Онлайн курс "Финансов мениджмънт" с 6-месечен достъп, плюс бонус - курс "Project Management", от Европейска академия

Онлайн курс "Финансов мениджмънт" с 6-месечен достъп, плюс бонус - курс "Project Management"

Работите като финансов мениджър или искате да се развивате като такъв? Европейска академия е насреща с точното предложение!

Онлайн курс "Финансов мениджмънт" с 6-месечен достъп 37.99 лв Грабни
Повече за курса
Курсът "Финансов мениджмънт" е образователна програма, насочена към придобиване на основни понятия, инструменти и умения в управлението на финансите. Той е подходящ за всички, от професионалисти до неспециалисти, които желаят да научат как да управляват финансите на организации или личния си бюджет ефективно и стратегически. Участниците ще разгледат теми като финансов анализ, бюджетиране, инвестиции, контрол на разходите и управление на риска, придобивайки необходимите умения за анализ, планиране и вземане на финансови решения.

Акредитацията от IAPBE гарантира, че курсът е проектиран и изпълнен съгласно международните стандарти за образование и подготвя участниците за успешна кариера в областта на финансите.

Теми, които ще бъдат разгледани:
Модул 1 - Въведение във финансовия мениджмънт
Този модул е насочен към въведение в темата и целите на финансовия мениджмънт. В модула се представят основни понятия, източници на финанси и финансовите пазари и инструменти. Също така се обсъждат рисковете във финансовия мениджмънт. Целта на модула е да осигури основни знания за финансовия мениджмънт и да помогне на участниците да разберат важността му в бизнеса.

Модул 2 - Финансов анализ и планиране
Този модул ще запознае участниците със стойността на финансовия анализ и показва как да го приложите в практиката. Ще ги научи как да извличат и интерпретират финансова информация, като финансови отчети и ратио анализ. Също така, ще се запознаят с методите на финансовото планиране, като капиталовата оценка и бюджетирането. Модулът ще осигури знанията и уменията, необходими за успешно управление на финансовите аспекти на бизнеса.

Модул 3 - Финансов контрол и управление на риска
В рамките на Модул 3 от курса "Финансов мениджмънт" се разглеждат важни аспекти свързани с финансовия контрол и управлението на риска в организациите. Участниците ще се запознаят със съвременни методи и инструменти за анализ, оценка и управление на финансовите рискове, както и с процедурите за контрол и наблюдение на финансовите операции.

Модул 4 - Международен финансов мениджмънт
Модул 4 е част от курса по Финансов мениджмънт и обхваща основните теории и практики на международния финансов мениджмънт, включително различните аспекти на международните финансови институции, валутните курсове, капиталовите пазари и други финансови инструменти, използвани в глобален мащаб.

Курсът "Финансов мениджмънт" е подходящ за:
• Мениджъри, които искат да разберат основните принципи на финансовото управление и да приложат своите знания в бизнеса.
• Предприемачи и бизнес собственици, които търсят умения за управление на финансите на своите фирми и проекти. Финансови специалисти и счетоводители, които желаят да разширят своите компетентности в областта на финансовия мениджмънт.
• Лични финансови консултанти и всеки, който иска да подобри управлението на личния си бюджет и инвестициите.
• Студенти и хора без специално предишно образование в областта на финансите, които се интересуват от управлението на финансите и искат да разберат основните понятия и инструменти.
• Всички, които желаят да разберат взаимодействието между психика и физика, и как психологическите фактори влияят върху физическото здраве и благополучие.

Умения, които ще бъдат придобити:
След завършването на курса "Финансов мениджмънт", участниците ще бъдат в състояние да:
• Анализират финансовата ситуация на организацията или личния си бюджет.
• Съставят и управляват финансови бюджети и прогнози.
• Планират финансовите цели и избират подходящите стратегии за постигането им.
• Ефективно управляват оборотните средства и работния капитал.
• Анализират инвестиционни възможности и взимат решения за финансиране на проекти и дейности.

