За ценителите на изтънчения италиански вкус! Пица на пещ - Прошуто Фунги или Куатро Формаджи, от Pizzeria Napoli
Небцето ви жадува за автентичен италиански вкус? Опитайте предложенията на Pizzeria Napoli, приготвени с висококачествени италиански продукти и теста и подправени с щипка любов!
Пица на пещ:
Варианти на офертата: | ||
---|---|---|
Прошуто Фунги - Класика (600гр) | 10.59 лв | Разграбено |
Прошуто Фунги - Романа (700гр) | 12.59 лв | Разграбено |
Куатро Формаджи - Класика (600гр) | 10.59 лв | Разграбено |
Куатро Формаджи - Романа (700гр) | 12.59 лв | Разграбено |
Съдържание на пиците:
Условия на офертата:
- Валидност на ваучера: от 28 Октомври до 28 Ноември 2020г.
- С предварителна резервация 2 часа по-рано на: 088 54* **** (скрит).
- Офертата важи за взимане за вкъщи или с доставка, от Понеделник до Събота (12:00 - 21:00ч).
- Доставката е за сметка на клиента - 1.50лв до адрес на клиента в рамките на Велико Търново. Доплаща се при получаване на поръчката.
- Пицата се получава в кутия, която е включена в офертата.
- Пица Класика е кръгла, с диаметър 33см, втасва 48 часа и се пече на 350 градуса.
- Пица Романа е правоъгълна, леко хрупкава и втасва 72 часа. Тестото е пухкаво, на шупли.
- Всички други глобални условия на Grabo.bg
Любопитно
Шеф-готвачът Пламен Мичев от Лясковец, завоюва първото място в Четвъртия международен турнир за пицари в България с "Шампионска пица". За приготвянето ѝ шеф-готвачът използва уникалното зелено сирене от Черни Вит, което е единственото на Балканския полуостров с естествена плесен, еленски бут, отлежал кашкавал, сладко от люти чушки и тиквени семки, паста от бял трюфел, манатарки и мащерка.
Осигурено от Pizzeria Napoli
Шеф-готвачът Пламен Мичев, който завоюва първото място в Четвъртия международен турнир за пицари в България, е собственик на първия в старата столица италиански ресторант Pizzeria Napoli. Заведението му е кръстено на емблематичната за апенинската страна рецепта "Наполи" и се намира в квартал "Картала".
Предлагат се само и единствено италиански специалитети - пици, прясна паста, ризото, няколко десерта, сред които класическо тирамису и торта "Италианска фантазия" - със спанак, шамфъстък, ягоди и маскарпоне".
В ресторанта пиците се пекат на специална електрическа италианска пещ. Тя е доста по-скъпа от обикновените, с въртяща се технология и има функцията да абсорбира газовете при горене.
За класическите италиански пици се използват суровини, внос от Италия - брашна, прошуто, кашкавали, сирена и доматен сос. Тестото задължително престоява поне 24 часа, преди да се пристъпи към изпичане.
Не изпускай предложенията на
Pizzeria Napoli