Офертата, която разглеждате, е изтекла! Вижте други оферти:
-43%
-43%
Микронидлинг на лице
Цена: 80лв 140лв
Димитрова Бюти
Тази оферта вече е разграбена!
За малко изпусна тази оферта! Абонирай се по e-mail, за да не пропускаш новите оферти!

Онлайн курс "Училищна психология" с 6-месечен достъп и бонус - курс "Project management", от Академията БГ

Онлайн курс "Училищна психология" с 6-месечен достъп и бонус - курс "Project management"

Искате да придобиете знания и компетенции за упражняване на сложната и отговорна професия на училищния психолог? Академията БГ е насреща с точното предложение!

Онлайн курс "Училищна психология" с 6-месечен достъп 38.99 лв Разграбено
Повече за курса
Курсът "Училищна психология" е образователна програма, целяща да запознае участниците с основните принципи и методи на психологията, които се прилагат в образователната среда. Програмата обхваща теми свързани с развитието на децата и младежите, образователните процеси и взаимодействието между ученици, учители и родители.

В рамките на курса ще бъдат разгледани различни аспекти на училищната среда, като социалните взаимоотношения, мотивацията за учене, проблемите на учениците, учебната среда и др. Ще се запознаете с основните теории и методи на училищната психология и как те могат да бъдат приложени в практиката.

Курсът е създаден с цел да помогне на всички, които работят с деца и младежи, да разберат повече за техния психологически свят и да научат как да им помагат да се развиват и да успяват в училище и в живота.
Теми на разглеждане
• История на психологията;
• Позитивна психология;
• Етапи в развитието на детето от 0 до 15 години;
• Синдром на емоционалното изгаряне;
• Възникване и развитие на педагогическата психология в системата на общата психология;
• Трудности в процеса на педагогическото общуване;
• Очакванията към психолога и консултирането в училище;
• Конфликти в училище и стратегии за решаването им;
• Агресивно поведение и насилие в училище;
• Работа с учителския колектив и с родителите;
• Теоретико - приложни проблеми на психодиагностичните изследвания в училище;
• Социометрични методики;
• Професионално ориентиране;
• Диагностични средства, методика за оценяване и психологически тестове;
• и други.
За кого е предназначен
Курсът "Училищна психология" е предназначен за разнообразна аудитория, включително:

• Бъдещи и настоящи учители и педагози, които желаят да разберат психологическите аспекти на образователния процес и да подобрят своята работа с учениците;
• Училищни психолози и специалисти, които работят в образователни институции и искат да развият знанията си в областта на училищната психология;
• Родители, които желаят да разберат повече за развитието и потребностите на своите деца и да научат как да ги подкрепят по най-добрия начин;
• Студенти и ученици, които се интересуват от психологическите аспекти на училищната среда и искат да научат повече за тях.
Непрофесионалисти и любители, които имат интерес към психологията и желание да се запознаят с основите на училищната психология и методите за подобряване на образователния процес;

Курсът предоставя ценни знания и умения, които помагат на участниците да разберат и справят се с различни психологически предизвикателства в училищната обстановка, както и да подобрят взаимодействието с учениците и да подкрепят тяхното развитие и образование.
Умения, които ще бъдат придобити
• Разбиране на основните психологически принципи и техники, които се прилагат в училищната среда;
• Умения за установяване на емоционален контакт и комуникация с учениците;
• Умения за подкрепа и помощ на учениците в различни ситуации и предизвикателства;
• Развиване на стратегии за управление на класната стая и поддържане на позитивна образователна атмосфера;
• Умения за консултиране и предоставяне на психологическа подкрепа на учениците и техните семейства;
• Възприемане на важността на сътрудничеството и ефективната комуникация с родителите и образователната общност.

Курсът "Училищна психология" предоставя ценни знания и умения, които са от решаващо значение за успешното функциониране на образователните институции и удовлетворителното развитие на учениците.
Продължителност на обучението
Програмата на обучение е с продължителност от 96 учебни часа, като достъпът Ви до нея е от 6 месеца, считано от деня на създаване на акаунта Ви.

Обучението е структурирано така, че можете да усвоявате материала в собствения си темп и да достъпвате уроците по всяко време и от всяко място. Това предоставя изключителна гъвкавост, която Ви позволява да съгласувате обучението си с другите ангажименти в живота.

Курса на обучение е специално разработен за самостоятелно обучение без лектор, което Ви дава възможност да определите собствения си ритъм и да изберете най-подходящия начин на обучение, съобразен с Вашите индивидуални нужди и интереси. Всичко това се осъществява без да се пренебрегва качеството на получените знания и умения.
Завършване и финален тест
Нашата обучителна програма завършва със стимулиращ финален тест, който се отключва автоматично след успешното преминаване на всички задължителни уроци. Тестът включва 10 затворени въпроса, оценяващи знанията и уменията, които сте придобили по време на обучението.

В рамките на програмата всеки курсист има право на три опита за теста, като продължителността на всеки опит е 60 минути. Успешно преминаване на теста се счита при постигане на 70 или повече точки. Гъвкавостта на програмата Ви позволява да изберете удобен момент за изпита, съобразно Вашите предпочитания и график.

След успешно завършване на финалния тест, ще получите сертификат и уверение, които потвърждават Вашите знания и умения в съответната област. Генерирането на документите става незабавно след завършване на теста, за да можете бързо да ги получите.
Сертификат и нови възможности
След успешното завършване на своето обучение, всички участници ще бъдат наградени с официален безплатен дигитален сертификат и уверение. Този сертификат има стойностно значение, тъй като потвърждава Вашето завършено обучение и усвоените основни понятия и методи в съответната област. Това може да бъде изключително полезно при търсене на работа или при желанието Ви да продължите образованието си в тази сфера.

