Офертата, която разглеждате, е изтекла! Вижте други оферти:
-36%
Тази оферта вече е разграбена!
За малко изпусна тази оферта! Абонирай се по e-mail, за да не пропускаш новите оферти!

Онлайн курс "Брокерство и оценка на недвижими имоти" с 6-месечен достъп и бонус - курс "Project management", от Академията БГ

Онлайн курс "Брокерство и оценка на недвижими имоти" с 6-месечен достъп и бонус - курс "Project management"

Академията БГ с гордост представя новата си програма, с която налага правила и подпомага развитието и прецизирането на услугите с имоти. От бизнеса за бизнеса - този курс има практическа насоченост и полага основите на професията!

Онлайн курс "Брокерство и оценка на недвижими имоти" с 6-месечен достъп 39.99 лв Разграбено
Повече за курса
Курсът по Брокерство и оценка на недвижими имоти е предназначен за всички, които желаят да се занимават с тази професия или да разберат повече за нея. В курса се изучават теоретични основи на брокерството и оценката на недвижими имоти, както и практически умения, свързани с процеса на купуване, продаване и оценка на имоти.

В програмата се разглеждат основните принципи на брокерството и неговите различни аспекти, включително правните и финансовите аспекти на транзакциите с недвижими имоти. Основите на оценката на недвижими имоти, включително различните методи и техники за оценка, също са включени в курса.

Курсът също така предоставя информация за маркетинга на недвижими имоти и как да се изградят дълготрайни взаимоотношения с клиентите. В курса се дават съвети за преговорите при продажбите на имоти и как да се избягват неприятности по време на транзакциите.

Обучението по Брокерство и оценка на недвижими имоти е отличен начин да започнете кариера в тази професия или да придобиете повече знания за нея, за да можете да вземате по-добри решения при купуване или продаване на имоти.
Теми на разглеждане
• Икономика на недвижимата собственост;
• Маркетинг на недвижимата собственост;
• Застраховане на недвижимото имущество;
• Ипотечно кредитиране;
• Планиране и инвестиции в недвижимите имоти;
• Управление на продажбите и операции на недвижима собственост;
• Уроци по фотография за брокери;
• Оценяване на недвижим имот;
• Методи на оценка;
• Данък върху недвижимите имоти;
• Право на собственост и продажби;
• Кадастър и имотен регистър;
• и други.
За кого е предназначен
Курсът е предназначен за:
• Хора, които желаят да станат брокери на недвижими имоти и да работят успешно в сферата на недвижимите сделки;
• Специалисти в областта на недвижимите имоти, които желаят да разширят своите познания и умения в брокерската дейност и оценката на имоти;
• Инвеститори и собственици на недвижими имоти, които искат да научат как да оценяват стойността на своите имоти и да провеждат успешни транзакции;
• Студенти и ученици, които се интересуват от недвижимите имоти и искат да разберат повече за тази област;
• Хора без предишен опит в недвижимите имоти, но със страст към тази индустрия и желание да научат повече за нея.
Придобити умения
При успешно завършване на курса, участниците ще придобият следните умения:
• Познаване на процеса на покупко-продажба на недвижими имоти, включително преговори и подготовка на договори;
• Методи за оценка и определение на стойността на недвижимите имоти, включително пазарни анализи и оценка на потенциала на имотите;
• Разбиране на правните аспекти и законодателството, което регулира търговията с недвижими имоти;
• Умения за предоставяне на консултации и съвети на клиентите относно недвижимите имоти, както и изготвяне на атрактивни оферти и предложения;
• Практически умения за анализиране на пазарната конкуренция и стратегии за привличане на клиенти;
• Умения за представяне и промоция на недвижимите имоти, както и управление на маркетингови кампании;
• Ефективно комуникационно умение за създаване на взаимно доверие и добри отношения с клиентите и контактите в недвижимата индустрия.
Завършване и финален тест
Нашата обучителна програма завършва със стимулиращ финален тест, който се отключва автоматично след успешното преминаване на всички задължителни уроци. Тестът включва 10 затворени въпроса, оценяващи знанията и уменията, които сте придобили по време на обучението.

В рамките на програмата всеки курсист има право на три опита за теста, като продължителността на всеки опит е 60 минути. Успешно преминаване на теста се счита при постигане на 70 или повече точки. Гъвкавостта на програмата Ви позволява да изберете удобен момент за изпита, съобразно Вашите предпочитания и график.

След успешно завършване на финалния тест, ще получите сертификат и уверение, които потвърждават Вашите знания и умения в съответната област. Генерирането на документите става незабавно след завършване на теста, за да можете бързо да ги получите.
Сертификат и нови възможности
След успешното завършване на своето обучение, всички участници ще бъдат наградени с официален безплатен дигитален сертификат и уверение. Този сертификат има стойностно значение, тъй като потвърждава Вашето завършено обучение и усвоените основни понятия и методи в съответната област. Това може да бъде изключително полезно при търсене на работа или при желанието Ви да продължите образованието си в тази сфера.

Уверението, което ще получите, ще представя подробности за придобитите знания и умения, които сте постигнали. Този документ може да послужи за демонстрация на Вашите умения и компетенции пред работодатели или при кандидатстване за специализация в тази сфера.

Издадените документи са ценни доказателства за вашия напредък и могат да бъдат полезни за Вашата професионална кариера или лично развитие. Нашата цел е да Ви осигурим качествено обучение и да подкрепим Вашият стремеж към постижения и успех.

