Учи, докато играеш! Онлайн курс по английски език - ниво по избор и 12-месечен достъп до платформата, от Puzelbg

Учи, докато играеш! Онлайн курс по английски език - ниво по избор и 12-месечен достъп до платформата

Защо да не може забавлението и усвояването на нови знания и умения да вървят ръка за ръка? Чрез иновативната web платформа на Puzelbg, можете да учите езици по един иновативен и забавен начин, базиран изцяло на последователни предизвикателства от интерактивни викторини - слайдове, флашкарти, пъзели, ребуси и игри.

Варианти на офертата:
За 1 ниво по избор (А1, А2 или B1) 6 лв Грабни
За 2 нива по избор (А1, А2 или B1) 9.90 лв Грабни
За 3 нива (А1, А2 и B1) 14.90 лв Грабни

Курсът е подходящ както за възрастни, така и за деца над 8-годишна възраст. Необходима е единствено елементарна интернет грамотност и достъп до интернет.

Повече за курса
Защо да не може забавлението и усвояването на нови знания и умения да вървят ръка за ръка? На вашето внимание е иновативната web платформа на Puzelbg.com, която интерпретира един модерен и печелещ все по-голяма популярност по целия свят метод на обучение. Този онлайн курс е базиран изцяло на последователни предизвикателства от интерактивни викторини - слайдове, флашкарти, пъзели, ребуси и игри, които имат за цел по най-увлекателния и приятен начин да ви проведат през последователно усвояване и трениране на английски език - нива А1, А2 и Б1. Целта е да бъде провокирано и изградено вашето интуитивно разбиране на английския език, което е от ключово значение за неговото дълготрайно усвояване.

В рамките на избрания от вас курс - English A1, English А2 или English B1, получавате за всяко отделно ниво: повече от 50 интерактивни предизвикателства, в които ще откриете 250+ интерактивни задачи и флашкарти, стотици озвучавания, десетки лисънинги и приятни и нагледни обяснения на правилата на английския език, съобразени със сложността на избраното от вас ниво.

Насладете се на едно съвременно и модерно интернет преживяване с платформата на Puzelbg, която ще ви позволи да я използвате напълно пълноценно както през своя смартфон, така и през всяко друго предпочитано от вас устройство с интернет браузър - таблет, лаптоп и други. Докато играете (по-подходяща дума от "учите") в Puzelbg, ще печелите интерактивните значки на платформата, които маркират вашия забележителен напредък, а освен имате възможност да участвате във вечната класация на платформата на успешните ученици.

Курсът обхваща необходимите познания за усвояване на Английски език, ниво А1 и/или А2 и/или В1 в това число граматически и лексикално. Курсовете са разработени с взаимодействие между професионалисти с разнообразни компетенции, с акцент в областта на педагогика и английската филология, с дългогодишен опит в преподаването на английския език.

Платформата Puzelbg е продукт на създателите на Urocite.bg и частично се използва базата от данни с учебни материали на Urocite.bg, но специално за платформата Puzelbg, информацията е значително обогатена, доразвита и адаптирана за новите функционалности на Puzelbg.com.

Условия на офертата:

 • Валидност на ваучера: от 17 Ноември 2022г до 30 Април 2023г.
 • За да активирате достъпа си, трябва да изпратите на: info.urocite@gmail.com следната информация:
  - Наименование на курса (English А1 и/или English А2 и/или English B1 - според избрания вариант);
  - Номер на ваучер;
  - E-mail, с който да бъде осъществена регистрацията;
  - Телефон за връзка.
 • ​В рамките на 2 работни дни след това ще получите на посочения от Вас Е-mail писмо с подробни инструкции за вход и използване на системата.
 • Офертата включва 12-месечен неограничен достъп до обучителната система и цялото съдържание на курса - без системи на поетапни допускания до съдържанието и разширяване на достъпа.
 • При покриване на всички условия от курса с минимум 70% успеваемост, ще получите дигитален сертификат, който не се доплаща. Не е необходимо да чакате края на срока на обучението - можете да заявите желание за получаване на сертификат във всеки един момент (след изпълнение на изпитните тестове).
 • Puzelbg.com не поема ангажимент за форми на комуникация в реално време.
 • Всички други глобални условия на Grabo.bg
Въпроси и отговори: 1

Осигурено от Puzelbg

Puzelbg е иновативна web базирана платформа, която предлага нов тип обучение за страната - учене чрез интерактивни викторини, ребуси, пъзели, игри и други, с акцент към разбирането и интуицията, а не просто към теорията. Тази прекрасна услуга повдига въпроса: Защо да не може забавлението и ученето да вървят ръка за ръка? Puzelbg може да се похвали с високоефективна обучителна платформа, създадена от утвърдени професионалисти и опитен педагогически екип с дългогодишна практика.

Офертата е осигурена от ЕДЕЛВАЙС - ВЕЛИЧКА ВАСИЛЕВА ЕТ, ЕИК: 115242423 (Puzelbg).
Учи, докато играеш! Онлайн курс по английски език - ниво по избор и 12-месечен достъп до платформата
Топ цена: 6лв Грабни ваучер
40грабнати ваучера

Още за разграбване:

Виж всички оферти

Последвай Grabo.bg:

Facebook Instagram
Адрес и контакти
Онлайн услуга www.urocite.bg
Отзиви от клиенти (24)
Elena 5
Много добри пробни изпити ! Системата е приятна и лесна за работа!
Страхотна, допълнителна изненада!
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)