Мария

 
5
Мария написа ревю за Костадиновите къщи
Гледка, чист въздух, спокойствие.Навсякъде беше много топло и ухаеше приятно.Персонала е много гостоприемен и отзивчив.Има малка спа зона за разпускане.Храната беше достатъчна и вкусна.Ще посетим отново със сигурност.
 
Мария получава значка Grabo.bg на 10 години!, защото си грабна парче от виртуалната торта на Grabo.bg, по случай рождения ни ден - 10 години на 06.09.202020г.
5
Мария написа ревю за Save Tours
Чудесна екскурзия “Испания-Франция-Италия”.Организацията беше добре,за кратък период от време видяхме почти всичко,което си бяхме набелязали.Бихме се възползвали пак от услугите на фирмата.
5
Мария написа ревю за Комплекс Българка
Чудесно местенце!Спокойно и уютно.Храната беше вкусна.С удоволствие бихме го посетили пак.
2
Мария написа ревю за Парк Хотел Асарел
Хотелът е нов,и базата е добра.Навсякъде е много чисто.Но,до там..Персонала е неквалифициран,и неориентиран.Единствено управителя прави добро впечатление.В ресторанта няма истинско меню,а хвърчащ лист с няколко неща.Цените в ресторанта са завишени спрямо качеството.Чакаш цяла вечност да те обслужат.Вечерята на сет меню,всяка вечер е една и съща.Спа центъра в х-л Каменград,е отличен.
 
Мария получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Парк-хотел Асарел**, защото е лоялен клиент.
 
Мария получава значка Пътешественик, защото грабна три оферти от Grabo.bg за почивки и екскурзии!
 
Мария получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за През Февруари в Панагюрище! Нощувка със закуска и вечеря, плюс възможност за SPA!
 
Мария получава значка Любопитко, защото три твои въпроса към оферти в Grabo.bg бяха публикувани!
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)