Онлайн курс на английски език по информираност относно наркотиците и алкохола с 2-месечен достъп до платформата, от Академията БГ

Онлайн курс на английски език по информираност относно наркотиците и алкохола с 2-месечен достъп до платформата

В днешно време способностите ви определят вашия успех и бъдеще. Това обучение за повишаване на осведомеността относно наркотиците и алкохола ще ви даде уменията и предимството, от които се нуждаете, за по-добър просперитет в корпоративния свят. Този курс е разработен за хора, които искат да се усъвършенстват в професионалния и личния си живот. Учете се от лидери и експерти в бранша, с предложението на Академията БГ.

Онлайн курс на английски език по информираност относно наркотиците и алкохола с 2-месечен достъп до платформата 19.90 лв Грабни
Уроците включват
• Module 1 - Introduction;
• Module 2 - Historical Overview;
• Module 3 - Nature of Addiction;
• Module 4 - Policy Initiatives and Strategy in Drug and Alcohol Use;
• Module 5 - Understanding Alcohol Abuse
• Module 6 - Drug Addiction and Abuse
За обучението
След като успешно влезнете в системата Moodle ще попаднете на начална страница (или така нареченото "Моето Табло"). От Табло или от падащото меню на Моите курсове можете да достъпите активни курсове или програми, до които имате достъп. Всички курсове следват единна структура и имат еднакви елементи за по-лесна навигация на курсистите.

Финален тест:
Последният модул е и финалният тест, състоящ се от 10 затворени въпроса, имате на разположение 45 минути, и неограничени опити. За успешно преминат тест се смятат 6 или повече получени точки при максимални 10. Теста се отключва автоматично след преминаването на всички задължителни уроци. Обучнието се преминава изцяло онлайн - без лектори, с които да се съобразявате. Единственото условие е да имате достъп до интернет. Може да достъпите обучението от всяко място и по всяко време, когато Ви е удобно. След успешно преминаване на обучението и финалният тест се генерират сертификат.

Условия на офертата:

 • Валидност на ваучера: от 22 Ноември 2023г до 12 Март 2024г.
 • След издаване ваучер е необходимо да се регистрирате на следния линк в сайта на Академията БГ в рамките на валидност на ваучера.
 • Достъпът до платформата се дава в рамките на работния ден, ако регистрацията е направена до 18:00ч. При регистрация след този час, както в Събота след 14:00ч или в Неделя, достъпът се дава на следващия работен ден.
 • След като предоставите необходимата информация, Вашият профил в платформата ще бъде създаден. Ще получите имейл с данни за достъп, включително кратко упътване как да използвате различните функции на платформата. Уебстраницата на платформата за обучение е https://education-academy.eu
 • Достъпът започва да тече от момента на създаване на профила Ви в платформата за дистанционно обучение.
 • След успешно преминаване на обучението и финалния тест може да генерирате своите дигитални сертификат и уверение.
 • В офертата е включен дигитален сертификат и удостоверение. За получаване документите на хартиен носител с мокър печат и златно лого, се доплащат към Академията БГ такса и доставка според тарифите на куриерската фирма. Заявка за изготвяне на документите на хартиен носител може да направите на следния линк следния линк.
 • Не е възможна замяна на курс след активиране и достъпване на обучителния курс.
 • Общите условия може да откриете на следния линк.
 • Отказ от участие в дистанционен курс може да бъде осъществен в рамките на 14 дни, при условие че участникът не е получил достъп или не е влизал в обучителната платформа, използвайки предоставените от Академия БГ данни за достъп, изпратени по имейл. Ако участникът вече се е вписал в електронната платформа, таксата, която е била заплатена, не подлежи на възстановяване.
 • Замяна на курс е възможна при наличие на убедителна причина от страна на участника, и само ако не е имал достъп до обучителния курс в платформата за дистанционно обучение на Академия БГ.
 • Всички други глобални условия на Grabo.bg
Въпроси и отговори: 1

Осигурено от Академията БГ

European Academy of Applied Skills (EAAS) - Вашата Платформа за Елитно Образование и Професионално Развитие 🚀

Създаване на мост между академични знания и приложими умения
Академията БГ се издига като един от пионерите в образователната сфера в България, предоставяйки обширен спектър от курсове и сертификации в критични области като психология и педагогика, мениджмънт и маркетинг, бизнес и иновации, счетоводство и финанси всички със силно фокусиране върху приложимостта и практическата стойност на знанието.

