Стефан

от Варна  
 
Стефан получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Clean House Varna, защото е лоялен клиент.
 
Стефан получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Clean House Varna, защото е лоялен клиент.
 
Стефан получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Спортен клуб Хуни, защото е лоялен клиент.
5
Стефан написа ревю за Кабинет по кинезитерапия Рhysio Life
Надмина ми всички очаквания!
5
Стефан написа ревю за Дентален Център д-р Шанди
Отлично организирано обслужване, невероятно положително и усмихнато, с истински подход! Нямам думи да изразя възхищението си. Лекарката обори твърденията на други зъболекари, които с комерсиална цел натискат да ги посещаваш по-често.Несъмнено отношението е на първо място от всички посетени досега.
 
Стефан получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за Преглед и консултация за наличие на гръбначни изкривявания - без или със лечебен масаж на гръб!
 
Стефан получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Дентален център Д-р Шанди, защото е лоялен клиент.
 
Стефан получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за Ускорен курс по салса On2 за начинаещи, със сертификат за завършено ниво!
5
Стефан написа ревю за СМДЛ Лаборекспрес 2000
Грижливо, внимателно и професионално - зададох куп допълнителни въпроси относно възможностите за изследвания със спортна цел, и получих отлични отговори. Определено ме спечелиха като постоянен клиент.
 
Стефан получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от СМДЛ ЛаборЕкспрес 2000, защото е лоялен клиент.
 
Стефан получава значка Рожденик, по случай своя празник! Честит Рожден Ден от целия екип!
 
Стефан получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за За Йордановден в Румъния! Eднодневна екскурзия до Констанца и Мамая на 6 Януари!
1
Стефан написа ревю за Енджой Холидей
Ужасно, покъртително обслужване. Няколко пъти им звънях-дори не казват името на фирмата. 3 обаждания, докато успея да се запиша. Екскурзоводката Деси надвикваше игумена, въпреки четирите забележки, и доведе до крайно грозен, хулигански конфликт. Шефката щеше да "разследва", и така и не ме потърси.
5
Стефан написа ревю за Туристическа агенция Evelin R
Приятна изненада - бюджетна екскурзия с луксозен автобус, внимателен шофьор, компетентна екскурзоводка ( която бургаските лелки не оцениха, и не спряха да се надвикват, докато тя говореше...все пак става дума за бургазлийки и не се учудвам ). Отново ще пътувам с тази агенция !
5
Стефан написа ревю за Ресторант Vege Joy
Невероятна азиатска кухня, обстановка, отношение... И сервитьорите са мъже ( а не нагли, кифльосани минижупи ), държат се усмихнато и професионално ( аз съм бивш корабен сервитьор ). Посетих ресторанта два пъти, и къри-ястията бяха впечатляващи. Улицата е тиха и това допълва цялостната атмосфера.
 
Стефан получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за Еднодневна екскурзия до Розариума на кралица Мария в двореца в Балчик и крепостта в Бяла на 21 Април!
 
Стефан получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Ресторант Vege Joy, защото е лоялен клиент.
 
Стефан получава значка Рожденик, по случай своя празник! Честит Рожден Ден от целия екип!
5
Стефан написа ревю за Ресторант Драгоман
Рядко срещано място ! Спокойна, класическа обстановка, невероятно учтиви и полезни сервитьори-мъже, а не служителки с къси полички ( коментарът е излишен ).
5
Стефан написа ревю за Рубина Травел
Невероятно обслужване от страна на Цветелина, рядко срещано възпитание. Струваше си всяка стотинка и определено ще отида на всичките им еднодневни екскурзии, защото не изискват особено планиране, време и ресурси. Любезно се обадиха на няколко пъти, защото до последния момент забравих да си дам данни
Покажи още...