В Нуридент можете да се възползвате от цялостни профилактични, лечебни, функционално-възстановителни и козметични услуги, включващи избелване на зъби, ортодонтия, естествено изглеждащи пломби, корони, фасети, силанти и т.н.Д-р Сейед Маджид Нури рабо.. Още...

В Нуридент можете да се възползвате от цялостни профилактични, лечебни, функционално-възстановителни и козметични услуги, включващи избелване на зъби, ортодонтия, естествено изглеждащи пломби, корони, фасети, силанти и т.н.

Д-р Сейед Маджид Нури работи за вас и вашето семейство от 1999г и ви предлага съвременна пародонтална (на венците) и ендодонтска (на кореновия канал) терапия, както и орална хирургия.

10% постоянна отстъпка за членове на Grabo Club
Вземи клубна карта и спестявай при всяко посещение. Още...
Условия за ползване на отстъпката:

Постоянната отстъпка важи при посещения с Grabo Club и VIVAClub карти.

Не може да се комбинира с други промоции или Grabo ваучери в рамките на едно и също посещение.

Ще можете да добавите своето ревю, след като посетите мястото с клубна карта или ваучер от Grabo.bg
Професионално отношение, добър екип.
 ·  · Подкрепям това мнение!
Професионална и внимателна работа. Д-р Дилкова и д-р Вълкова създадоха неформална и духовита атмосфера. Не просто посещение при зъболекар, а преживяване. Ще се върнем.
 ·  · Подкрепям това мнение!
Страхотни, любезни и усмихнати, резултатът надмина очакванията ми!
 ·  · Подкрепям това мнение!
Много съм доволна от прегледа, отделиха повече от нужното внимание, за да отговорят на всичките ми въпроси. Клиниката е модерно оборудвана и изключително чиста.
 ·  · Подкрепям това мнение!
Макар самата процедура да не е особено приятна, всичко мина повече от чудесно! Екипът е изключително внимателен, отделя време за съвети, консултации и разяснения върху това, което (смята да) прави.

P.S. Даже предлагат вода и кафе на чакащите! :P
 ·  · Подкрепям това мнение!
Аз и мъжът ми сме изключително доволни от предоставената услуга! Освен от внимателния преглед и качественото почистване на зъбния камък, сме приятно впечатлени и от милото и коректно отношение на зъболекарите! Със сигурност ще ползваме услугите на NuriDent отново, независимо дали с или без ваучер!
 ·  · Подкрепям това мнение!
Изключително съм доволна от поставените импланти в Нуридент. Процедурата беше абсолятно безболезнена и бърза. Отново ще посетя клиниката, заради професионалното лечение и изключителното добро отношение.
 ·  · Подкрепям това мнение!
Доволна съм много. На удобно за мен място, чист и модерно оборудван кабинет,отлична работа и внимание от стоматолога.
 ·  · Подкрепям това мнение!
Разочарова ме това, че прегледа не беше извършен от д-рНури. Младият лекар, който ме прегледа, го направи много прецизно. Нямам нищо против младите лекари, но конкретно за моят случай е задължителна намесата на специалист с дългогодишен опит. Хубава е клиниката, желая им успех!
 ·  · Подкрепям това мнение!
Адмирации за д-р Нури!!! Прекрасна обстановка! Усмихнати професионалисти! Специални благодарности на Вера Първанова!!! Желая здраве и много радост на всички Ви!
 ·  · Подкрепям това мнение!
Покажи още ревюта

Нуридент

4.60 97
0887 770 703
Понеделник - Петък: 10:00 - 19:00 часа
Посетиха ни:
3119 преглеждания
В Grabo Club от 31.08.2012г.
За 1506 дни публикувахме 35984 оферти, които се разграбиха
2 267 603 пъти, спестявайки 57 095 23018 лв на 275 160 грабомани!