Онлайн курс "Интелектуална собственост" с 30 дни достъп, от The Academy

Ако областта на иновациите и разработването на нови продукти ви е интересна, обогатете знанията си с този курс предложен от The Academy!

Онлайн курс "Интелектуална собственост" с 30 дни достъп 26.26 лв вместо 129 лв Грабни
Повече за курса
Предлаганият курс обхваща в съкратен обем творческите процеси на иновациите, на разработването на нови продукти, услуги и решения т.е. нова интелектуална собственост в условията на конкуренция и съперничество. Учебното съдържание включва изучаването на технологиите, методите и средствата за създаване, реализация и законосъобразна защита на интелектуалната собственост - патенти, промишлен дизайн, търговски марки, авторски права, лицензиране, франчайзинг.

Основната цел на дистанционния курс е да запознае курсистите с прилагането и използването на технологиите, методите и средствата за създаване, реализация, законосъобразна защита и приложение на интелектуалната собственост като продукт на ефективния мисловен
творчески процес.

Курсът се състои от слайдове и модули, с разработени 9 лекции под формата на pdf, интерактивни презентации ppt и видео материали.

Част от темите, които обхваща курсът на обучение, са: Същност и характеристики на интелектуалните продукти; Търговски марки; Авторски и сродни права; Франзайзинг и лицензиране; Търговски тайни и други.

След успешно приключване на курса се издава сертификат доказващ знания и квалификация, както и удостоверение за преминат курс на обучение.

Видео за курса тук.
Достъп до платформата
Едномесечният достъп до платформата започва от момента на регистрацията след изпращане на данните ви за регистрация в курса. Разполагате с достъп до обучителната система и до цялото съдържание на конкретния курс, включително работни файлове от онагледените действия в уроците. След изтичането на този срок достъпът се преустановява.

Можете да използвате платформата по всяко време на денонощието, всеки ден без изключение - неограничен, безусловен и пълен достъп до всички уроци и материали, съдържащи се в курса, през всяко удобно за Вас устройство с наличен интернет браузър - настолен компютър, лаптоп, и разбира се, таблет и смартфон, за които платформата е специално пригодена чрез адаптивния си дизайн. Следите вашия напредък в курса на обучение, може да коментирате учебните материали и водите кореспонденция с други обучаващи се в този дистанционен курс на обучение.
Сертифициране
След успешно приключване курса на обучение, курсистите получават автоматично генериран сертификат от платформата за обучение на Contipso. Достоверността му може да се провери онлайн по всяко време.

За сертификат и удостоверение на хартиен носител с мокър печат издаден от Академията БГ, клиента заплаща 10лв такса + куриерската услуга според тарифите на куриера. Това заплащане става с наложен платеж по време на получаване на документите.

Условия на офертата:

  • Валидност на ваучера: от 15 Май до 20 Август 2021г.
  • С предварително записване на Е-mail: info@academy-bg.com, като посочите три имена и номер на ваучер. В рамките на работния ден ще получите e-mail с данни за достъп до платформата и подробна информация за успешна работата с нея, а вие е необходимо да предоставите и секретен код на ваучера.
  • Самото обучение ще се проведе в платформата LMS Contipso - Система за електронно обучение, проектирана и разработена, за да направи обучителния процес онлайн максимално приятен и близък до присъственото обучение. Може да се свържете по всяко време с екипа или преподавател през платформата за обучение и да зададете своя въпрос.
  • Всички други глобални условия на Grabo.bg
Въпроси и отговори: 1

Видео

Осигурено от The Academy

"The Academy - специализирано онлайн обучение. Курсове за всички!

• Всеки може да вземе участие в нашите курсове - съдържанието на всеки един курс е написано на достъпен и разбираем език, без да се нарушава целостта или качеството му;
• Разнообразие от курсове за обучение - при нас може да откриете курсове, които да ви помогнат да дадете нов старт на своята кариера или да усъвършенствате своите знания и умения. Академията предлага обучения в различни професионални направления създадени от доказани експерти в своята област;
• Достъпно дистанционно обучение и гъвкавост - о нлайн курсът към Академията за обучение е най-гъвкавият начин да получите обучение с признато качество и желания от вас сертификат. С дистанционния курс Вие се обучавате в удобно за Вас време. Можете да се свържете с вашия преподавател по всяко време чрез e-mail и да отправите вашите въпроси.

Учите, когато и където пожелаете и се записвате за изпит, когато сте подготвени. Обучавате се в интернет базирана платформа за управление на обучението с напълно интегриран инструмент за създаване на интерактивно обучение LMS Contipso.

Искате ли...
• Да получите нови знания и професия с бъдеще;
• Сертификат доказващ знанията ви;
• Нова професионална реализация;
• Сертификат и удостоверение - с лед приключване на курса, при успешно положен финален тест, издаваме специален сертификат доказващ вашите знания и квалификация, както и удостоверение за преминат курс на обучение с 96 учебни часа"

Офертата е осигурена от АКАДЕМИЯТА БГ ЕООД, ЕИК: 206235369 (The Academy).
Онлайн курс "Интелектуална собственост" с 30 дни достъп
Цена: 2626 лв Грабни ваучер
Регулярна цена:
129ЛВ
Grabo oтстъпка:
79.5%
Спестяваш:
102.74ЛВ
1грабнат ваучер

Още за разграбване:

Виж всички оферти

Последвай Grabo.bg:

Facebook Instagram
Адрес и контакти
Отзиви от клиенти (60)
Добре организирано
Препоръчвам!Полезен курс! Много коректно и адекватно обслужване!
Много съм доволна.
Покажи още ревюта