописни грешки.
Перфектни във всяко отношение!!!
Приятно изненадано останах от курса.Много съдържателен и полезен.Съобразен е с новите тенденции в бизнеса и е поднесен по интересен начин.Хареса ми,че има доста допълнителни приложения към всеки модул.Хареса ми Ще пробвам и други курсове на Академията.
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)