Онлайн курс "Експериментална психология" с 6-месечен достъп до платформата и бонус - курс "Project management", от Академията БГ

Онлайн курс "Експериментална психология" с 6-месечен достъп до платформата и бонус - курс "Project management"

Желаете да придобиете умения в експерименталната психология? С новия курс на Академията БГ ще имате възможност да надникнете в тази сфера и да научите повече за методологията на емпиричните психологични изследвания!

Онлайн курс "Обща експериментална психология" с 6-месечен достъп до платформата 34.99 лв Грабни
Съдържание на курса
Експерименталната психология е наука, която изучава поведението и познаването на хората чрез систематично прилагане на методите на експерименталната наука. Курсът "Обща експериментална психология" представлява въведение в основните принципи и методи на експерименталната психология. В рамките на курса участниците ще се запознаят с различни експериментални подходи и техники, използвани за изследване на различни аспекти на човешкото поведение и психически процеси.

Целта на курса е да помогне на курсистите да разберат как да използват експерименталните методи, за да тестват различни хипотези и да извлекат заключения от тях. Те ще се научат как да съставят експериментален дизайн, как да изберат подходящи методи за събиране на данни, как да анализират и интерпретират резултатите от експериментите.

Курсът е специално разработен за самостоятелно обучение без лектор, което Ви дава възможност да определите собствения си ритъм и да изберете най-подходящия начин на обучение, съобразен с Вашите индивидуални нужди и интереси. Всичко това се осъществява без да се пренебрегва качеството на получените знания и умения.

Теми, които ще бъдат разгледани:
Развитие на психиката, съзнанието и личността. Фактори за развитието им.
Измерването на човешката психика
Методи за изследване на психичните процеси , свойства и състояния
Анализ на психичното и личностно развитие на детето
Възникване и развитие на експерименталната психология
Метод на самонаблюдение и наблюдение
Структура на експерименталното психологическо изследване
Сравнение между експерименталните плановете за изследване на едно лице и груповите планове
Метод на експеримента
Експериментални планове и изследвания
Доклад от експеримента
Същност на психологическото интервю и подготовка на провеждането му.
Методи за изследване интелект, реакция, внимание, мислене, памет и емоции
Квантитативни и качествени методи в психологията
и много други.

За кого е предназначен
Студенти с интерес към психологията и научното изследване на поведението и психическите процеси.
Психолози, педагози и специалисти, работещи в различни образователни и научни институции, които търсят усъвършенстване на знанията си в експерименталната психология.
Професионалисти в области като маркетинг, реклама и обществени комуникации, които желаят да разберат основните принципи на експерименталната психология за приложение в своите професионални практики.
Непрофесионалисти и любители, които се интересуват от психологията и желаят да разберат повече за методите и техниките за изследване на поведението и психическите процеси.

Умения, които ще бъдат придобити
Основите на планиране, провеждане и анализиране на експерименти в психологията.
Умения за критично мислене и анализ на научни изследвания в областта на експерименталната психология.
Прилагане на статистически методи и техники за обработка и интерпретация на данни от експериментални изследвания.
Разбиране на етичните принципи и предпазни мерки при изследвания с хора.
Умения за комуникация и представяне на резултатите от експериментални изследвания на различни аудитории.

Завършване и финален тест
Нашата обучителна програма завършва със стимулиращ финален тест, който се отключва автоматично след успешното преминаване на всички задължителни уроци. Тестът включва 10 затворени въпроса, оценяващи знанията и уменията, които сте придобили по време на обучението.

В рамките на програмата всеки курсист има право на три опита за теста, като продължителността на всеки опит е 60 минути. Успешно преминаване на теста се счита при постигане на 70 или повече точки. Гъвкавостта на програмата Ви позволява да изберете удобен момент за изпита, съобразно Вашите предпочитания и график.

След успешно завършване на финалния тест, ще получите сертификат и уверение, които потвърждават Вашите знания и умения в съответната област. Генерирането на документите става незабавно след завършване на теста, за да можете бързо да ги получите.

Сертификат и нови възможности
След успешното завършване на своето обучение, всички участници ще бъдат наградени с официален безплатен дигитален сертификат и уверение. Този сертификат има стойностно значение, тъй като потвърждава Вашето завършено обучение и усвоените основни понятия и методи в съответната област. Това може да бъде изключително полезно при търсене на работа или при желанието Ви да продължите образованието си в тази сфера.

Уверението, което ще получите, ще представя подробности за придобитите знания и умения, които сте постигнали. Този документ може да послужи за демонстрация на Вашите умения и компетенции пред работодатели или при кандидатстване за специализация в тази сфера.

Издадените документи са ценни доказателства за вашия напредък и могат да бъдат полезни за Вашата професионална кариера или лично развитие. Нашата цел е да Ви осигурим качествено обучение и да подкрепим Вашият стремеж към постижения и успех.

Бонуси към офертата

 • Всеки клиент с ваучер получава свободен достъп до курс "Project management".

