До Будапеща, Прага и Виена, с възможност за Дрезден! 4 нощувки със закуски, плюс самолетен билет, от Away

Нова година, нов отпуск, нови възможности, нови хоризонти - с Away!

Екскурзия до Унгария, Чехия и Австрия: 4 нощувки със закуски, плюс самолетен транспорт:

Варианти на офертата:
На 2 - 6 Март 625 лв на човек плати сега 171.45 лв Неактивно
На 29 Март - 2 Април 689 лв на човек плати сега 189 лв Неактивно
На 31 Март - 4 Април 689 лв на човек плати сега 189 лв Грабни
На 2 - 6 Април 689 лв на човек плати сега 189 лв Неактивно
На 3 - 7 Април 689 лв на човек плати сега 189 лв Неактивно
На 19 - 23 Април 689 лв на човек плати сега 189 лв Неактивно
На 26 - 30 Април 699 лв на човек плати сега 191.75 лв Неактивно
На 1 - 5 Май 769 лв на човек плати сега 210.95 лв Неактивно
На 3 - 8 Май 689 лв на човек плати сега 189 лв Неактивно
На 21 - 25 Май 689 лв на човек плати сега 189 лв Неактивно
На 23 - 27 Май 689 лв на човек плати сега 189 лв Грабни
На 24 - 28 Май 689 лв на човек плати сега 189 лв Неактивно
На 14 - 18 Юни 689 лв на човек плати сега 189 лв Грабни
На 15 - 19 Юни 689 лв на човек плати сега 189 лв Неактивно
На 22 - 26 Юни 689 лв на човек плати сега 189 лв Грабни
На 6 - 10 Юли 689 лв на човек плати сега 189 лв Грабни
На 13 - 17 Юли 689 лв на човек плати сега 189 лв Грабни
На 23 - 27 Юли 689 лв на човек плати сега 189 лв Грабни
Офертата включва
• Самолетен билет за полет София - Будапеща и полет Виена - София;
• Транспорт с комфортен туристически автобус (климатик, мини бар, кафе машина, видео система), с включени гранични, пътни и магистрални такси;
• 1 нощувка със закуска в Будапеща;
• 2 нощувки със закуски в хотел 3* в Прага;
• 1 нощувка със закуска в района на Виена;
• Посещение на увеселителен парк Пратер;
• Представител на туроператора по време на пътуването.
Офертата не включва
Задължително доплащане:
Градски такси - между 3 и 4 евро на ден.
Допълнителни услуги
С доплащане към туроператора:
Трансфер летище - хотел - летище - 28 евро в посока;
• Панорамен обзорен тур на Будапеща с екскурзовод и пешеходна обиколка на града с професионален местен екскурзовод на български език - 25 евро;
• Круиз по река Дунав, с включени парче торта и чаша шампанско (при минимум 22 човека) - 24 евро;
• Екскурзоводска програма в Прага и пешеходна обиколка на града с местен екскурзовод на български език - 20 евро;
• Разходка с корабче по река Вълтава, с включена екскурзоводска беседа на български език - 18 евро;
• Вечеря в традиционна пражка пивоварна, произвеждаща собствена бира - 22 евро;
• Екскурзоводска програма във Виена с панорамна и пешеходна обиколка на града с професионален местен екскурзовод на български език - 28 евро;
• Посещение на двореца Шьонбрун с екскурзовод, входна такса и беседа - 32 евро;
• Целодневна екскурзия до Дрезден с професионален екскурзовод на български език - 40 евро;
• Ползване на аудио система (слушалки) по време на туровете - 3 евро на ден на човек.
Програма
1 ден
Отпътуване самолетен полет София - Будапеща.

Пристигане в Будапеща. Будапеща напълно заслужава прозвището си "Париж на Източна Европа", съчетавайки западното великолепие с вечните унгарски традиции. Нощен круиз по Дунав с виенски валс, чаша шампанско и спиращи дъха гледки на борда на кораб Фортуна или Секундус. Круизът е с продължителност 1 час, с екскурозоводска беседа на български език. Прекрасна възможност да се насладите на завладяващите гледки от двете страни на Дунава с чаша с шампанско или безалкохолна напитка и торта.

Настаняване в хотела. Нощувка.

2 ден
Будапеща - известна още като Перлата на Дунава.

Закуска в ресторанта на хотела.

