Какво представляват ваучерите?

Ваучерът е виртуална разписка, която потребителите получават в електронен вид в профила си, след като направят покупка през Grabo.bg.

Ваучерите съдържат два номера – номер на ваучера и секретен код. Чрез тях се удостоверява, че за него е било реално платено и че следва съответният търговец да Ви обслужи.

За да използвате ваучера е необходимо да го предоставите на обслужващия персонал. Това можете да направите, като го покажете от телефона Ви, или като го предоставите разпечатан. Съветваме Ви да не разпечатвате ваучерите, а вместо това да ги показвате от телефона.

Мога ли да подаря ваучер?

Да, можете да подарите ваучер. В страницата Моите Ваучери ще намерите опции за прехвърляне/подаряване на ваучера, както и за промяна на името, изписано върху него.

Кога мога да използвам ваучера си?

В конкретните условия за ползване на всеки ваучер е посочен периодът, в който можете да го използвате, както и всякакви други условия и изисквания за ползването му.

Какво означава валидиране на ваучер?

Валидирането на ваучерите, издадени от Grabo.bg, се извършва при съответния търговец, за когото са предназначени. В никакъв случай не чекирайте сами ваучера си, без да сте го ползвали, защото така той става невалиден и губите правото да го ползвате.