Онлайн курс "Експериментална психология" с 1 месец достъп, от The Academy

Онлайн курс "Експериментална психология" с 1 месец достъп

Желаете да придобиете умения в експерименталната психология? С новия курс на The Academy ще имате възможност да надникнете в тази сфера и да научите повече за методологията на емпиричните психологични изследвания!

Онлайн курс "Експериментална психология" с 30-дневен достъп 34.85 лв Грабни

Повече за курса:

Прочети още

Условия на офертата:

  • Валидност на ваучера: от 13 Май до 19 Юли 2021г.
  • С предварително записване на: info@theacademy-online.com, като посочите три имена и номер на ваучер. В рамките на работния ден ще получите Е-mail с данни за достъп до платформата и подробна информация за работата с нея.
  • Обучението се провежда в платформата LMS Contipso - система за електронно обучение, проектирана и разработена, за да направи обучителния процес максимално приятен и близък до присъственото обучение.
  • Едномесечният достъп до платформата започва от момента на регистрацията.
  • Офертата включва достъп до цялото съдържание на конкретния курс, включително работните файлове от онагледените действия в уроците.
  • Може да използвате платформата по всяко време на денонощието, през всяко устройство с наличен интернет браузър - настолен компютър, лаптоп, таблет и смартфон.
  • След приключване на курса, при положен финален тест с над 50% успеваемост, се издават сертификат и удостоверение за преминат курс на обучение (в електронен вариант на посочен Е-mail адрес).
  • За сертификат и удостоверение на хартиен носител се доплаща според тарифите на куриерската фирма.
  • Всички други глобални условия на Grabo.bg
Задай въпрос

Видео

Осигурено от The Academy

"The Academy - специализирано онлайн обучение. Курсове за всички!

• Всеки може да вземе участие в нашите курсове - съдържанието на всеки един курс е написано на достъпен и разбираем език, без да се нарушава целостта или качеството му;
• Разнообразие от курсове за обучение - при нас може да откриете курсове, които да ви помогнат да дадете нов старт на своята кариера или да усъвършенствате своите знания и умения. Академията предлага обучения в различни професионални направления създадени от доказани експерти в своята област;
• Достъпно дистанционно обучение и гъвкавост - о нлайн курсът към Академията за обучение е най-гъвкавият начин да получите обучение с признато качество и желания от вас сертификат. С дистанционния курс Вие се обучавате в удобно за Вас време. Можете да се свържете с вашия преподавател по всяко време чрез e-mail и да отправите вашите въпроси.

Учите, когато и където пожелаете и се записвате за изпит, когато сте подготвени. Обучавате се в интернет базирана платформа за управление на обучението с напълно интегриран инструмент за създаване на интерактивно обучение LMS Contipso.

Искате ли...
• Да получите нови знания и професия с бъдеще;
• Сертификат доказващ знанията ви;
• Нова професионална реализация;
• Сертификат и удостоверение - с лед приключване на курса, при успешно положен финален тест, издаваме специален сертификат доказващ вашите знания и квалификация, както и удостоверение за преминат курс на обучение с 96 учебни часа"

Офертата е осигурена от АКАДЕМИЯТА БГ ЕООД, ЕИК: 206235369 (The Academy).
Онлайн курс "Експериментална психология" с 1 месец достъп
Топ цена: 3485лв Грабни ваучер
1грабнат ваучер

Още за разграбване:

Виж всички оферти

Последвай Grabo.bg:

Facebook Instagram
Адрес и контакти
Онлайн услуга 087 98* **** (покажи) theacademy-online.com
Отзиви от клиенти (54)
Martin 5
Страхотен курс-научих много,следвах слайдовете с интерес и успях да направя още една крачка във финансов аспект!Препоръчвам!
Поставям висока оценка защото съм доволна от наученото. Ако обучението беше на клип записан от лектор(говорящ) бих платила и по висока сума за обучението. Иначе информацията беше разбираема и задоволителна!
Курсът съдържаше много информация и представяше важни данни, които да спомогнат за развитието на уменията ми, като по този начин усвоих нови знания. Препоръчвам го!
Покажи още ревюта