Панорамен обзорен тур на Будапеща с екскурзовод, включващ и пешеходна обиколка: първа част Пеща, втора част Буда. В унгарската столица има толкова много места, които заслужават да бъдат посетени! Ще ви запознаем с 15 от тях, които са топ забележителности в Будапеща - Парламентът; Рибарският Бастион; Църквата Матиаш; Верижният мост, Замъкът Буда и Кралският дворец; Разходка край Дунава (обувките); Площадът на Героите; Градският парк, Хълмът Гелерт и Цитаделата; Баните Гелерт; Баните Сечени Професионален екскурзовод ще ви разкаже любопитни факти и легенди, история. Ще имате възможността за уникални снимки от Будапеща. Нека започваме! Следва кратка почивка - свободно време по улица "Ваци", една от най-известните търговски улици, където в продължение на няколкoстотин метра ще се насладите на многобройните ресторанти.

Отпътуване за Прага. Пристигане в Прага. Настаняване в хотел 3*. Нощувка.

3 ден

Прага е едно от онези места, които те карат да се чувстваш сякаш си попаднал в приказка. Прага изумява с готическата си грация и ренесансова архитектура, многото си музеи от световна класа, църкви и мостове в бароков стил.

Закуска в ресторанта на хотела.

Пешеходна обиколка на Прага с местен екскурзовод на български език (продължителност 4 часа) - обиколката започва от Пражки Храд. Книгата на рекордите на Гинес определя Пражкия замък като най-големият древен замък в света. Ще минем парадно през първи, втори и трети двор на замъка. Храдчадске намести (площад) с Архиепископския дворец, Шварценбергския дворец и невероятен изглед над Прага, катедралата "Св. Вит" с разглеждане на интериора, базиликата "Св. Иржи", Стария кралски дворец, Златната уличка, Кулата Далиборка; продължава по пътя на кралете през Мала Страна и емблематичния Карлов мост до Старе Место (Стария град) и Стария градски площад с Тинския храм, църквата "Свети Микулаш" и паметника на Ян Хус в центъра на площада, Кметството и един от символите на Прага - световноизвестния Астрономически часовник от 15в; Унгелт - най старата митница на града, Прашна брана (Барутната кула), великолепния Пражки общински дом, Карловия Университет, най-стария в Централна Европа и театърът посрещал самия Моцарт са сред забележителностите на път за Вацлавске намести и Националния музей. Разходка по Вацлавския площад - център на търговския, обществен и културен живот на Прага. Време е зааа бира. Свободно време в центъра на Прага иии отново бира. По желание и предварителна заявка за вечеря в традиционна пражка пивоварна, произвеждаща собствена бира.

Нощувка.

4 ден
Да се събудиш в Прага, да се разходиш в Дрезден и да нощуваш във Виена - вълшебно нали… Пожелаваме го на всички Дрезден - бира и барок!

Закуска. Туристическа програма по желание: свободно време в Прага или целодневна екскурзия до Дрезден - главен град на свободната немска държава Саксония, намиращ се в долината на река Елба. Дрезден, един от най-големите барокови градове в Европа, на около 30 километра северно от границата с Чешката република, стои величествено над река Елба. Това е седалището на саксонските владетели, които привличаха вниманието си върху двореца си край реките и извисяващите се църкви. Град с две лица: от едната страна на река Елба е старият град, с всичко, което е оцеляло или е възстановено след Втората световна война. А на отсрещния бряг е новата, която не е толкова нова, колкото звучи, защото получава името си след опустошителния пожар през 1685г Туристическа програма в града: Цвингера, Земперопер, Катедралата, Фрауенкирхе. Само като се разходите по калдъръмените улички на Стария град, можете да изпитате духа на Дрезден. По време на нашето пътуване ще разберете какво се крие зад величествените фасади на комплекса Цвингер, църквата Frauenkirche и операта Semperoper, "прочетете" историята на династията Wettin на стар порцеланов панел и се разходите по Елба покрай Брюл тераса. И виейки се по алеите на Алщат, ще откриете "руска следа" в историята на Дрезден и ще бъдете пропита с магическата си атмосфера.

Следобед отпътуване за Виена.

Нощувка.

5 ден
Виена е необикновена! Дворци, палати, виенски валс.

Закуска в ресторанта на хотела.

Панорамна обиколка на Виена с професионален лицензиран екскурзовод на български език - представителният булевард "Рингщрасе" със своите 320 ренесансови палати, обграден от правителствени сгради, паркове и паметници; официалната резиденция на Хабсбургите - Дворецът "Хофбург"; Парламентът с фонтана на Атина Палада; Кметството в неоготически стил; градския парк и виенския салон, Къщата на Хундертвасер с необичайните си апартаменти, следващи единствено природните форми; площад Шварценберг; Дворецът "Белведере" - образец на бароковата архитектура от 18в, лятната императорска резиденция - Дворецът "Шонбрун". По желание - посещение на двореца с екскурзовод. Обиколката продължава - сградата на сецесиона, традиционния виенски пазар нашмаркт, Виенската опера - един от най-известните и посещавани оперни театри в света. Следва пешеходна обиколка на Виена с екскурзовод на български - пешеходната раходка започва от пл. "Мария Терезия", двореца Хофбург и неговите дворове, Площада на Героите, ул. "Грабен", Колоната на чумата, катедралата "Св. Стефан". Свободно време в центъра на Виена и по търговската улица "Марияхилферщрасе". Време е за виенско кафе и сахер торта или световно известния виенски шницел или просто виенски наденички... оценена като най-вкусната екскурзия.