Продължителност на обучението:
Програмата на обучение е с продължителност от 96 учебни часа, като достъпът Ви до нея е от 6 месеца, считано от деня на създаване на акаунта Ви.
Обучението е структурирано така, че можете да усвоявате материала в собствения си темп и да достъпвате уроците по всяко време и от всяко място. Това предоставя изключителна гъвкавост, която Ви позволява да съгласувате обучението си с другите ангажименти в живота.
Курса на обучение е специално разработен за самостоятелно обучение без лектор, което Ви дава възможност да определите собствения си ритъм и да изберете най-подходящия начин на обучение, съобразен с Вашите индивидуални нужди и интереси. Всичко това се осъществява без да се пренебрегва качеството на получените знания и умения.

Завършване и финален тест:
Нашата обучителна програма завършва със стимулиращ финален тест, който се отключва автоматично след успешното преминаване на всички задължителни уроци. Тестът включва 10 затворени въпроса, оценяващи знанията и уменията, които сте придобили по време на обучението.
В рамките на програмата всеки курсист има право на три опита за теста, като продължителността на всеки опит е 60 минути. Успешно преминаване на теста се счита при постигане на 70 или повече точки. Гъвкавостта на програмата Ви позволява да изберете удобен момент за изпита, съобразно Вашите предпочитания и график.
След успешно завършване на финалния тест, ще получите сертификат и уверение, които потвърждават Вашите знания и умения в съответната област. Генерирането на документите става незабавно след завършване на теста, за да можете бързо да ги получите.

Сертификат и нови възможности:
След успешното завършване на своето обучение, всички участници ще бъдат наградени с официален безплатен дигитален сертификат и уверение. Този сертификат има стойностно значение, тъй като потвърждава Вашето завършено обучение и усвоените основни понятия и методи в съответната област. Това може да бъде изключително полезно при търсене на работа или при желанието Ви да продължите образованието си в тази сфера.
Уверението, което ще получите, ще представя подробности за придобитите знания и умения, които сте постигнали. Този документ може да послужи за демонстрация на Вашите умения и компетенции пред работодатели или при кандидатстване за специализация в тази сфера.
Издадените документи са ценни доказателства за вашия напредък и могат да бъдат полезни за Вашата професионална кариера или лично развитие. Нашата цел е да Ви осигурим качествено обучение и да подкрепим Вашият стремеж към постижения и успех.

Бонуси към офертата

 • Всеки клиент с ваучер получава достъп до курс "Project Management".

Условия на офертата:

 • Валидност на ваучера: от 17 Април до 5 Юли 2024г.
 • След издаване ваучер е необходимо да се регистрирате: тук - в рамките на валидност на ваучера.
 • Ако регистрацията се осъществи до 18:00ч. през работен ден, достъпът до платформата ще бъде предоставен същия ден. При регистрация след 18:00ч, в събота след 14:00ч или в неделя, достъпът ще бъде активиран на следващия работен ден.
 • След предоставяне на нужната информация ще създадем Вашия профил. На предоставения имейл адрес ще получите данни за достъп до нашата образователна платформа, както и ръководство за успешна работа с нея.
 • Достъпът започва да тече от момента на активацията на профила Ви. Може да достъпите до учебната среда от тук.
 • Офертата включва безплатен дигитален сертификат и удостоверение след завършване на курса и успешен финален тест. За получаване на документите на хартиен носител с мокър печат и златно лого се доплаща към Академията БГ такса и доставката според тарифите на куриерската фирма. Заявка можете да направите на следния линк.
 • След активация и достъп до избрания курс, замяната му не е възможна.
 • Разгледайте общите условия на Европейска академия тук.
 • Може да откажете участие в дистанционен курс до 7 дни след издаването на ваучера, ако не сте използвали образователния портал Education Academy.
 • Замяна на курса е възможна при специални обстоятелства и ако не сте използвали материалите от обучението.
 • Всички други глобални условия на Grabo.bg
Задай въпрос

Осигурено от Европейска академия

European Academy of Applied Skills (EAAS) - Вашата Платформа за Елитно Образование и Професионално Развитие 🚀

Създаване на Мост между Академични Знания и Приложими Умения
Европейска академия се издига като един от пионерите в образователната сфера в България, предоставяйки обширен спектър от курсове и сертификации в критични области като психология и педагогика, мениджмънт и маркетинг, бизнес и иновации, счетоводство и финанси всички със силно фокусиране върху приложимостта и практическата стойност на знанието.