Бонуси към офертата

  • Всеки клиент с ваучер получава свободен достъп до курс "Project management".

Условия на офертата:

  • Валидност на ваучера: от 11 Февруари до 17 Ноември 2023г.
  • След издаване ваучер е необходимо да се регистрирате в сайта на The Academy, в рамките на валидност на ваучера.
  • Достъпът до платформата се дава в рамките на работния ден, ако регистрацията е направена до 18:00ч. При регистрация след този час, както в Събота след 14:00ч или в Неделя, достъпът се дава на следващия работен ден.
  • След предоставяне на необходимата информация се създава регистрация на клиента в платформата и се получава автоматичен имейл с подробна информация за обучението.
  • 6-месечният достъп до платформата започва от момента на регистрацията.
  • След успешно приключване на финалния тест със 70 или повече точки, се получават сертификат и уверение, които се генерират автоматично в платформата, след което могат да бъдат свалени.
  • За сертификат и удостоверение на хартиен носител с мокър печат, се доплащат към The Academy 10лв такса и доставка според тарифите на куриерската фирма.
  • Не е възможна замяна на курс след активиране и достъпване на обучителния курс.
  • Всички други глобални условия на Grabo.bg
Въпроси и отговори: 2

Видео

Осигурено от Академията БГ

European Academy of Applied Skills (EAAS) - Вашата Платформа за Елитно Образование и Професионално Развитие

Създаване на мост между академични знания и приложими умения
Академия БГ се издига като един от пионерите в образователната сфера в България, предоставяйки обширен спектър от курсове и сертификации в критични области като психология и педагогика, мениджмънт и маркетинг, бизнес и иновации, счетоводство и финанси всички със силно фокусиране върху приложимостта и практическата стойност на знанието.

Акредитации, които отразяват нашата отдаденост към качеството
Ние от European Academy of Applied Skills сме изключително горди от нашите акредитации и членства, които включват гаранция за качество ISO 9001:2015, акредитирани програми за педагогически специалисти от Министерството на Образованието и Науката (МОН), както и статута ни като първият български образователен център, акредитиран от International Alliance of Professional Business Elites (IAPBE) и Continuing Professional Development (CPD) къмThe CPD Group, с акредитирано членство в European Association of Applied Psychology, International Association for Management Development in Dynamic Societies, Association for Talent Development, Association for International Education и други. Академията Бг е регистрирана като търговска марка към Патентно ведомство на Република България с Рег. № 168615.

Партньорства, които обогатяват и подкрепят приложението на обучението
Сътрудничеството ни с корпоративни лидери като Telus International Bulgaria и SIEMENS Bulgaria не само обогатява учебния процес, но и създава реални възможности за приложение на придобитите умения в динамичния бизнес контекст. Допълнително, нашата колаборация с учебни програми в Колеж "Света Ариадна" предоставя възможности за продължаване на образованието във висши учебни заведения.

Достъпно и качествено обучение за всеки

Всеки курс, програма или сертификация, която предлагаме, е разработена с ясен и същевременно задълбочен език, гарантирайки, че висококачественото обучение е достъпно и разбираемо за всички.

Разнообразие от професионални курсове и програми
Открийте курсове, които не само укрепват съществуващите Ви умения, но и отварят врати към нови кариерни възможности, като предоставят обстоен теоретичен фундамент и актуални знания от експерти в областта.

Свобода и гъвкавост с нашата онлайн платформа

Отворете врати към знание, където и да сте, с нашата платформа за дистанционно обучение! В EAAS, ние разбираме динамиката на Вашия ежедневен живот и предлагаме неограничена гъвкавост, за да учите според своите желания. Нашата платформа е достъпна от всяко устройство, по всяко време, предоставяйки Ви възможността да се обучавате със свой собствен темп

Сертификат и Удостоверение
При успешно завършване на обучението, Вие получавате сертификат и удостоверение, които подчертават и утвърждават Вашите новопридобити умения и квалификации, признати на национално и международно ниво.

Европейски стандарти и признание
Ангажирани сме с прилагането на най-добри практики и стандарти, издигани от европейски източници и организации. Това гарантира, че Вашето обучение е актуално, релевантно и признато на международно ниво.

100% Признание на Вашето обучение
Всеки курс, преминат при нас, е пълноценно признат, с възможност за добавяне на приложение към Вашия сертификат за допълнителна увереност и прозрачност.

Станете част от нашата образователна общност
Получете нови знания, развивайте професията си и бъдете част от общността на професионалисти, които избраха European Academy of Applied Skills за своя партньор в обучението и кариерното развитие.

Офертата е осигурена от АКАДЕМИЯТА БГ ЕООД, ЕИК: 206235369 (Академията БГ).
Онлайн курс "Брокерство и оценка на недвижими имоти" с 6-месечен достъп и бонус - курс "Project management"
Топ цена: 3999лв

Не изпускай предложенията на
Академията БГ

Запиши се
Изтекла оферта! Офертата е грабната 24 пъти за 9 месеца.

Активни промо оферти:

Виж всички оферти

Последвай Grabo.bg:

Facebook Instagram
Адрес и контакти
Онлайн услуга
Отзиви от клиенти (162)
Добри оферти и бързо обслужване.
Много добра платформа.
Brand 5
Ако търсите развитие и знание, тук е мястото!
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)