БулИнсект ООД е специализирана фирма с над 10-годишен стаж в сферата за извършване на професионален контрол на вредители (дезинфекция, дезинсекция, дератизация и дезакаризация). Нашата основна цел е да удовлетворим напълно изискванията и на най-взискателните си клиенти.

Специализираният ни екип ще се погрижи за разрешаването на Вашия проблем максимално бързо, качествено и коректно без риск за Вашето здраве. В практиката си се стремим да проучваме и внедряваме най-добрите световни достижения в областта на пестконтрола като поддържаме:

Висококвалифицирани и професионално обучени служители с придобита правоспособност по програмите на МЗ в РИОКОЗ и НЦЗПБ. Фирмата е регистрирана в МЗ по Наредба №1 от 2018г. Модерна техника за извършване на различни видове обработки в зависимост от обема и естеството на обектите. Ценовата политика е подбрана така, че да удовлетворява възможностите и изискванията на всеки клиент в зависимост от спецификата на обекта. Препарати за професионална употреба от световно известни лаборатории: BASF, BAYER, SYNJENTA, I.N.D.I.A, които са биоразградими, не цапат, имат дълго последействие, сертифицирани от МЗ за употреба в Република България. Различните формулации, които прилагаме в зависимост от естеството на обектите, позволяват да се реши проблема с вредителите бързо и максимално ефективно. В производствените цехове и хранителни обекти използваме специални примамки несъдържащи пестициди.

БулИнсект участва в Grabo.bg от 28 Април 2023

Прочети още
Други популярни оферти
Комаров Консулт -70%
Цена:
3000лв
100лв стойност
70% отстъпка
Долфи Сървиз -50%
Цена:
3000лв
60лв стойност
50% отстъпка
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)