Какво представляват ваучерите?

Ваучерът е виртуална разписка, която потребителите получават в електронен вид в профила си, след като направят покупка през Grabo.bg.

Ваучерите съдържат два номера – номер на ваучера и секретен код. Чрез тях се удостоверява, че за него е било реално платено и че следва съответният търговец да Ви обслужи.

За да използвате ваучера е необходимо да го предоставите на обслужващия персонал. Това можете да направите, като го покажете от телефона Ви, или като го предоставите разпечатан, по Ваш избор. Съветваме Ви да не разпечатвате ваучерите, а вместо това да ги показвате от телефона, за максимално улеснение.

Мога ли да подаря ваучер?

Да, можете да подарите ваучер. В страницата Моите Ваучери ще намерите опции за прехвърляне/подаряване на ваучера, както и за промяна на името, изписано върху него.

Кога мога да използвам ваучера си?

В конкретните условия за ползване на всеки ваучер е посочен периодът, в който можете да го използвате, както и всякакви други условия и изисквания за ползването му.

Какво означава валидиране на ваучер?

Валидирането на ваучерите, издадени от Grabo.bg, се извършва при съответния търговец, за когото са предназначени. В никакъв случай не чекирайте сами ваучера си, без да сте го ползвали, защото така той става невалиден и губите правото да го ползвате.

Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)