В Нуридент можете да се възползвате от цялостни профилактични, лечебни, функционално-възстановителни и козметични услуги, включващи избелване на зъби, ортодонтия, естествено изглеждащи пломби, корони, фасети, силанти и т.н.Д-р Сейед Маджид Нури рабо.. Още...

В Нуридент можете да се възползвате от цялостни профилактични, лечебни, функционално-възстановителни и козметични услуги, включващи избелване на зъби, ортодонтия, естествено изглеждащи пломби, корони, фасети, силанти и т.н.

Д-р Сейед Маджид Нури работи за вас и вашето семейство от 1999г и ви предлага съвременна пародонтална (на венците) и ендодонтска (на кореновия канал) терапия, както и орална хирургия.

10% постоянна отстъпка за членове на Grabo Club
Вземи клубна карта и спестявай при всяко посещение. Още...
Условия за ползване на отстъпката:

Постоянната отстъпка важи при посещения с Grabo Club и VIVAClub карти.

Не може да се комбинира с други промоции или Grabo ваучери в рамките на едно и също посещение.

Ще можете да добавите своето ревю, след като посетите мястото с клубна карта или ваучер от Grabo.bg
Много добро професионално отношение и отлично качество на услугата!
 ·  · Подкрепям това мнение!
5
Изключително внимателни и любезни Моята оценка е 5 за обслужване като цяло но за съжаление давам оценка 1 за постигнат резултат от избелване на зъби Резултата е само един тон по бели зъби Цена на тази услуга при такъв резултат ми се вижда нереална
 ·  · Подкрепям това мнение!
Изключително съм доволна от прегледа и консултацията при д-р Пастармаджиев.
 ·  · Подкрепям това мнение!
Страхотно обслужване, вежливост, загриженост, професионализъм. Благодаря на прекрасната д-р Дамянова, която е изключително мила, внимателна и усмихната. Цялостната атмосфера в клиниката е много приятна и чиста. Много съм доволна. Препоръчвам на всеки!!!
 ·  · Подкрепям това мнение!
Специални благодарности на д-р Вълкова за професионализма, персоналното отношение към клиента и положителната атмосфера, която създава по време на процедурата! Много високо ниво на обслужване, приятна обстановка и страхотен екип! Продължавайте в същия дух :)
 ·  · Подкрепям това мнение!
5
Изключително удоволствие е да попаднеш в златните ръце на Д-р Вълкова! Останах очарована. Страхотно отношение.Препоръчвам на всички. И ще продължа да се възползвам от услугите на NuriDent!
 ·  · Подкрепям това мнение!
Обслужването в клиниката е на много високо ниво. Избелването беше извършено от д-р Дамянова, която е изключително мила и изчерпателна в разясняването на процедурата, което е от изключително значение. Процедурата не е приятна, но резултатът си заслужава определено.
 ·  · Подкрепям това мнение!
Останах очарована от екипа и конкретно от Д-р Вълкова. Страхотно отношение, изчерпателни отговори на въпросите ми. Препоръчвам на всички. И ще продължа да се възползвам от услугите на NuriDent! :)
 ·  · Подкрепям това мнение!
Изключително удоволствие е да попаднеш в златните ръце на Д-р Вълкова! Съчетание на професионализъм и отношение към пациента. Екипът на Нуридент ме спечели!
 ·  · Подкрепям това мнение!
Много внимателно и любезно отношение към пациентите! Специални благодарности на д-р Дамянова!
 ·  · Подкрепям това мнение!
Покажи още ревюта

Нуридент

4.70 191
0887 770 703
Понеделник - Петък: 10:00 - 19:00 часа
Посетиха ни:
6666 преглеждания
В Grabo Club от 31.08.2012г.
За 1910 дни публикувахме 57700 оферти, които се разграбиха
3 346 193 пъти, спестявайки 80 144 50847 лв на 358 270 грабомани!