DUO онлайн обучение: "Счетоводно отчитане и контрол на проекти" и "Онлайн комуникации и социални мрежи", от The Academy

DUO онлайн обучение: "Счетоводно отчитане и контрол на проекти" и "Онлайн комуникации и социални мрежи"

The Academy ви предлага два курса в едно! Първият е за счетоводство, а вторият е подходящ, ако ви е интересна темата за комуникациите в социалните мрежи и медии.

DUO онлайн обучение: "Счетоводно отчитане и контрол на проекти" и "Онлайн комуникации и социални мрежи" - с 6-месечен достъп 49.99 лв Грабни
За курсовете
Всеки курс е разделен на модули към които има уроци, всеки от които включваинформационен материал по темата (в някои от тях има вграден видео материал) и учебен материал за сваляне под формата на pdf, word или ppt презентация. След някои теми има и тест, който се състои от един контролен въпрос.

Последният модул е и финалният тест, който се състои от 10 затворени въпроса, като имате на разположение 60 минути и право на 3 опита, а системата взема най-високият резултат.

В края на своето обучение получавате сертификат и удостоверение към него, доказващ вашите придобити знания и умения.

Счетоводно отчитане и контрол на проекти
Курсът е подходящ и за хора без опит, но с желание да водят уверено счетоводство на предприятието и малките частни компании. Управлението на проекти пък е дисциплината на иницииране, планиране, изпълнение, контрол и затваряне на работата на екип за постигане на конкретни цели и отговаряне на конкретни критерии за успех.

Част от темите, които обхваща курсът на обучение, са:
• Предмет, обект и метод на счетоводството;
• Балансовото обобщаване;
• Класификация на счетоводните сметки;
• Документация по проекти - изготвяне;
• Счетоводно отражение в ГФО и ГДД;
• Контролингът като система за управление на предприятието;
• Мониторинг и контрол на проекти и много други.

Онлайн комуникации и социални мрежи
Интересна ли ви е PR сферата, и по-точно темата за комуникациите в социалните мрежи и медии? Усвоете знания и умения за създаване на онлайн съдържание, поддържане на корпоративна репутация в мрежата и адекватна комуникация в социалните мрежи с този курс.

Курсът разглежда същността на PR 2.0 и социалните мрежи: Facebook, LinkedIn и Twitter, както и основни онлайн комуникационни канали (медии). В детайли се представят основни характеристики и практическите подходи за използването на социалните медии в провеждането на онлайн комуникационни кампании. Курсистите усвояват инструментите за проучване и оценка на комуникационните дейности, които се използват в практиката.

В края на обучението ще:
• Познавате характеристиките на основните мрежи и медии;
• Създавате основни видове онлайн съдържание;
• Планирате кампания за социална медия.

Част от темите, които обхваща курсът на обучение, са:
• Интернет като комуникационна среда;
• Подкаст и видеокаст;
• Блог;
• Корпоративен сайт;
• Измерване и оценка;
• Създаване на SEO съдържание,
• Работа във Фейсбук, Туитър и други социални мрежи и още.

Условия на офертата:

  • Валидност на ваучера: от 30 Април до 17 Октомври 2022г.
  • След грабване на ваучер е необходимо да се регистрирате на сайта на The Academy.
  • Достъпът до платформата се дава в рамките на работния ден, ако регистрацията е направена до 18:00ч. При регистрация след този час, както и в Събота след 14:00ч или в Неделя, достъпът се дава на следващия работен ден.
  • След предоставяне на необходимата информация се създава регистрация на клиента в платформата за обучение и получават автоматичен имейл с данни за достъп, както и имейл с подробна информация за обучението. В платформата на The Academy може да влезете и стартирате своето обучение.
  • Курсистите получават достъп до платформата за 6 месеца, като срока започва да тече след предоставяне на ваучера и регистрирането ви в платформата за обучение. След успешно приключване на финалния тест със 70 или повече точки, се получават сертификат и уверение, които се генерират автоматично в платформата, след което могат да бъдат свалени.
  • За сертификат и удостоверение на хартиен носител с мокър печат е необходимо доплащане към Академията - 10лв такса, плюс съответната цена на куриерската услуга според тарифите на куриера. Това заплащане се извършва с наложен платеж, при получаване.
  • Не е възможна замяна на курс след активиране и достъпване на обучителния курс.
  • Всички други глобални условия на Grabo.bg
Задай въпрос

Видео

Осигурено от The Academy

The Academy - специализирано онлайн обучение. Курсове за всички!

