В Нуридент можете да се възползвате от цялостни профилактични, лечебни, функционално-възстановителни и козметични услуги, включващи избелване на зъби, ортодонтия, естествено изглеждащи пломби, корони, фасети, силанти и т.н.Д-р Сейед Маджид Нури рабо.. Още...

В Нуридент можете да се възползвате от цялостни профилактични, лечебни, функционално-възстановителни и козметични услуги, включващи избелване на зъби, ортодонтия, естествено изглеждащи пломби, корони, фасети, силанти и т.н.

Д-р Сейед Маджид Нури работи за вас и вашето семейство от 1999г и ви предлага съвременна пародонтална (на венците) и ендодонтска (на кореновия канал) терапия, както и орална хирургия.

10% постоянна отстъпка за членове на Grabo Club
Вземи клубна карта и спестявай при всяко посещение. Още...
Условия за ползване на отстъпката:

Постоянната отстъпка важи при посещения с Grabo Club и VIVAClub карти.

Не може да се комбинира с други промоции или Grabo ваучери в рамките на едно и също посещение.

Ще можете да добавите своето ревю, след като посетите мястото с клубна карта или ваучер от Grabo.bg
5
В клиниката персоналът е много приветлив и с професионално държание - от рецепцията до самите лекари. Процедурата ми бе обяснена подробно и получих много съвети за ежедневната грижа на зъбите. Д-р Дамянова е отличен специалист и с откровено удоволствие бих посетил клиниката отново.
 ·  · Подкрепям това мнение!
Страхотно обслужване. Д-р Вълкова е невероятен професионалист.
 ·  · Подкрепям това мнение!
Във възторг съм от услугата! Всички в Нуридент са вежливи и усмихнати, атмосферата е релаксираща, отношението е на европейско ниво. Д-р Хазем е изключително предразполагащ и съм му неописуемо благодарна. Д-р Дамянова е невероятно мила и внимателна, обяснява подробно процедурите. Препоръчвам горещо!
 ·  · Подкрепям това мнение!
Много съм доволна! Д-р Вълкова е страхотен професионалист и много мил човек.
 ·  · Подкрепям това мнение!
Изключително доволна съм от д-р Нури и д-р Хазем, които за 1 час ми извадиха 2 зъба и ми поставиха 3 импланта. Не изпитах никаква болка. Перфектно свършена работа. Препоръчвам ги!
 ·  · Подкрепям това мнение!
Д-р Вълкова е невероятна - работи много прецизно и обяснява всяка една стъпка от процедурата, за да спести на пациента стрес и неудобство. Резултатът при мен е много приятна естествена белота - доволна съм и препоръчвам от сърце Нуридент.
 ·  · Подкрепям това мнение!
професионално обслужване, приятно отношение, няма да сгрешите избирайки Нуридент
 ·  · Подкрепям това мнение!
5
Посетихме клиниката и останахме много доволни!Персонала е любезен, а ортодонта направи професионален преглед. Обяснява подробно и разбираемо.Препоръчвам!
 ·  · Подкрепям това мнение!
Бяхме в денталната клиника за консултация с ортодонт. Останах много приятно изненадана от любезното и внимателно отношение на служителите му. Получихме нужното внимание и най-важното е, че ни беше обяснено на достъпен език. Изключително професионална работа на Д-р Пастармаджиев. Препоръчвам!
 ·  · Подкрепям това мнение!
внимание към пациента
 ·  · Подкрепям това мнение!
Покажи още ревюта

Нуридент

4.70 211
0887 770 703
Понеделник - Петък: 10:00 - 19:00 часа
Посетиха ни:
7672 преглеждания
В Grabo Club от 31.08.2012г.