Условия на офертата:

 • Валидност на ваучера: от 4 Ноември 2023г до 29 Март 2024г.
 • След издаване ваучер е необходимо да се регистрирате на следния линк в сайта на Академията БГ в рамките на валидност на ваучера.
 • Достъпът до платформата се дава в рамките на работния ден, ако регистрацията е направена до 18:00ч. При регистрация след този час, както в Събота след 14:00ч или в Неделя, достъпът се дава на следващия работен ден.
 • След като предоставите необходимата информация, Вашият профил в платформата ще бъде създаден. Ще получите имейл с данни за достъп, включително кратко упътване как да използвате различните функции на платформата. Уебстраницата на платформата за обучение е https://education-academy.eu
 • Достъпът започва да тече от момента на създаване на профила Ви в платформата за дистанционно обучение.
 • След успешно преминаване на обучението и финалния тест може да генерирате своите дигитални сертификат и уверение.
 • В офертата е включен дигитален сертификат и удостоверение. За получаване документите на хартиен носител с мокър печат и златно лого, се доплащат към Академията БГ такса и доставка според тарифите на куриерската фирма. Заявка за изготвяне на документите на хартиен носител може да направите на следния линк следния линк.
 • Не е възможна замяна на курс след активиране и достъпване на обучителния курс.
 • Общите условия може да откриете на следния линк.
 • Отказ от участие в дистанционен курс може да бъде осъществен в рамките на 14 дни, при условие че участникът не е получил достъп или не е влизал в обучителната платформа, използвайки предоставените от Академия БГ данни за достъп, изпратени по имейл. Ако участникът вече се е вписал в електронната платформа, таксата, която е била заплатена, не подлежи на възстановяване.
 • Замяна на курс е възможна при наличие на убедителна причина от страна на участника, и само ако не е имал достъп до обучителния курс в платформата за дистанционно обучение на Академия БГ.
 • Всички други глобални условия на Grabo.bg
Задай въпрос

Видео

Осигурено от Академията БГ

European Academy of Applied Skills (EAAS) - вашата платформа за елитно образование и професионално развитие!

Създаване на мост между академични знания и приложими умения:
Академия БГ се издига като един от пионерите в образователната сфера в България, предоставяйки обширен спектър от курсове и сертификации в критични области като психология и педагогика, мениджмънт и маркетинг, бизнес и иновации, счетоводство и финанси всички със силно фокусиране върху приложимостта и практическата стойност на знанието.

Акредитации, които отразяват нашата отдаденост към качеството:
Ние от European Academy of Applied Skills сме изключително горди от нашите акредитации и членства, които включват гаранция за качество ISO 9001:2015, акредитирани програми за педагогически специалисти от Министерството на Образованието и Науката (МОН), както и статута ни като първият български образователен център, акредитиран от International Alliance of Professional Business Elites (IAPBE) и Continuing Professional Development (CPD) къмThe CPD Group, с акредитирано членство в European Association of Applied Psychology, International Association for Management Development in Dynamic Societies, Association for Talent Development, Association for International Education и други. Академията Бг е регистрирана като търговска марка към Патентно ведомство на Република България с Рег. № 168615.

Партньорства, които обогатяват и подкрепят приложението на обучението:
Сътрудничеството ни с корпоративни лидери като Telus International Bulgaria и SIEMENS Bulgaria не само обогатява учебния процес, но и създава реални възможности за приложение на придобитите умения в динамичния бизнес контекст. Допълнително, нашата колаборация с учебни програми в Колеж "Света Ариадна" предоставя възможности за продължаване на образованието във висши учебни заведения.

Достъпно и качествено обучение за всеки:
Всеки курс, програма или сертификация, която предлагаме, е разработена с ясен и същевременно задълбочен език, гарантирайки, че висококачественото обучение е достъпно и разбираемо за всички.

Разнообразие от професионални курсове и програми:
Открийте курсове, които не само укрепват съществуващите Ви умения, но и отварят врати към нови кариерни възможности, като предоставят обстоен теоретичен фундамент и актуални знания от експерти в областта.

Свобода и гъвкавост с нашата онлайн платформа:
Отворете врати към знание, където и да сте, с нашата платформа за дистанционно обучение! В EAAS, ние разбираме динамиката на Вашия ежедневен живот и предлагаме неограничена гъвкавост, за да учите според своите желания. Нашата платформа е достъпна от всяко устройство, по всяко време, предоставяйки Ви възможността да се обучавате със свой собствен темп.

Сертификат и удостоверение:
При успешно завършване на обучението, Вие получавате сертификат и удостоверение, които подчертават и утвърждават Вашите новопридобити умения и квалификации, признати на национално и международно ниво.

Европейски стандарти и признание:
Ангажирани сме с прилагането на най-добри практики и стандарти, издигани от европейски източници и организации. Това гарантира, че Вашето обучение е актуално, релевантно и признато на международно ниво.

100% признание на Вашето обучение:
Всеки курс, преминат при нас, е пълноценно признат, с възможност за добавяне на приложение към Вашия сертификат за допълнителна увереност и прозрачност.

Станете част от нашата образователна общност:
Получете нови знания, развивайте професията си и бъдете част от общността на професионалисти, които избраха European Academy of Applied Skills за своя партньор в обучението и кариерното развитие.

Офертата е осигурена от АКАДЕМИЯТА БГ ЕООД, ЕИК: 206235369 (Академията БГ).
Онлайн курс "Експериментална психология" с 6-месечен достъп до платформата и бонус - курс "Project management"
Топ цена: 3499лв Грабни ваучер
3грабнати ваучера

Още за разграбване:

Виж всички оферти

Последвай Grabo.bg:

Facebook Instagram
Адрес и контакти
Онлайн услуга academy-bg.com
Отзиви от клиенти (158)
Отлично
Чудесен, изчерпателен и отлично направен курс! Благодаря ви!!!!
Много полезна информация. Препоръчвам!!!
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)