• Всеки може да вземе участие в нашите курсове - съдържанието на всеки един курс е написано на достъпен и разбираем език, без да се нарушава целостта или качеството му;
• Разнообразие от курсове за обучение - при нас може да откриете курсове, които да ви помогнат да дадете нов старт на своята кариера или да усъвършенствате своите знания и умения. Академията предлага обучения в различни професионални направления създадени от доказани експерти в своята област;
• Достъпно дистанционно обучение и гъвкавост - онлайн курсът към Академията за обучение е най-гъвкавият начин да получите обучение с признато качество и желания от вас сертификат. С дистанционния курс Вие се обучавате в удобно за Вас време. Можете да се свържете с вашия преподавател по всяко време чрез e-mail и да отправите вашите въпроси.

Учите, когато и където пожелаете и се записвате за изпит, когато сте подготвени. Обучавате се в интернет базирана платформа Moodle. Вградили сме най-новата версия на този обучителен софтуер.

Искате ли...
• Да получите нови знания и професия с бъдеще;
• Сертификат доказващ знанията ви;
• Нова професионална реализация;
• Сертификат и удостоверение - с лед приключване на курса, при успешно положен финален тест, издаваме специален сертификат доказващ вашите знания и квалификация, както и удостоверение за преминат курс на обучение с 96 учебни часа.

Академията се е ангажирала с прилагането на добри практики, идеи и стандарти извличайки информация от европейски източници, асоциации, общности и организации. В тясно сътрудничество сме с едни от лидерите на пазара.

"Не компаниите движат света напред, правят го хората." Именно това лежи в основата на нашето партньорство със Siemens България. Желаете да помогнете в създаването на технологиите и иновациите на утрешния ден, владеете чужд език, притежавате компютърна грамотност? Ако отговора е да, завършвайки обучението си при нас в подходяща програма, ще ви предложим нова кариерна възможност в едни от водещите бизнес направления - технически експерти и инженери; IT сектор; Order management, Accounting и Buyers.

Новите възможности за работа започват тук, с партньорството ни с една от най-големите HR агенции във България. Всички ние вярваме, че най-голямото предизвикателство е съчетаването на талантливи хора със забележителни бизнес проекти. Ние ви мотивираме и помагаме в подобряването на личните ви умения, знания и качества, а благодарение на партньора ни ще превърнете професионалните си цели в реалност.

Възползвайте се от нашата програма за сътрудничество с Колеж "Света Ариадна", ако желаете да продължите своето професионално образование в областта на туризма, маркетинг, информатика и моден дизайн, или икономика и мениджмънт, придобивайки колежанска диплома с право на упражняване професията след втората година. Желаете бакалавърска степен, може да получите и нея след още 2 години в записване на специалност в един от партньорските университетите на колежа.

Получавате 100% признаване на преминалия към нас курс на обучение и съответните предмети след издаване на приложение към сертификата ви от наша страна.

Офертата е осигурена от АКАДЕМИЯТА БГ ЕООД, ЕИК: 206235369 (The Academy).
DUO онлайн обучение: "Счетоводно отчитане и контрол на проекти" и "Онлайн комуникации и социални мрежи"
Топ цена: 4999лв Грабни ваучер
3грабнати ваучера

Още за разграбване:

Виж всички оферти

Последвай Grabo.bg:

Facebook Instagram
Адрес и контакти
Онлайн услуга academy-bg.com
Отзиви от клиенти (125)
Всичко е окей бърза връзка осъществиха
Всичко е на ниво
Отлично
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:00ч)