Уверението, което ще получите, ще представя подробности за придобитите знания и умения, които сте постигнали. Този документ може да послужи за демонстрация на Вашите умения и компетенции пред работодатели или при кандидатстване за специализация в тази сфера.

Издадените документи са ценни доказателства за вашия напредък и могат да бъдат полезни за Вашата професионална кариера или лично развитие. Нашата цел е да Ви осигурим качествено обучение и да подкрепим Вашият стремеж към постижения и успех.

Бонуси към офертата

  • Всеки клиент с ваучер получава свободен достъп и до курс "Project management".

Условия на офертата:

  • Валидност на ваучера: от 8 Ноември 2022г до 10 Ноември 2023г.
  • След издаване ваучер е необходимо да се регистрирате тук, в рамките на валидност на ваучера.
  • Достъпът до платформата се дава в рамките на работния ден, ако регистрацията е направена до 18:00ч. При регистрация след този час, както в Събота след 14:00ч или в Неделя, достъпът се дава на следващия работен ден.
  • След предоставяне на необходимата информация се създава регистрация на клиента в платформата и се получава автоматичен имейл с подробна информация за обучението.
  • Достъп до платформата за курсистите е 6 месеца, като срока започва да тече от момента на регистрацията в платформата.
  • Всеки курсист, приключил успешно обучението, получава дигитален сертификат и уверение към него.
  • За сертификат и удостоверение на хартиен носител с мокър печат, се доплащат към The Academy 10лв такса и доставка според тарифите на куриерската фирма.
  • Всички други глобални условия на Grabo.bg
Въпроси и отговори: 2

Видео

Осигурено от Академията БГ

European Academy of Applied Skills (EAAS) - Вашата Платформа за Елитно Образование и Професионално Развитие

Създаване на мост между академични знания и приложими умения

Академия БГ се издига като един от пионерите в образователната сфера в България, предоставяйки обширен спектър от курсове и сертификации в критични области като психология и педагогика, мениджмънт и маркетинг, бизнес и иновации, счетоводство и финанси всички със силно фокусиране върху приложимостта и практическата стойност на знанието.

Акредитации, които отразяват нашата отдаденост към качеството

Ние от European Academy of Applied Skills сме изключително горди от нашите акредитации и членства, които включват гаранция за качество ISO 9001:2015, акредитирани програми за педагогически специалисти от Министерството на Образованието и Науката (МОН), както и статута ни като първият български образователен център, акредитиран от International Alliance of Professional Business Elites (IAPBE) и Continuing Professional Development (CPD) къмThe CPD Group, с акредитирано членство в European Association of Applied Psychology, International Association for Management Development in Dynamic Societies, Association for Talent Development, Association for International Education и други. Академията Бг е регистрирана като търговска марка към Патентно ведомство на Република България с Рег. № 168615.

Партньорства, които обогатяват и подкрепят приложението на обучението

Сътрудничеството ни с корпоративни лидери като Telus International Bulgaria и SIEMENS Bulgaria не само обогатява учебния процес, но и създава реални възможности за приложение на придобитите умения в динамичния бизнес контекст. Допълнително, нашата колаборация с учебни програми в Колеж "Света Ариадна" предоставя възможности за продължаване на образованието във висши учебни заведения.

Достъпно и качествено обучение за всеки

Всеки курс, програма или сертификация, която предлагаме, е разработена с ясен и същевременно задълбочен език, гарантирайки, че висококачественото обучение е достъпно и разбираемо за всички.

Разнообразие от професионални курсове и програми

Открийте курсове, които не само укрепват съществуващите Ви умения, но и отварят врати към нови кариерни възможности, като предоставят обстоен теоретичен фундамент и актуални знания от експерти в областта.

Свобода и гъвкавост с нашата онлайн платформа

Отворете врати към знание, където и да сте, с нашата платформа за дистанционно обучение! В EAAS, ние разбираме динамиката на Вашия ежедневен живот и предлагаме неограничена гъвкавост, за да учите според своите желания. Нашата платформа е достъпна от всяко устройство, по всяко време, предоставяйки Ви възможността да се обучавате със свой собствен темп

Сертификат и Удостоверение

При успешно завършване на обучението, Вие получавате сертификат и удостоверение, които подчертават и утвърждават Вашите новопридобити умения и квалификации, признати на национално и международно ниво.

Европейски стандарти и признание

Ангажирани сме с прилагането на най-добри практики и стандарти, издигани от европейски източници и организации. Това гарантира, че Вашето обучение е актуално, релевантно и признато на международно ниво.

100% Признание на Вашето обучение
Всеки курс, преминат при нас, е пълноценно признат, с възможност за добавяне на приложение към Вашия сертификат за допълнителна увереност и прозрачност.

Станете част от нашата образователна общност

Получете нови знания, развивайте професията си и бъдете част от общността на професионалисти, които избраха European Academy of Applied Skills за своя партньор в обучението и кариерното развитие.

Офертата е осигурена от АКАДЕМИЯТА БГ ЕООД, ЕИК: 206235369 (Академията БГ).
Онлайн курс "Училищна психология" с 6-месечен достъп и бонус - курс "Project management"
Топ цена: 3899лв

Не изпускай предложенията на
Академията БГ

Запиши се
Изтекла оферта! Офертата е грабната 20 пъти за 1 година.

Активни промо оферти:

Виж всички оферти

Последвай Grabo.bg:

Facebook Instagram
Адрес и контакти
Онлайн услуга 088 53* **** (скрит)
Отзиви от клиенти (162)
Добри оферти и бързо обслужване.
Много добра платформа.
Brand 5
Ако търсите развитие и знание, тук е мястото!
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)