Посещение на най-стария увеселителен парк в Европа "Пратер" със символа на Виена - Виенското колело, разположен по крайбрежието на р. Дунав.

Отпътуване за България с полет Виена - София.

Условия на офертата:

 • Валидност на ваучера: от 9 Януари до 3 Юли 2024г.
 • С предварително записване на: 087 66* **** (покажи), 088 43* **** (покажи) и подписване на договор до 3 дни след издаване на ваучер. Доплащането на остатъка от сумата се извършва към туроператора до 20 дни преди датата на отпътуване. При просрочване на този период, от страна на клиента се дължи неустойка към туроператора в размер на 20лв на човек.
 • За подписване на договора е необходимо:
  - Да изпратите имейл на sales@away.bg с номерата на ваучерите;
  - В последствие ще Ви бъде изпратен имейл с линк и данни за вход в системата на Away, в която да попълните необходимите данни за вашето пътуване и да потвърдите Вашия договор.
 • Един ваучер е за един човек, настанен в двойна или тройна стая, при настанени съответно двама или трима.
 • За настаняване в единична стая е необходимо да отправите запитване към туроператора.
 • За избор на място или настаняване на предна седалка в автобуса се доплащат към туроператора 40лв на човек.
 • Медицинската застраховка при пътуване в чужбина е задължителна и офертата не включва такава, може да доплатите към туроператора за застраховка - 2 евро на ден.
 • Всички други глобални условия на Grabo.bg
Въпроси и отговори: 1

Осигурено от Away

Away е портал No1 за изгодни туристически услуги и оферти. Чрез нас достигате до най-изгодните оферти за пътуване навсякъде в България и чужбина! Резервирате online самолетни билети от всички авиокомпании по целия свят. Наемете кола директно от сайта ни, получавате безплатна доставка на автомобила когато и където Ви е удобно.

Екипът на Away е млад и амбициозен. Имаме богат опит в международните отношения, организацията на пътувания и екскурзии. Стараем се да бъдем гъвкави в обслужването. За нас са важни както големите изисквания, така и малките детайли. Професионалното изпълнение на нашите задачи е важна част от ежедневието ни. Клиентите ни могат да разчитат на висококвалифицирани експерти. Отпуснете се и се наслаждавайте на живота!

Офертата е осигурена от МАДЖИКО ВИАДЖО ООД, ЕИК: BG203808619 (Away).
"Грабо Медия" АД е лицензиран туроператор и туристически агент, с удостоверение за регистрация за туристическа дейност № РК-01-6924.
До Будапеща, Прага и Виена, с възможност за Дрезден! 4 нощувки със закуски, плюс самолетен билет
Топ цена: 625лв Плати сега: 17145лв
Цена:
625ЛВ
Плащаш сега:
171.45ЛВ
Доплащаш на място:
453.55ЛВ
Какво е това?
95грабнати ваучера

Още за разграбване:

Виж всички оферти

Последвай Grabo.bg:

Facebook Instagram
Адрес и контакти
Бургас, ул. Княз Борис I 28 087 66* **** (покажи), 088 43* **** (покажи) away.bg Понеделник - Петък: 09:00 - 16:00ч
Отзиви от клиенти (294)
Като цяло съм доволен от екскурзията, местата които си бях набелязал бяха посетени, но в детайли имаше разминаване. Програмата беше променена още от първия ден. В последствие времето беше така организирано ,че не се посетиха Цюрих (под предлог ,че ще си развалим мнението за Швейцария)и Комо в Италия.
В определени моменти имаше и не коректно отношение от страна на екскурзоводката .
Благодарим на екскурзовода Радост и шофьора Георги, които ни осигуриха комфорт по време на преходите между градовете и до летището! Само едно ни вгорчи екскурзията - имаше 2 полета за връщане и някой в офиса не е помислил, че хората от София можеше да пътуват с по-късния полет, който пристига в 00,25 в София, а се оказа, че всички от провинцията пътувахме с късния и трябваше да преспим в хотел или да стоим до сутринта на летището.
Прекрасна екскурзия много добре си изкарахме! Коректна фирма много добри шофьори. Водачката Силвия беше супер и местните екскурзоводи също много добри. Препоръчвам!
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)