Акредитации, които Отразяват нашата Отдаденост към Качеството
Ние от European Academy of Applied Skills сме изключително горди от нашите акредитации и членства, които включват гаранция за качество ISO 9001:2015, акредитирани програми за педагогически специалисти от Министерството на Образованието и Науката (МОН), както и статута ни като първият български образователен център, акредитиран от International Alliance of Professional Business Elites (IAPBE) и Continuing Professional Development (CPD) къмThe CPD Group, с акредитирано членство в European Association of Applied Psychology, International Association for Management Development in Dynamic Societies, Association for Talent Development, Association for International Education и други. Академията Бг е регистрирана като търговска марка към Патентно ведомство на Република България с Рег. № 168615.

Партньорства, които обогатяват и подкрепят приложението на обучението
Сътрудничеството ни с корпоративни лидери като Telus International Bulgaria и SIEMENS Bulgaria не само обогатява учебния процес, но и създава реални възможности за приложение на придобитите умения в динамичния бизнес контекст. Допълнително, нашата колаборация с учебни програми в Колеж 'Света Ариадна' предоставя възможности за продължаване на образованието във висши учебни заведения.🤝

Достъпно и качествено обучение за всеки
Всеки курс, програма или сертификация, която предлагаме, е разработена с ясен и същевременно задълбочен език, гарантирайки, че висококачественото обучение е достъпно и разбираемо за всички.

Разнообразие от професионални курсове и програми
Открийте курсове, които не само укрепват съществуващите Ви умения, но и отварят врати към нови кариерни възможности, като предоставят обстоен теоретичен фундамент и актуални знания от експерти в областта.

Свобода и гъвкавост с нашата онлайн платформа
Отворете врати към знание, където и да сте, с нашата платформа за дистанционно обучение! В EAAS, ние разбираме динамиката на Вашия ежедневен живот и предлагаме неограничена гъвкавост, за да учите според своите желания. Нашата платформа е достъпна от всяко устройство, по всяко време, предоставяйки Ви възможността да се обучавате със свой собствен темп

Сертификат и удостоверение
При успешно завършване на обучението, Вие получавате сертификат и удостоверение, които подчертават и утвърждават Вашите новопридобити умения и квалификации, признати на национално и международно ниво.

Европейски стандарти и признание
Ангажирани сме с прилагането на най-добри практики и стандарти, издигани от европейски източници и организации. Това гарантира, че Вашето обучение е актуално, релевантно и признато на международно ниво.

100% Признание на Вашето обучение
Всеки курс, преминат при нас, е пълноценно признат, с възможност за добавяне на приложение към Вашия сертификат за допълнителна увереност и прозрачност.

Станете част от нашата образователна общност
Получете нови знания, развивайте професията си и бъдете част от общността на професионалисти, които избраха European Academy of Applied Skills за своя партньор в обучението и кариерното развитие.

Офертата е осигурена от ЕВРОПЕЙСКА АКАДЕМИЯ ЗА ПСИХОЛОГИЯ И ПРИЛОЖНИ НАУКИ ЕООД, ЕИК: 206235369 (Европейска академия).
Онлайн курс "Финансов мениджмънт" с 6-месечен достъп, плюс бонус - курс "Project Management"
Топ цена: 3799лв Грабни ваучер
2грабнати ваучера

Още за разграбване:

Виж всички оферти

Последвай Grabo.bg:

Facebook Instagram
Адрес и контакти
Онлайн услуга academy-bg.com
Отзиви от клиенти (162)
Добри оферти и бързо обслужване.
Много добра платформа.
Brand 5
Ако търсите развитие и знание, тук е мястото!
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)