ivo

 
 
ivo получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Масажно студио Престиж, защото е лоялен клиент.
5
ivo написа ревю за Хотел Арена Мар ****
Чисто и топло навсякъде - стаи, басейн, ресторант. Разнообразна и вкусна храна. Много учтив и любезен персонал. Голям безплатен паркинг пред хотела. Петък и събота вечер хотела е пълен на макс и на басейна и СПА е препълнено. Няма детски кът за игра. Репертоара от песни на певицата е малко зле, трябва да изпълнява по хитови и познати парчета.
5
ivo написа ревю за Kомплекс Елена
За тази цена всичко беше страхотно, хубави, нови, модерни стаи, банята беше много чиста, храната беше достатъчна и вкусна, персоналът в ресторанта беше уникален.
5
ivo написа ревю за Royal Grand Hotel and SPA****
Невероятно обслужване, супер чистота в стаите, ресторанта, басейна и спа центъра. Много любезен персонал, който постоянно отсервира и чисти масите в ресторанта. Невероятно разнообразие на храната, която винаги е прясна. Хубави, модерни и широки стаи. Много топла вода в басейна.
 
ivo получава значка Сценична треска, защото грабна три оферти за театрални постановки от Grabo.bg!
 
ivo получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Салон Mademoiselle Izabel, защото е лоялен клиент.
 
ivo получава значка Пътешественик, защото грабна три оферти от Grabo.bg за почивки и екскурзии!
 
ivo получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за Почивка във Варна през Август и Септември! Нощувка за до трима!
 
ivo получава значка Спестих над 100лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 100лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
 
ivo получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за SPA за двама край Троян! 1 или 2 нощувки със закуски и вечери, в с. Чифлик!
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)