Меню Josper за вкъщи - пиле с печени картофки или свински джолан с картофено пюре и печен сос на BBQ, със салата, от Ресторант Трапезата
Какво ще сготвиш за вечеря? Защо вместо да се мориш в кухнята, не грабнеш ваучер за Ресторант Трапезата - ще си вземеш вкусно меню за вкъщи или ще можеш да го поръчаш с доставка!
• Пиле половинка с печени картофи на BBQ Josper (600гр) и салата Карлито (300гр) - за 9.99лв, вместо за 19.98лв;
• Свински джолан с картофено пюре и печен сос на BBQ Josper (500гр) и салата Карлито (300гр) - за 10.29лв, вместо за 20.58лв.
Салата Карлито съдържа: айсберг, рукола, чери доматки, червена салатка, пармезан, лимонов дресинг.
Josper е уникална комбинация на скара, пещ, барбекю и фурна. Той работи 100% на дървени въглища и предава на продукта прекрасния аромат на жарава.
Условия на офертата:
- Валидност на ваучера: от 11 Април до 11 Май 2016г.
- С предварителна заявка минимум 1 час по-рано на: 0700 ** *** (скрит) (на цената на един градски разговор), като предоставяне на номер на ваучер и секретен код.
- Офертата важи за ползване от Понеделник до Събота от 17:00 до 23:00 часа.
- Поръчката може да бъде взета намясто от адрес: Бургас, ул. Янко Комитов 30 или да бъде доставена на адрес на клиента.
- Доставката е за сметка на клиента до дома и офиса - 1.87лв (за Бургас), с изглючение на:
- за кв. Меден Рудник, кв. Сарафово, Летище Бургас - 2.99лв;
- за кв. Лозово, кв. Долно Езерово, кв. Горно Езерово, кв. Крайморие, кв. Банево - 4.99лв. - Доставката се заплаща при получаване на поръчката.
- Ваучерът може да се комбинира с поръчка от сайта www.trapezata.bg, като цената на доставката ще е една.
- Всички други глобални условия на Grabo.bg
Осигурено от Ресторант Трапезата
Трапезата е верига ресторанти за българска и европейска кухня под управлението на Шеф Радослав Машков. Изпълняват поръчки за кетъринг, основно меню, обедно меню и всеки вид домашно приготвена храна с доставка до дома и офиса.
"За нашата кухня накратко:
Знаете ли какво е су вид (Sous-vidе)? Су вид е метод на продължително готвене на месо, риба или зеленчуци под вакуум, на температура между 50 – 68 градуса. Това са доста по-ниски градуси в сравнение с нормалното готвене. Храната се поставя в торбички, които се вакуумират, и влиза в специален уред с контролирана температура на водата. Така сосовете и подправките в храната циркулират и това продължава денонощия (примерно 96 часа).
Можете да си представите как се отпуска всяко мускулно влакно на телешкия джолан!? Единственото, което остава, е да се запече на нашия Josper (уникален уред на дървени въглища) и да стигне до Вас!"
Не изпускай предложенията на
Ресторант Трапезата