Любов

 
5
Любов написа ревю за Салон за красота АТЕЛИЕ'то
Салонът е просторен, чист и приветлив, а маникюристката Ани е много мила, работи с желание и финес. Поднесе ми хубаво кафе в стилна чаша и преобрази ноктите ми. Много съм доволна и мисля, че най-накрая намерих моето място за маникюр е АТЕЛИЕто.
 
Любов получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Салон за красота АТЕЛИЕ'то, защото е лоялен клиент.
5
Любов написа ревю за Женско Царство
Доволна съм, маникюристката Айше е учтива и работи добре. Салонът е приветлив, в центъра, а най-хубавото е, че има рецепционистка, която посреща гостите и вдига телефона, така че запазването на час е безпроблемно.След 3 седмици ноктите ми още са перфектни.Ще посетя отново със сигурност.
 
Любов получава значка Спестих над 1000лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 1000лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
5
Любов написа ревю за Artvent
Смях и забава, великолепна актьорска игра!
1
Любов написа ревю за Театър "София"
Голяма глупост, загубено време и пари!
5
Страхотен концерт !
2
Любов написа ревю за Младежки театър Николай Бинев
Много глупава постановка, при такъв сюжет и най-добрите актьори не биха могли да спасят представлението. От толкова писатели и сценаристи по света точно този французин ли избраха?! До сега повечето постановки,в които Билалов участваше бяха смислени,но този път решиха да сервират глупости на зрителя.
5
Любов написа ревю за Семеен хотел Атанасова къща**
Къщата е уютна, а местоположението много добро в стария град. Храната е вкусна, а домакините любезни. Съотношението цена-качество е отлично! Много сме доволни и бихме станали редовни гости.
5
Любов написа ревю за Angel's Touch Beauty Salon
Много съм доволна.Дамата е професионалист, много любезна и ми даде ценни съвети за грижа. Подстрига ме много добре, а след терапията косата ми е жива и лъскава, продуктите работят и са наистина качествени. Със сигурност ще повторя и потретя.
1
Любов написа ревю за Студио J Art
Педикюрът не ми хареса. Много пъти съм посещавала салона и бях доволна, момичето се стараеше. Но сега работата се претупва набързо. Има голям проблем и със записването на час. Телефонът не се вдига цяла седмица, после часове няма в близките две. Несериозна работа.
1
Любов написа ревю за Лучиано
Разочароващо!По-ужасна пица не бяхме яли.Дебела, американски тип, направена от евтин,купешки блат.На масата бяха поставили два оцета,вместо оцет и олио..Резервацията, която бяхме направили не им беше известна,а салатите не бяха нищо особено.На всичкото отгоре и обслужването беше лошо.
 
Любов получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Лучиано, защото е лоялен клиент.
1
Любов написа ревю за Драматичен театър "Сава Огнянов"
Голяма глупост, пълно разочарование. Актьорите се стараеха, но някои само си рецитираха репликите.Сюжетът беше доста тъп.
5
Любов написа ревю за Хотел Парайзо Бийч
Отлично местоположение на самия плаж.Персоналът е млад и много се старае-придружава те за да ти покаже къде да паркираш, носи багажа и те придружава лично до стаята. На рецепцията настаняването става много бързо, изключителни професионалисти са.Всеки ден се чистят стаите, мие се пода.Матраците бяха много удобни, но им липсват протектори, възглавниците са за смяна. Храната бива, останахме много доволни.
 
Любов получава значка Пътешественик, защото грабна три оферти от Grabo.bg за почивки и екскурзии!
5
Любов написа ревю за Beauty Studio G&E
Много професионална работа, материалите са добри, педикюрът издържа много време в безупречно състояние. Момичето е любезно и се старае. Ще посетя отново.
5
Любов написа ревю за Театър "София"
Постановката много ни хареса.
1
Любов написа ревю за Театър "София"
Много разочароващо! За пръв път ми се случва да не чуя 70 % от репликите, а седях на втория ред.Лилия Маравиля си мънкаше под носа, повечето от т.нар. “свидетели” в дъното на сцената също. Иначе постановката трябваше да е интересна, но не я чух. Нямам проблеми със слуха.
Покажи още...
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)