Как става плащането на оферти в Grabo.bg?

Grabo.bg поддържа популярните методи за електронни разплащания в България. Приемаме плащания с банкови карти, както и с ePay.bg. На страницата за поръчка изберете предпочитаният от Вас метод за плащане и ще бъдете прехвърлени към страницата за плащане.

В случай, че нямате банкова карта, подходяща за онлайн плащания, можете да изберете опцията за плащане в брой на касите на Easypay, FastPay, или по банков път.

Поддържаме и плащане с вашата дебитна карта директно на банкомат, който поддържа услугата B-Pay. Списък с тези банкомати и адресите им можете да откриете тук.

Нямам акаунт в изброените системи за електронни разплащания, но имам банкова карта, как да платя?

Ако имате дебитна или кредитна карта, проверете дали тя поддържа онлайн плащания. Разгледайте страниците на системите за електронни разплащания, които предлагаме и вижте коя от тях е най-удобна за Вас.

Нямам възможност да платя онлайн, какво да правя?

Изберете опцията за плащане в брой на касите на Easypay, FastPay, или с банков превод.

Как става плащането в брой на касите на Easypay и FastPay?

За да платите в брой, изберете съответната опция от количката за пазаруване. Така ще заявите, че желаете да платите по този начин, и ще получите индивидуален платежен код на заявката (10-цифрен за Easypay или 8-цифрен за Fastpay). Запишете си кода и отидете в някоя от посочените каси. Лесно можете да откриете най-близката до вас каса, като проверите списъка с каси на Easypay и каси на FastPay. На касате предоставете платежния код и стойността на ваучера. Веднага след това напълно автоматично ще получите ваучера в страницата Моите ваучери, както и потвърждение по e-mail.

Цената, която ще заплатите, ще бъде точно равна на обявената в сайта цена - без никакви допълнителни такси и удръжки.

Какъв срок имам да платя, след като направя заявка за плащане в брой на каса или плащане чрез банкомат?

Когато правите покупка през Grabo.bg и изберете опцията „Плащане в брой на каса”, реално пускате платежна заявка, при заплащането на която реално ще се издаде ваучер. Срокът, в който можете да платите заявката, различен за всяка оферта - може да варира от няколко часа до два дни. Същият срок важи и за плащанията от банкомат с B-Pay меню.

Как да платя от банкомат с обикновена карта?

Тъй като не всички банкомати поддържат B-Pay менюто за плащания, внимателно разгледайте този списък и намерете най-удобния за вас банкомат.

За да платите от банкомат, при правене на покупка изберете опцията за B-Pay плащане. Така ще заявите, че желаете да платите по този начин и ще получите вашия 10-цифрен код, който идентифицира предстоящото плащане. Отидете на един от банкоматите от списъка, посочен по-горе.

Поставете вашата карта в банкомата и от менюто изберете опцията Други услуги > B-Pay. В полето за код на търговеца въведете 60 000. В полето "Персонален код" (или "Номер на фактура") въведете получения 10-цифрен код.

Плащане чрез т.нар. виртуален портфейл

Виртуалният портфейл в Grabo.bg се използва за временно съхранение на суми, които можете да получите при различни промоции от Grabo.bg, награди от игри, подаръци от други потребители и др.

Когато правите покупка в Grabo.bg, ако имате наличност във Вашия виртуален портфейл, то в Количката за пазаруване това ще бъде посочено. Сумата, налична в портфейла Ви, ще бъде автоматично приспадната от крайната цена на покупката Ви. Ако пък крайната цена е на по-висока стойност, то ще можете да доплатите разликата по някой от останалите стандартни начини за плащане.

Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)