Изготвяне на индивидуална диетична програма, с 12-месечен достъп до платформата, от Fitnesbg.com

Fitnesbg.com ви предоставя възможност да започнете да водите здравословен начин на живот! В уникалната платформа за вас ще бъде изработена индивидуална диетична програма според предпочитания и физиологичните ви особености, с която за кратко време ще постигнете зашеметяващи резултати за намаляване на теглото и подобряване на цялостната визия - трябва ви само ваучер!

Изготвяне на индивидуална диетична програма, с 12-месечен достъп до платформата 19.90 лв вместо 79 лв Грабни

Офертата включва:

Прочети още

Условия на офертата:

  • Валидност на ваучера: от 4 Декември 2020г до 26 Юни 2021г.
  • След издаване на ваучера, е необходимо да се запишете, като попълните фомуляр на интернет адрес: http://fitnesbg.com/order_classic_diet.php.
  • В срок до 3 работни дни след попълването на формуляра вашата програма ще бъде изготвена и може да я откриете в платформата на Fitnesbg.com.
  • За да разгледате изготвената програма, трябва отново да влезете в интернет страницата на Fitnesbg.com и да въведете своя E-mаil на: http://fitnesbg.com/my_programs.php. Когато програмата е готова, след въвеждане на вашия E-mаil в страницата, ще видите създадената индивидуална фитнес програма в платформата на http://fitnesbg.com/.
  • Фитнес програмата ще бъде достъпна в сайта на Fitnesbg.com за 12 месеца, от датата на записването. През този период ще може да използвате програмата неограничено 7 дни от седмицата, 24 часа в денонощието, както от компютъра си, така и от своя смартфон или таблет.
  • Можете да свалите програмата, като я копирате от интернет страницата и я запишете в локален файл на компютъра или телефона си (word документ). Осигурява се неограничен достъп във времето на създадената индивидуална фитнес програма.
  • При затруднения за използването на ваучера или получаването на фитнес програмата, може да пишете на адрес: info.urocite@gmail.com.
  • Всички други глобални условия на Grabo.bg
Въпроси и отговори: 1

Осигурено от Fitnesbg.com

Fitnesbg.com отвори врати през 2020г и бързо разраства своята аудитория.

Това е специализирана фитнес платформа, с амбициозен и енергичен екип, който си постави задачата да предложи разнообразни и уникални услуги в областта на фитнеса на българския интернет пазар.

Със своята огромна база данни и усъвършенствана платформа, управлявана от изкуствен интелект, платформата стартира с услуга по създаване на персонализирани фитнес програми за всички, желаещи да влязат във форма. Няма значение, дали имате възможност и време, да ходите във фитнес зала или не. Няма значение, дори дали преди сте тренирали или не.

Fitnesbg.com може да ви предложи специално пригодена за вас фитнес програма, която да е напълно съобразена с вашите изисквания, условия и опит!

Офертата е осигурена от ЕДЕЛВАЙС - ВЕЛИЧКА ВАСИЛЕВА ЕТ, ЕИК: 115242423 (Fitnesbg.com).
Изготвяне на индивидуална диетична програма, с 12-месечен достъп до платформата
Цена: 1990 лв Грабни ваучер
Регулярна цена:
79 ЛВ
Grabo oтстъпка:
75 %
Спестяваш:
59.10 ЛВ
Офертата изтича след:
28:35:46
9грабнати ваучера

Още за разграбване:

Виж всички оферти

Последвай Grabo.bg:

Facebook Instagram
Адрес и контакти
Онлайн услуга. 089 92* **** (покажи) www.urocite.bg
Отзиви от клиенти (9)
Останах изключително доволен от програмата. Много професионална подготвена и много лесно се използва, включително на телефона. Препоръчвам!
Програмата бе изготвена много бързо, но за мен е неефективна заради използването на голяма топка, каквато в домашни условия рядко се използва. Практически нито едно от упражненията с топка не може да се замени с друго.
Покажи още ревюта