В Нуридент можете да се възползвате от цялостни профилактични, лечебни, функционално-възстановителни и козметични услуги, включващи избелване на зъби, ортодонтия, естествено изглеждащи пломби, корони, фасети, силанти и т.н.Д-р Сейед Маджид Нури рабо.. Още...

В Нуридент можете да се възползвате от цялостни профилактични, лечебни, функционално-възстановителни и козметични услуги, включващи избелване на зъби, ортодонтия, естествено изглеждащи пломби, корони, фасети, силанти и т.н.

Д-р Сейед Маджид Нури работи за вас и вашето семейство от 1999г и ви предлага съвременна пародонтална (на венците) и ендодонтска (на кореновия канал) терапия, както и орална хирургия.

10% постоянна отстъпка за членове на Grabo Club
Вземи клубна карта и спестявай при всяко посещение. Още...
Условия за ползване на отстъпката:

Постоянната отстъпка важи при посещения с Grabo Club и VIVAClub карти.

Не може да се комбинира с други промоции или Grabo ваучери в рамките на едно и също посещение.

Ще можете да добавите своето ревю, след като посетите мястото с клубна карта или ваучер от Grabo.bg
Отлично!
 ·  · Подкрепям това мнение!
5
Изключително професионално отношение от страна на Д-р Дамянова. Обстановката е отлична, вниманието към клиента на високо ниво, получих преглед на състоянието на зъбите, и си записах следващи часове кат редовен клиент. Фокусът върху клиента е факторът, който извежда тази клиника на челно място. Благо
 ·  · Подкрепям това мнение!
5
Прекрасно отношение и висок професионализъм. Останах очарована от вниманието и подхода на Д-р Пастармаджиев. Извърши обстоен преглед и ми представи алтернативни планове за лечение.
 ·  · Подкрепям това мнение!
5
Екипът на клиниката е млад и позитивен. Професионализмът е на ниво у всеки специалист. Специални благодарности на д-р Пастърмаджиев (извинявам се ако има допусната грешка при изписване на името :) и неговите колеги, които се погрижиха добре за конфорта на децата ми по време на дългите процедури!
 ·  · Подкрепям това мнение!
Пример за добро обслужване на клиента! Съвременна обстановка; модерна апаратура; топлота и внимание отстрана на специалиста - д-р Вълкова, както и от останалите служители; музикално оформление - почувствах се като че ли съм на спа, а не на медицинска процедура!
 ·  · Подкрепям това мнение!
Имам една препоръка и тя е към цялата клиника.
Направи ми впечатление, че по време на процедурите влизаха и излизаха различни хора от екипа, което от чисто хигиенна точка, според мен куца!
Иначе всичко друго бе повече от перфектно!
 ·  · Подкрепям това мнение!
След посещението си в клиниката за избелване на зъбите си, мога да кажа, че съм доволна от резултата, а отношението от д-р Вълкова наистина е много сърдечно. Предполагам е изморително работата с пациенти, но тя не го показваше, дори и в края на работния ден. Ще се възползвам отново от нейните услуги
 ·  · Подкрепям това мнение!
Искам да напиша и моя позитивен отзив за клиниката Нуридент и по специално за д-р Вълкова! Подложих се на процедура за избелване на зъбите и д-р Вълкова ми обясни всичко с най-малките подробности, от етапите по избелването до как ще чувствам и усещам след процедурата. В клиниката отношението е на до
 ·  · Подкрепям това мнение!
Обстановката и обслужването в дентална клиника Нуридент е на много високо ниво. Д-р Вълкова ми обясни подробно цялата процедура и отговори на всички мои въпроси. Тя е любезна, усмихната и изключителен професионалист. Със сигурност ще се възползвам и от други стоматологични услуги в клиниката.
 ·  · Подкрепям това мнение!
Впечатленията ми от клиниката са заслуга на доктор Вълкова. Изключителен професионалист. Самата клиника е добре организирана. Хигиената е на изключително ниво. Впечатление ми направи предложението им за изработка на шини за конкретния пациент при системата за домашно избелване.
 ·  · Подкрепям това мнение!
Покажи още ревюта

Нуридент

4.70 150
0887 770 703
Понеделник - Петък: 10:00 - 19:00 часа
Посетиха ни:
4447 преглеждания
В Grabo Club от 31.08.2012г.
За 1665 дни публикувахме 43878 оферти, които се разграбиха
2 674 047 пъти, спестявайки 65 498 08029 лв на 307 233 грабомани!