Онлайн курс "Маркетинг в туризма" с 6-месечен достъп и бонус - курс "Project management", от The Academy

Ако искате да се развивате успешно в сферата на туризма, ви трябват знания и компетентности относно същността и спецификата на маркетинга в тази област. А от The Academy ви предлагат точно това - грабнете ваучер и се възползвайте от страхотното им предложение!

Онлайн курс "Маркетинг в туризма" с 6-месечен достъп и дигитален сертификат 30.99 лв Грабни
Повече за курса
Сертифицираният курс има за цел да даде знания и компетентности относно същността и спецификата на маркетинга в туризма - структура и характеристики на туристическия продукт, сегментирането на туристическия пазар, позиционионирането на туристическия продукт, както и маркетинговите комуникации и дистрибуционните канали в туризма.

Курсът осигурява знания и за особеностите на маркетинга на туристическа дестинация, както и относно съвременните тенденции в Интернет маркетинга и хотелските резервационни системи. Завършилите успешно обучението ще имат висока степен на готовност за работа в реалната макро- и микросреда на туристическата фирма.

Част от темите, които обхваща курсът на обучение, са:
• Маркетингова микросреда, концепции за маркетинг микса;
• Таргет маркетинг;
• Потребителско поведение и продуктова политика;
• Маркетингов микс в Туризма;
• Туристически пазар;
• Показатели за анализ на конкуренцията в туризма;
• Сегментация на туристическия пазар;
• Структура на туристическия продукт;
• Цял модул на обучение, свързан с маркетинговата комуникация в туризма и модул Маркетинг чрез социалните мрежи.

Всеки курс е разделен на модули, към които има уроци. Всеки един урок е с информационен материал по темата, към които има и допълнителен учебен материал под формата на pdf или ppt презентация. След някои теми има и тест, свързан с нея, който се състои от един контролен въпрос. Последният модул е и финалният тест, състоящ се от 10 затворени въпроса и имате на разположение 60 минути и право на 3 опита, като системата взема най-високия резултат.

Обучението се преминава изцяло онлайн - без лектори, с които да се съобразявате. Единственото условие е да имате достъп до интернет. Може да достъпите обучението от всяко място и по всяко време, когато ви е удобно. След успешно преминаване на обучението, ще получите електронен сертификат и удостоверение към него, доказващи вашите придобити знания и умения.

Бонуси към офертата

  • Всеки клиент с ваучер получава свободен достъп до курс "Project management " ("Управление на проекти").

Условия на офертата:

  • Валидност на ваучера: от 30 Април 2022г до 16 Октомври 2023г.
  • След издаване ваучер е необходимо да се регистрирате на сайта на The Academy, в рамките на валидност на ваучера.
  • Достъпът до платформата се дава в рамките на работния ден, ако регистрацията е направена до 18:00ч. При регистрация след този час, както в събота след 14:00ч или в неделя, достъпът се дава на следващия работен ден.
  • След предоставяне на необходимата информация е необходимо да се регистрирате в платформата за обучение и ще получите автоматичен имейл с подробна информация за обучението. Може да влезете и стартирате своето обучение в избрания курс в платформата на The Academy.
  • Достъпът до платформата за курсистите е 6 месеца, като срокът започва да тече след предоставяне на ваучера и регистрирайки ви в платформата за обучение. След успешно приключване на финалния тест със 70 или повече точки, се получават сертификат и уверение, които се генерират автоматично в платформата, след което могат да бъдат свалени.
  • За сертификат и удостоверение на хартиен носител с мокър печат, издаден от Академията БГ, клиентът заплаща 10лв такса, както и куриерската услуга, според тарифите на куриера. Това заплащане става с наложен платеж по време на получаване на документите.
  • Не е възможна замяна на курс след активиране и достъпване на обучителния курс.
  • Всички други глобални условия на Grabo.bg
Въпроси и отговори: 1

Видео

Осигурено от The Academy

The Academy - специализирано онлайн обучение. Курсове за всички!

