Офертата, която разглеждате, е изтекла! Вижте други оферти:
Смяна на 4 гуми на лек автомобил
Топ цена: 32лв
Сервиз Автомакс 130
Тази оферта вече е разграбена!
За малко изпусна тази оферта! Абонирай се по e-mail, за да не пропускаш новите оферти!

Онлайн курс по криминалистика с 6-месечен достъп и бонус - курс Project Management, от Академията БГ

Онлайн курс по криминалистика с 6-месечен достъп и бонус - курс Project Management

Ако ви е интересна правораздавателната дейност, с този курс от Академията БГ ще получите основни знания в тази област! Грабнете ваучер и направете още една крачка в развитието си!

Онлайн курс "Криминалистика" с 6-месечен достъп 39.99 лв Разграбено
Повече за курса
Криминалистиката е научна дисциплина, която се занимава с изучаването и разкриването на престъпления. Курсът по криминалистика предоставя участниците с необходимите знания и умения за разбиране на престъпността, методите за събиране и анализ на доказателства, и процесите на разследване на престъпления.

В програмата ще научите за основните принципи на криминалистиката, видовете доказателства и техниките за събиране и анализ на информацията. Той е подходящ както за студенти, които изучават право или криминалистика, така и за професионалисти, работещи в областта на правосъдието.

Курсът по Криминалистика ще Ви даде възможност да разберете по-добре работата на правоохранителните органи и как те разследват престъпления. Ще Ви помогне да се запознаете с основните принципи на криминалистиката и да научите как да използвате тези знания за да събирате и анализирате доказателства.

Теми, които ще бъдат разгледани
:
• Оценка на личността;
• Емоционална интелигентност;
• Криминална психология и разследвания;
• Примерно диагностично интервю и Структура на психичното функциониране;
• Възникване на криминалистиката и всичко за нея;
• Предмет на криминалистиката и същност на версията;
• Начин на извършване на престъпление;
• Криминалистична идентификация;
• Криминалистични средства за откриване, фиксиране, изземване, изследване и оценка;
• Криминалистична фотография;
• Наказателна регистрация;
• Следи от човешкото тяло;
• Разпит, оценка и разпознаване;
и други.
За кого е предназначен:

Курсът "Криминалистика" е предназначен за различни групи от участници, включително: студенти и професионалисти, които се интересуват от правоохранителната дейност и искат да разберат повече за криминалистиката. Служители на правоохранителни органи, като полиция, прокуратура и съдебна система, които желаят да се специализират в криминалистиката и подобрят уменията си в разследването на престъпления. Адвокати и правни специалисти, които работят в областта на наказателното право и желаят да разберат основните принципи и методи на криминалистиката.
Неквалифицирани лица и любители, които се интересуват от престъпността и разследването на престъпления и искат да научат повече за процесите на криминалистиката.

Умения, които ще бъдат придобити:
Участниците в курса ще придобият следните умения:
• Разбиране на основните теоретични концепции и принципи на криминалистиката.
• Прилагане на методи за събиране и обработка на физически доказателства от престъпления.
• Анализиране на доказателства и извличане на информация за разследването на престъпления.
• Разбиране на процесите на съдебно следствие и използването на доказателства в съдебни процеси.
• Разбиране на етичните и правни аспекти, свързани с работата на криминалисти.

Продължителност на обучението:
Програмата на обучение е с продължителност от 96 учебни часа, като достъпът Ви до нея е от 6 месеца, считано от деня на създаване на акаунта Ви. Обучението е структурирано така, че можете да усвоявате материала в собствения си темп и да достъпвате уроците по всяко време и от всяко място. Това предоставя изключителна гъвкавост, която Ви позволява да съгласувате обучението си с другите ангажименти в живота.
Курса на обучение е специално разработен за самостоятелно обучение без лектор, което Ви дава възможност да определите собствения си ритъм и да изберете най-подходящия начин на обучение, съобразен с Вашите индивидуални нужди и интереси. Всичко това се осъществява без да се пренебрегва качеството на получените знания и умения.

Завършване и финален тест:
Обучителната програма завършва със стимулиращ финален тест, който се отключва автоматично след успешното преминаване на всички задължителни уроци. Тестът включва 10 затворени въпроса, оценяващи знанията и уменията, които сте придобили по време на обучението. В рамките на програмата всеки курсист има право на три опита за теста, като продължителността на всеки опит е 60 минути. Успешно преминаване на теста се счита при постигане на 70 или повече точки. Гъвкавостта на програмата Ви позволява да изберете удобен момент за изпита, съобразно Вашите предпочитания и график. След успешно завършване на финалния тест, ще получите сертификат и уверение, които потвърждават Вашите знания и умения в съответната област. Генерирането на документите става незабавно след завършване на теста, за да можете бързо да ги получите.

Сертификат и нови възможности:
След успешното завършване на своето обучение, всички участници ще бъдат наградени с официален безплатен дигитален сертификат и уверение. Този сертификат има стойностно значение, тъй като потвърждава Вашето завършено обучение и усвоените основни понятия и методи в съответната област. Това може да бъде изключително полезно при търсене на работа или при желанието Ви да продължите образованието си в тази сфера. Уверението, което ще получите, ще представя подробности за придобитите знания и умения, които сте постигнали. Този документ може да послужи за демонстрация на Вашите умения и компетенции пред работодатели или при кандидатстване за специализация в тази сфера. Издадените документи са ценни доказателства за вашия напредък и могат да бъдат полезни за Вашата професионална кариера или лично развитие. Нашата цел е да Ви осигурим качествено обучение и да подкрепим Вашият стремеж към постижения и успех.

