Коледна почивка за двама край Пловдив: 2 нощувки със закуски и празнична вечеря на 25 Декември, плюс паркинг и дегустация на вино, от Парк-хотел Клементина, в с. Труд
Отпусни се с любимия човек в красивата обстановка на Парк-хотел Клементина в с. Труд, които ще те посрещнат топло за предстоящите Коледни празници. Грабни ваучер за теб и половинката още сега!
2 нощувки със закуски и празнична вечеря на 25 Декември за двама:
Варианти на офертата: | ||
---|---|---|
В двойна стая лукс (с гледка към градината) | 550 лв за двама | Грабни |
Във ВИП апартамент | 650 лв за двама | Грабни |
4 степенно меню за празничната вечеря на 25 Декември:
• Салата Клементина;
• Запечен Овчи Кашкавал С Домашен Рачел;
• Свински стекчета от Бон Филе с Горски Гъби и Канапе от кореноплодни;
• Десерт Клементина.
Минимално и максимално настаняване - 2 възрастни.
ВИП Апартамент - просторен с хол и спалня с голямо спално легло тип King Size и тераса с изглед към китната градина на хотела, баня с душ кабина, двойно джакузи, сет с тоалетни принадлежности, хавлии, минибар, телевизор, Wi-Fi, кафе машина, чаши за вино и вода; отопление - климатик и локално парно.
Минимално настаняване - 2 възрастни.
Максимално настаняване - 3 възрастни или 2 възрастни и 2 деца до 12 ненавършени години.
• За дете от 6 до 12 ненавършени години се заплащат 50лв за 2 нощувки, без изхранване.
• За дете над 12 години или трети възрастен се заплащат 50% от стойността на ваучера.
• Безплатна анулация е възможна до 6 Декември;
• След това се дължи неустойка в размер на платената сума.
Условия на офертата:
- Валидност на ваучера: от 25 Декември до 27 Декември 2024г.
- С предварителна резервация: 088 59* **** (покажи), 088 59* **** (покажи) (09:00 - 17:00ч).
- Необходимо е да представите номер и секретен код на ваучер при настаняване.
- Настаняването е след 14:00ч, а освобождаването на стаите - до 12:00ч.
- Домашни любимци не се допускат.
- Всички други глобални условия на Grabo.bg
Осигурено от Парк-хотел Клементина
Клементина - лукс сред природата
До неотдавна разбирането за лукс при храната се подчиняваше на общите дефиниции, валидни за всички луксозни стоки: оскъдност, изключителност, церемониалност. Или казано иначе, лукс е да имаш възможността да посетиш много скъп ресторант, където да се отдадеш на впечатляващо вкусни ястия с редки, понякога екзотични продукти като хайвер от белуга, фоа гра, омар, бял трюфел или Wagyu стек, майсторски приготвени от топ готвач и поднесени по начин, който ви кара да се чувствате като кралска особа.
Модерният лукс обаче има други ценности, които Ние от Климентина съчетаваме. Той е в местните, автентични храни; в устойчивото отглеждане и приготвяне; в осъзнаването на факта, че нуждите ни са пряко свързани със сезонните дадености на природата.
Така - Ние смятаме, да променим сцената. Не е от първостепенно значение дали сте в аскетична постройка в града или в разкошно имение насред гората, дали домакините ви са голям професионален екип или семейна двойка. По-важно е в чинията да има зеленчуци от органичната градина, сирене от малък местен фермер и естествено ферментирали продукти, приготвени на място. А също да знаете откъде идва всяка съставка, кой и как я е приготвил.
И ако има място, където това отношение към храната е повече норма, отколкото изключение, то това е Парк - Хотел Климентина, където гастрономията на Царска България е обединена от общото разбиране за автентичност. Наистина впечатляващ обаче е фактът, че устойчивата кулинарна формула "от фермата до чинията" може да е норма не само за луксозните градски гурме ресторанти! Регионът е прочут с уникалното вино и храна, които хората посещават за природен и кулинарен туризъм.
Остават 10 до разграбване!