• Всеки може да вземе участие в нашите курсове - съдържанието на всеки един курс е написано на достъпен и разбираем език, без да се нарушава целостта или качеството му;
• Разнообразие от курсове за обучение - при нас може да откриете курсове, които да ви помогнат да дадете нов старт на своята кариера или да усъвършенствате своите знания и умения. Академията предлага обучения в различни професионални направления създадени от доказани експерти в своята област;
• Достъпно дистанционно обучение и гъвкавост - о нлайн курсът към Академията за обучение е най-гъвкавият начин да получите обучение с признато качество и желания от вас сертификат. С дистанционния курс Вие се обучавате в удобно за Вас време. Можете да се свържете с вашия преподавател по всяко време чрез e-mail и да отправите вашите въпроси.

Учите, когато и където пожелаете и се записвате за изпит, когато сте подготвени. Обучавате се в интернет базирана платформа за управление на обучението с напълно интегриран инструмент за създаване на интерактивно обучение LMS Contipso.

Искате ли...
• Да получите нови знания и професия с бъдеще;
• Сертификат доказващ знанията ви;
• Нова професионална реализация;
• Сертификат и удостоверение - с лед приключване на курса, при успешно положен финален тест, издаваме специален сертификат доказващ вашите знания и квалификация, както и удостоверение за преминат курс на обучение с 96 учебни часа.

Академията се е ангажирала с прилагането на добри практики, идеи и стандарти извличайки информация от европейски източници, асоциации, общности и организации. В тясно сътрудничество сме с едни от лидерите на пазара.

"Не компаниите движат света напред, правят го хората." Именно това лежи в основата на нашето партньорство със Siemens България. Желаете да помогнете в създаването на технологиите и иновациите на утрешния ден, владеете чужд език, притежавате компютърна грамотност? Ако отговора е да, завършвайки обучението си при нас в подходяща програма, ще ви предложим нова кариерна възможност в едни от водещите бизнес направления - технически експерти и инженери; IT сектор; Order management, Accounting и Buyers.

Новите възможности за работа започват тук, с партньорството ни с една от най-големите HR агенции във България. Всички ние вярваме, че най-голямото предизвикателство е съчетаването на талантливи хора със забележителни бизнес проекти. Ние ви мотивираме и помагаме в подобряването на личните ви умения, знания и качества, а благодарение на партньора ни ще превърнете професионалните си цели в реалност.

Възползвайте се от нашата програма за сътрудничество с Колеж "Света Ариадна", ако желаете да продължите своето професионално образование в областта на туризма, маркетинг, информатика и моден дизайн, или икономика и мениджмънт, придобивайки колежанска диплома с право на упражняване професията след втората година. Желаете бакалавърска степен, може да получите и нея след още 2 години в записване на специалност в един от партньорските университетите на колежа.

Получавате 100% признаване на преминалия към нас курс на обучение и съответните предмети след издаване на приложение към сертификата ви от наша страна.

Офертата е осигурена от АКАДЕМИЯТА БГ ЕООД, ЕИК: 206235369 (The Academy).
Онлайн курс "Маркетинг в туризма" с 6-месечен достъп и бонус - курс "Project management"
Топ цена: 3099лв Грабни ваучер
20грабнати ваучера

Още за разграбване:

Виж всички оферти

Последвай Grabo.bg:

Facebook Instagram
Адрес и контакти
Онлайн услуга 088 53* **** (покажи) academy-bg.com
Отзиви от клиенти (150)
Отличен професионализъм!Материалът е изчерпателен и много интересен.Обучението на всеки курс е на високо ниво.Отваря се, уникална възможност за реализация и работа в много и разнообразни професии .Всеки избор на придобитите знания дават интелектуално развитие и самочувствие.Силно препоръчвам курса.
Изключително доволна съм от предоставената информация. Темите са подробно обяснени на достъпен език. Много лесна комуникация с Академията. Купих и втори курс, надявам се да е също толкова добре структуриран.
Отлична организация!
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)