Изследване на витамин B12 в организма - без или със изследване на нивата на фолиева киселина и хомоцистеин, от Лаборатория Писанец

Ако усещате умора и липса на енергия, може би е добре да проверите нивата на витамин В12. Заповядайте в Лаборатория Писанец, за да разберете повече за здравословното си състояние.

Варианти на офертата:
Изследване на нивата на витамин B12 15.99 лв Грабни
Изследване на нивата на витамин B12, фолиева киселина и хомоцистеин в организма 59.99 лв Грабни
Повече за изследването
Сред различните симптоми, които биха могли да ви подскажат, че имате недостиг на B12, са липсата на енергия, сънливост, раздразнителност и агресия, проблеми с равновесието, изтръпвания по тялото, склонност към забравяне, загуба на тегло, хронична умора и много други.

Условия на офертата:

  • Валидност на ваучера: от 12 Август 2020г до 28 Февруари 2022г.
  • Не е необходимо предварително записване, клиентите с ваучери ще бъдат обслужвани според заетостта на лабораторията.
  • Офертата не важи за ползване в Неделя.
  • Изследването се извършва с венозна кръв, като резултатите са готови на същия ден и могат да бъдат проверени в сайта на лабораторията: www.pisanec.com.
  • Офертата включва още такса пробовземане.
  • Препоръчително е изследването да се извърши сутрин, на гладно.
  • Изследването е подходящо и за възрастни, и за деца.
  • За повече информация: 032/ 2** *** (покажи).
  • Няма ограничение за броя ваучери на един клиент.
  • Всички други глобални условия на Grabo.bg
Въпроси и отговори: 2

Осигурено от Лаборатория Писанец

Създадена през 2002 година Лаборатория Писанец се налага като една от водещите лаборатории, благодарение на висококвалифицирания си персонал, прецизност и бързина при изработване на медико-диагностичните изследвания, коректност и добро отношение към своите пациенти.

Meдико-диагностична лаборатория Писанец разполага с 9 регистратури в град Пловдив и 2 в град Асеновград. Оборудвана е със съвременна професионална медицинска техника, използвана от квалифициран и опитен персонал, чиято грижа е бързо и качествено обслужване на всеки пациент, като съвременната система за провекра на резултати ви спестява време и средства.

В лабораторията работят лекари специалисти по Клинична лаборатория, Микробиология, Вирусология, Паразитология, Трансфузионна хематология, Oбща и Kлинична патология, ръководещи съответните диагностични лабораторни направления. Лабораторията работи с водещите медицински центрове в Пловдив и областта. Асортиментът на извършваните изследвания е значително голям, като цел е непрекъснато да се увеличава.

За улеснение на пациентите, резултатите могат да се получат онлайн (24 часова услуга) и на място. Лабораторията работи седем дни в седмицата, като готови резултати се дават всеки ден.

Прочети още
Офертата е осигурена от САМОСТОЯТЕЛНА МЕДИКО-ДИАГНОСТИЧНА ЛАБОРАТОРИЯ Д-Р ПИСАНЕЦ ООД, ЕИК: 115749800 (Лаборатория Писанец).
Изследване на витамин B12 в организма - без или със изследване на нивата на фолиева киселина и хомоцистеин
Топ цена: 1599лв Грабни ваучер
134грабнати ваучера

Още за разграбване:

Виж всички оферти

Последвай Grabo.bg:

Facebook Instagram
Адрес и контакти
pisanec.com/contactform.php 032/ 2** *** (покажи), 088 59* **** (покажи)
Виж адресите и в другите градове
Отзиви от клиенти (224)
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 089 241 0012 (10:00 - 18:00ч)