Какво е Grabo Club?

Grabo Club е програма за лоялни клиенти. Чрез Grabo Club можете да ползвате постоянни остъпки във при посещения във всички търговски обекти, участващи в клуба.

За целта е необходимо да закупите Grabo Club карта.

Как мога да закупя клубна карта?

Можете да закупите клубна карта оттук. След като заплатите картата, ще я получите в рамките на 2-3 работни дни чрез куриерска фирма Speedy, до посочен от Вас адрес. Доставката е безплатна.

Когато получите картата, трябва да я активирате оттук.

Как се използва клубната карта?

Когато посещавате търговските обекти, участващи в клуба, необходимо е да предоставите клубната си карта на обслужващия персонал при плащане на сметката.

Отстъпката, която получавате чрез Grabo Club, е постоянна. Можете да посещавате обектите по всяко време, съобразено единствено с работното им време и заетост.

Как получавам остъпката?

Когато посещавате търговските обекти, при тях заплащате цялата сметка, а бонусът получавате автоматично в Grabo.bg при предоставяне на клубната карта на обслужващия персонал

За какво мога да използвам спестените пари?

Парите, които спестявате с картата от Grabo Club, се трупат във Вашия виртуален портфейл в Grabo.bg. Можете по всяко време да ги използвате при закупуване на оферта в Grabo.bg, или да ги изтеглите по банков път, при натрупване на 100лв.

В кои обекти мога да използвам клубната карта?

Каталог с всички търговски обекти, участващи в Grabo Club, можете да намерите тук.

При ползване на картата трябва ли да показвам документ за самоличност?

Не, не трябва да показвате документ за самоличност. Grabo Club картите не са поименни. Можете без проблем да ползвате чужда карта, или да преотстъпите Вашата карта на друг човек. Единствено е важно да знаете, че отстъпката се добавя в този профил в Grabo, в който е активирана картата.

Картата има ли краен срок за ползване - кога изтича?

Grabo Club картите са безсрочни - купуват се еднократно и нямат крайна дата на валидност.

За 3181 дни публикувахме 155269 оферти, които се разграбиха
6 915 060 пъти, спестявайки 141 652 58036 лв на 587 700 грабомани!