Отстрани вредителите ефективно! Дезинсекция - унищожаване на летящи и пълзящи насекоми в дом, градина или бизнес помещения, от БулИнсект

Отстрани вредителите ефективно! Дезинсекция - унищожаване на летящи и пълзящи насекоми в дом, градина или бизнес помещения

Опитвалите сте всякакви средства в борбата срещу ужасните хлебарки, комари, летящи и пълзящи насекоми? Довери се на БулИнсект, които знаят как да се справят с тази напаст.

Дезинсекция на апартамент/офис:

Варианти на офертата:
С площ до 70кв.м 50 лв вместо 100 лв Грабни
С площ до 100кв.м 75 лв вместо 150 лв Грабни
С площ до 250кв.м 100 лв вместо 200 лв Грабни
С площ до 400кв.м 125 лв вместо 250 лв Грабни
Какво представлява дезинсекцията?
Дезинсекцията може да бъде наречена и още обезпаразитяване е комбинация от методи и средства за унищожаване на вредни пълзящи и летящи инсекти (насекоми), които са носители на заразни заболявания, паразити по растения, земеделска продукция, производствени и жилищни сгради. Професионалната дезинсекция е организиран метод за целево унищожаване на вредни пълзящи и летящи инсекти (насекоми), базиран на години опит.

Като лицензирана фирма, БулИнсект извършва услугите по дезинсекция с професионална техника и специалицирани за унищожаване на инсекти (насекоми) препарати. Използваните средства притежават разрешителни от МЗ на Република България и отговарят на стандартите на ЕС. Те гарантират безопастност на хората и опазването околната среда. Същите са безвредни за деца и домашни любимци.
В кои обекти извършваме дезинсекция?
Дезинсекцията или обезпаразитяването, с цел унищожаване на вредни пълзящи и летящи инсекти (насекоми), може да бъде извършена във всяка среда и помещение, било то битово или обществено, като:

• Дезинсекция в обществени сгради;
• Дезинсекция в дома, апартманенти, входове, жилищни сгради и кооперации, вили, дворове, мазета, тавански помещения;
• Дезинсекция на частни, фирмени сгради, центрове и предприятия;
• Дезинсекция за хранителни обекти, складове, заводи, заведения и магазини.
Кои вредители са обект на дезинсекция?
Дезинсекция или професионално унищожаване на пълзящи и летящи инсекти (насекоми), може да се извършва върху всички вредни инсекти (насекоми), нанасящи поражения и разпространяващи болести и зарази.

Като лицензирана фирма, БулИнсект извършва обработки за унищожаване на вредни насекоми, като унищожаване на летящи и пълзящи насекоми (мухи, хлебарки, комари, мравки, бълхи, дървеници и други.

Специалистите, които извършват услуги по дезинсекция са с дългогодишен опит, задължителните разрешителни и са минали през специални обучения по дейността.След всяка услуга по дезинсекция, предлагаме препоръки за превантивни мерки.

Условия на офертата:

  • Валидност на ваучера: от 8 Март до 31 Юли 2024г.
  • С предварително записване от 2-3 работни дни по-рано на: 088 70* **** (покажи).
  • Услугата се извършва на адрес на клиента в рамките на града. Предлагаме ѝ опцията за извънградско посещение, като е необходимо това да се уточни допълнително. Цената на таксуване извън града е 2.50лв на километър.
  • Всеки клиент може да ползва неограничен брой ваучери.
  • За унищожаване на вредителите, с които се борим в БулИнсект използваните средства притежават разрешителни от МЗ на Република България и отговарят на стандартите на ЕС. Те гарантират безопастност на хората и опазването околната среда. Същите са безвредни за деца и домашни любимци.
  • Карантинен срок на действие: минимум 2 часа.
  • Всички други глобални условия на Grabo.bg
Задай въпрос

Осигурено от БулИнсект

БулИнсект ООД е специализирана фирма с над 10-годишен стаж в сферата за извършване на професионален контрол на вредители (дезинфекция, дезинсекция, дератизация и дезакаризация). Нашата основна цел е да удовлетворим напълно изискванията и на най-взискателните си клиенти.

Специализираният ни екип ще се погрижи за разрешаването на Вашия проблем максимално бързо, качествено и коректно без риск за Вашето здраве. В практиката си се стремим да проучваме и внедряваме най-добрите световни достижения в областта на пестконтрола като поддържаме:

Висококвалифицирани и професионално обучени служители с придобита правоспособност по програмите на МЗ в РИОКОЗ и НЦЗПБ. Фирмата е регистрирана в МЗ по Наредба №1 от 2018г. Модерна техника за извършване на различни видове обработки в зависимост от обема и естеството на обектите. Ценовата политика е подбрана така, че да удовлетворява възможностите и изискванията на всеки клиент в зависимост от спецификата на обекта. Препарати за професионална употреба от световно известни лаборатории: BASF, BAYER, SYNJENTA, I.N.D.I.A, които са биоразградими, не цапат, имат дълго последействие, сертифицирани от МЗ за употреба в Република България. Различните формулации, които прилагаме в зависимост от естеството на обектите, позволяват да се реши проблема с вредителите бързо и максимално ефективно. В производствените цехове и хранителни обекти използваме специални примамки несъдържащи пестициди.

Офертата е осигурена от БУЛИНСЕКТ ЕООД, ЕИК: BG201957525 (БулИнсект).
Отстрани вредителите ефективно! Дезинсекция - унищожаване на летящи и пълзящи насекоми в дом, градина или бизнес помещения
Цена: 50 лв Грабни ваучер
Регулярна цена:
100 ЛВ
Grabo oтстъпка:
50 %
Спестяваш:
50 ЛВ

Още за разграбване:

Виж всички оферти

Последвай Grabo.bg:

Facebook Instagram
Адрес и контакти
Варна, Център, ул. Васил Друмев 7 (офис) или на адрес по уговорка 088 70* **** (покажи) www.bulinsect.com Понеделник - Петък: 08:30 - 17:30ч, Събота: 09:00 - 17:30ч, Неделя 09:00 - 16:00ч.
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)