Как да си купя оферта от Grabo.bg?

Когато желаете да закупите оферта, просто натиснете бутона „Грабни ваучер” и следвайте стъпките. В случай, че конкретната оферта предлага повече от една ценова опция, изберете ценовия пакет, който желаете да закупите.

Важно е да имате потребителски акаунт в нашата страница. Ако вече имате такъв, влезте в него, за да осъществите покупката си. В случай, че все още нямате акаунт в Grabo.bg попълнете полетата в лявата колона, където е отбелязано „Не, нямам акаунт”. Системата автоматично ще Ви създаде такъв и ще можете да продължите незабавно към поръчката.

На страницата, на която правите поръчката, след като попълните данните, изберете най-удобния за Вас метод на плащане. Повече за методите на плащане ще намерите тук.

Запознайте се с Условията за ползване и изпратете формата, като натиснете бутона „Продължи”. Ще бъдете отведени в страницата за плащане на избраният от Вас метод на плащане.

Какво да направя след като купя oферта чрез Grabo.bg?

След като закупите оферта, системата генерира ваучер, който можете да намерите в страница Моите ваучери. Повече информация за ваучерите и за това как да ги използвате можете да намерите тук.

Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)