Акредитации, които отразяват нашата отдаденост към качеството
Ние от European Academy of Applied Skills сме изключително горди от нашите акредитации и членства, които включват гаранция за качество ISO 9001:2015, акредитирани програми за педагогически специалисти от Министерството на Образованието и Науката (МОН), както и статута ни като първият български образователен център, акредитиран от International Alliance of Professional Business Elites (IAPBE) и Continuing Professional Development (CPD) къмThe CPD Group, с акредитирано членство в European Association of Applied Psychology, International Association for Management Development in Dynamic Societies, Association for Talent Development, Association for International Education и други. Академията Бг е регистрирана като търговска марка към Патентно ведомство на Република България с Рег. № 168615.

Партньорства, които обогатяват и подкрепят приложението на обучението
Сътрудничеството ни с корпоративни лидери като Telus International Bulgaria и SIEMENS Bulgaria не само обогатява учебния процес, но и създава реални възможности за приложение на придобитите умения в динамичния бизнес контекст. Допълнително, нашата колаборация с учебни програми в Колеж 'Света Ариадна' предоставя възможности за продължаване на образованието във висши учебни заведения.🤝

Достъпно и качествено обучение за всеки
Всеки курс, програма или сертификация, която предлагаме, е разработена с ясен и същевременно задълбочен език, гарантирайки, че висококачественото обучение е достъпно и разбираемо за всички.

Разнообразие от професионални курсове и програми
Открийте курсове, които не само укрепват съществуващите Ви умения, но и отварят врати към нови кариерни възможности, като предоставят обстоен теоретичен фундамент и актуални знания от експерти в областта.

Свобода и гъвкавост с нашата онлайн платформа
Отворете врати към знание, където и да сте, с нашата платформа за дистанционно обучение! В EAAS, ние разбираме динамиката на Вашия ежедневен живот и предлагаме неограничена гъвкавост, за да учите според своите желания. Нашата платформа е достъпна от всяко устройство, по всяко време, предоставяйки Ви възможността да се обучавате със свой собствен темп

Сертификат и удостоверение
При успешно завършване на обучението, Вие получавате сертификат и удостоверение, които подчертават и утвърждават Вашите новопридобити умения и квалификации, признати на национално и международно ниво.

Европейски стандарти и признание
Ангажирани сме с прилагането на най-добри практики и стандарти, издигани от европейски източници и организации. Това гарантира, че Вашето обучение е актуално, релевантно и признато на международно ниво.

100% Признание на Вашето обучение
Всеки курс, преминат при нас, е пълноценно признат, с възможност за добавяне на приложение към Вашия сертификат за допълнителна увереност и прозрачност.

Станете част от нашата образователна общност
Получете нови знания, развивайте професията си и бъдете част от общността на професионалисти, които избраха European Academy of Applied Skills за своя партньор в обучението и кариерното развитие.

Офертата е осигурена от АКАДЕМИЯТА БГ ЕООД, ЕИК: 206235369 (Академията БГ).
Онлайн курс на английски език по информираност относно наркотиците и алкохола с 2-месечен достъп до платформата
Топ цена: 1990лв Грабни ваучер
1грабнат ваучер

Още за разграбване:

Виж всички оферти

Последвай Grabo.bg:

Facebook Instagram
Адрес и контакти
Онлайн услуга 088 53* **** (покажи) academy-bg.com
Отзиви от клиенти (158)
Отлично
Чудесен, изчерпателен и отлично направен курс! Благодаря ви!!!!
Много полезна информация. Препоръчвам!!!
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)