Стела

 
5
Стела написа ревю за ABV Travels
Много съм доволна от обслужването на ABV Travels. Пътуването бе с комфортен автобус, хотелът в Истанбул - чист и приятен. Програмата удовлетворяваща. Бих ползвала отново услугите на фирмата. горещо препоръчвам.
5
Стела написа ревю за Ана Травел
Пътувахме с Анатравел до Дубай и Аби Даби, пакет с 5 нощувки. Благодарим за незабравимите дни, вълшебните мигове в пустинята, разходката в модерен Дубай и приказните впечатления, с които се прибрахме. Богати сме на емоция, на докосване до арабския свят, който ни очарова. Условията, които бяхме поставили в договора бяха изпълнени от агенцията, а това гарантира нашето удобство и комфорт. Отново бихме се доверили на АнаТравел за следващи дестинации.
5
Стела написа ревю за Дениз Травел
Дните в Истанбул бяха чудни. Разбира се, времето не стига за този невероятен космополитен град, но там ще се връщам отново и отново. Предложеното от агенцията беше изпълнено, включително и моите допълнителни изисквания. За следващи пътувания отново бих се доверила на Дениз Травел.
 
Стела получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Дентакраун, защото е лоялен клиент.
 
Стела получава значка Пътешественик, защото грабна три оферти от Grabo.bg за почивки и екскурзии!
 
Стела получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за На Бирфест в Белград! Нощувка със закуска, плюс транспорт и възможност за Нови Сад и Сремски Карловци!
 
Стела получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Тренинг център АйДжей, защото е лоялен клиент.
 
Стела получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Д-р Невена Илиева, защото е лоялен клиент.
 
Стела получава значка Спестих над 100лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 100лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
 
Стела получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за По-свежа кожа! Лазерно подмладяване на лице и шия!