Бонуси към офертата

 • Всеки клиент с ваучер получава свободен достъп до курс Project Management.

Условия на офертата:

 • Валидност на ваучера: от 9 Ноември 2022г до 13 Ноември 2023г.
 • След грабване на ваучер е необходимо да се регистрирате тук в рамките на неговата валидност.
 • Ако регистрацията се осъществи до 18:00ч. през работен ден, достъпът до платформата ще бъде предоставен същия ден. При регистрация след 18:00ч, в събота след 14:00ч или в неделя, достъпът ще бъде активиран на следващия работен ден.
 • След предоставяне на нужната информация ще създадем Вашия профил. На предоставения имейл адрес ще получите данни за достъп до нашата образователна платформа, както и ръководство за успешна работа с нея.
 • Достъпът започва да тече от момента на активацията на профила Ви. Може да достъпите до учебната среда от тук.
 • След завършване на курса и успешен финален тест, можете да генерирате своя дигитален сертификат и уверение.
 • За желаещите документи на хартиен носител с мокър печат и златно лого, се начислява такса от 10лв и разходи за доставка според тарифите на куриерската фирма. Заявка можете да направите на текст следния линк.
 • След активация и достъп до избрания курс, замяната му не е възможна.
 • Разгледайте общите условия на Академията Бг тук.
 • Може да откажете участие в дистанционен курс до 7 дни след закупуването му, ако не сте използвали образователния портал Education Academy.
 • Замяна на курса е възможна при специални обстоятелства и ако не сте използвали материалите от обучението.
 • Всички други глобални условия на Grabo.bg
Въпроси и отговори: 1

Видео

Осигурено от Академията БГ

European Academy of Applied Skills (EAAS) - Вашата Платформа за Елитно Образование и Професионално Развитие 🚀

Създаване на Мост между Академични Знания и Приложими Умения
АКАДЕМИЯ БГ се издига като един от пионерите в образователната сфера в България, предоставяйки обширен спектър от курсове и сертификации в критични области като психология и педагогика, мениджмънт и маркетинг, бизнес и иновации, счетоводство и финанси всички със силно фокусиране върху приложимостта и практическата стойност на знанието.

Акредитации, които Отразяват нашата Отдаденост към Качеството
Ние от European Academy of Applied Skills сме изключително горди от нашите акредитации и членства, които включват гаранция за качество ISO 9001:2015, акредитирани програми за педагогически специалисти от Министерството на Образованието и Науката (МОН), както и статута ни като първият български образователен център, акредитиран от International Alliance of Professional Business Elites (IAPBE) и Continuing Professional Development (CPD) къмThe CPD Group, с акредитирано членство в European Association of Applied Psychology, International Association for Management Development in Dynamic Societies, Association for Talent Development, Association for International Education и други. Академията Бг е регистрирана като търговска марка към Патентно ведомство на Република България с Рег. № 168615.

Партньорства, които обогатяват и подкрепят приложението на обучението
Сътрудничеството ни с корпоративни лидери като Telus International Bulgaria и SIEMENS Bulgaria не само обогатява учебния процес, но и създава реални възможности за приложение на придобитите умения в динамичния бизнес контекст. Допълнително, нашата колаборация с учебни програми в Колеж 'Света Ариадна' предоставя възможности за продължаване на образованието във висши учебни заведения.🤝

Достъпно и качествено обучение за всеки
Всеки курс, програма или сертификация, която предлагаме, е разработена с ясен и същевременно задълбочен език, гарантирайки, че висококачественото обучение е достъпно и разбираемо за всички.

Разнообразие от професионални курсове и програми
Открийте курсове, които не само укрепват съществуващите Ви умения, но и отварят врати към нови кариерни възможности, като предоставят обстоен теоретичен фундамент и актуални знания от експерти в областта.

Свобода и гъвкавост с нашата онлайн платформа
Отворете врати към знание, където и да сте, с нашата платформа за дистанционно обучение! В EAAS, ние разбираме динамиката на Вашия ежедневен живот и предлагаме неограничена гъвкавост, за да учите според своите желания. Нашата платформа е достъпна от всяко устройство, по всяко време, предоставяйки Ви възможността да се обучавате със свой собствен темп

Сертификат и удостоверение
При успешно завършване на обучението, Вие получавате сертификат и удостоверение, които подчертават и утвърждават Вашите новопридобити умения и квалификации, признати на национално и международно ниво.

Европейски стандарти и признание
Ангажирани сме с прилагането на най-добри практики и стандарти, издигани от европейски източници и организации. Това гарантира, че Вашето обучение е актуално, релевантно и признато на международно ниво.

100% Признание на Вашето обучение
Всеки курс, преминат при нас, е пълноценно признат, с възможност за добавяне на приложение към Вашия сертификат за допълнителна увереност и прозрачност.

Станете част от нашата образователна общност
Получете нови знания, развивайте професията си и бъдете част от общността на професионалисти, които избраха European Academy of Applied Skills за своя партньор в обучението и кариерното развитие.

Офертата е осигурена от АКАДЕМИЯТА БГ ЕООД, ЕИК: 206235369 (Академията БГ).
Онлайн курс по криминалистика с 6-месечен достъп и бонус - курс Project Management
Топ цена: 3999лв

Не изпускай предложенията на
Академията БГ

Запиши се
Изтекла оферта! Офертата е грабната 28 пъти за 1 година.

Активни промо оферти:

Виж всички оферти

Последвай Grabo.bg:

Facebook Instagram
Адрес и контакти
Онлайн услуга 088 53* **** (скрит)
Отзиви от клиенти (161)
Добри оферти и бързо обслужване.
Много добра платформа.
Brand 5
Ако търсите развитие и знание, тук е мястото!
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)