Премиера на комедийния моноспектатъл "Бум - Бум", със специалното участие на Ангел Заберски и Стунджи - на 25 Февруари, в Зала 1 на ФКЦ

Премиера на комедийния моноспектатъл "Бум - Бум", с участието на Ангел Заберски и Стунджи - на 25 Февруари

Уважаеми клиенти, този спектакъл трябваше да се играе на 18 Декември, но поради непредвидени обстоятелства бе отложен за 25 Февруари.

- - - - - - - - - -

Михаил Билалов, Ангел Заберски и Стунджи ще ви завладеят с таланта си отново! Ако си мислите, че знаете всичко за куриозите и абсурдите от ежедневието на успелите престъпници, този спектакъл ще ви провокира пак да си помислите!

Премиера на комедийния моноспектатъл "Бум - Бум - малка нощна музика за мафиот и оркестър" на 25 Февруари от 19:00ч, в Зала 1 на ФКЦ - Варна:

Варианти на офертата:
Място в синя зона 20 лв Грабни
Място в зелена зона 25 лв Грабни

Повече за спектакъла:

Прочети още

Условия на офертата:

  • Валидност на ваучера: 25 Февруари 2021 (Четвъртък).
  • Ваучерът служи за билет и след получаването му е необходимо да резервирате конкретно място в залата. Това можете да направите чрез Grabo.bg - от страницата "Моите ваучери".
  • Необходимо е да покажете QR кода на ваучера преди началото на събитието, за да бъдете допуснати в залата.
  • Премиера на комедийния моноспектатъл "Бум - Бум - малка нощна музика за мафиот и оркестър" ще се представи на 25 Февруари (Четвъртък) от 19:00ч, в Зала 1 на ФКЦ - Варна
  • Моноспектатълът е подходящ за лица над 16г.
  • Конкретните места, за които офертата важи, може да видите в приложената интерактивна схема при "Проверка на свободните места".
  • Всички други глобални условия на Grabo.bg
Задай въпрос

Осигурено от Театър Българан

Театър Българан е първият професионален частен театър на културната карта в гр. Варна и Североизточна България.

Първата презентация на проекта Българан се състоя на 3 март 2004г, в сградата на Военноморския клуб във Варна, където днес изцяло със собствена звукова, светлинна и сценична техника е оборудвана залата на театъра.

Театърът е регистриран като културна организация от Министерство на културата на Република България. От 2010г съвместно с Фондация "Световен форум на изкуствата", реализира във Варна театралния фест за монодрама и музика "Световен форум на изкуствата - към звездите". Форумът се провежда всяка година и е под патронажа на Юнеско и Международния театрален институт ITI. Сред имената на гостите се открояват тези на Ерик Еманюел Шмит, Хана Шигула, Тобиас Бианконе, Всеволод Чобенко.

Прочети още
Офертата е осигурена от БОБСЪН АРТ 05 ЕООД, ЕИК: 205792601 (Театър Българан).
Премиера на комедийния моноспектатъл "Бум - Бум", с участието на Ангел Заберски и Стунджи - на 25 Февруари
Топ цена: 20лв Грабни ваучер
44грабнати ваучера

Още за разграбване:

Виж всички оферти

Последвай Grabo.bg:

Facebook Instagram
Адрес и контакти
Варна, бул. Сливница 2 www.bulgaran.bg
Отзиви от клиенти (396)