Защита и безопасност: Дезинфекция срещу вируси, бактерии и други патогени в дом, търговки или бизнес помещения, от БулИнсект

Защита и безопасност: Дезинфекция срещу вируси, бактерии и други патогени в дом, търговки или бизнес помещения

Ако искате да сте сигурни, че в дома или офиса ви няма наличие на вируси, бактерии и други патогени, доверете се на БулИнсект! Радвайте се на чистота и бъде спокойни за здравето си!

Дезинфекция на жилищно, търговско или бизнес помещение:

Варианти на офертата:
С площ до 70кв.м 50 лв вместо 100 лв Грабни
С площ до 100кв.м 60 лв вместо 120 лв Грабни
С площ до 250кв.м 85 лв вместо 170 лв Грабни
С площ до 400кв.м 120 лв вместо 240 лв Грабни
Информация за услугата
Дезинфекция са мерките и дейностите, които унищожават патогенни и болестотворни микроорганизми като вируси, бактерии и мицели. Когато дезинфекцираме помещения или открити пространства, ние използваме препарати, които напълно унищожават наличните на съответното място патогени, като в същото време не избелват тъкани и не увреждат мебели и техника. Освен това ние си даваме ясна сметка за отговорността, която носим както за Вашето здраве, така и за бизнеса Ви. Затова използваните от "Булинсект" ЕООД биоциди притежават разрешителни от МЗ на Република България и отговарят на стандартите на ЕС. Те гарантират безопастност на хората и опазването околната среда. Същите са безвредни за деца и домашни любимци.

Дезинфекция може да бъде извършена във всяка среда и помещение (или открита площ), било то битово или обществено, като:
• Дезинфекция в обществени помещения;
• Дезинфекция в дома;
• Дезинфекция на частни и фирмени сгради/помещения - офиси, хранителни заведения, складове и др.
Как протича дезинфекцията?
• Подготовка: Единствената подготовка, която е необходима, е в помещенията, които ще се дезинфекцират да няма открита храна. Ако имате домашни любимци, те също трябва да бъдат изведени извън мястото, което ще се обработва;
• Обработка: Дезинфекторите ни на място ще се погрижат да изберат най-подходящия препарат за пръскане, така че да унищожи напълно наличните вируси и микроорганизми без да увреди Вашите мебели, техника и оборудване;
• Карантина: В дезинфекцираните помещения не трябва да се влиза в продължение на минимум 2 часа след обработката. След това се проветрява и третираното място може да се ползва по обичайния начин напълно безопасно.
Защо да използвате усугите на БулИнсект?
Основната причина професионалното дезинфекциране да е по-ефективно от това човек сам да почисти с препарати от магазините е достъпа. Обичайно хората успяват да измият повърхности като подове и плотове, но не и стени, тавани, ъгли, фуги и процепи, а често именно там могат да се намерят патогените - както мицели, така и вируси и бактерии. Професионалното дезинфекциране е пръскане, като по този начин препаратът достига навсякъде и унищожава всички нежелани микроорганизми, които към този момент са налични в помещението. Освен това, професионалните препарати за дезинфекция дават възможност да се променя концентрацията на работния разтвор според спецификата на обработваната площ, докато препаратите от магазините са с фиксирана концентрация, която в доста случаи е недостачна за конкретната ситуация.

Условия на офертата:

  • Валидност на ваучера: от 8 Март до 31 Юли 2024г.
  • С предварително записване от 2-3 работни дни по-рано на: 088 70* **** (покажи).
  • Услугата се извършва на адрес на клиента в рамките на град Варна.
  • Предлага се опцията за извънградско посещение, като е необходимо това да се уточни допълнително. Цената на таксуване извън града е 2.50лв на километър, към фирмата.
  • Карантинен срок на действие: минимум 2 часа.
  • Използваните от "Булинсект" ЕООД биоциди притежават разрешителни от МЗ на Република България и отговарят на стандартите на ЕС, гарантират безопастност на хората и опазването околната среда. Същите са безвредни за деца и домашни любимци.
  • Няма ограничение за броя ваучери на един клиент.
  • Всички други глобални условия на Grabo.bg
Задай въпрос

Осигурено от БулИнсект

БулИнсект ООД е специализирана фирма с над 10-годишен стаж в сферата за извършване на професионален контрол на вредители (дезинфекция, дезинсекция, дератизация и дезакаризация). Нашата основна цел е да удовлетворим напълно изискванията и на най-взискателните си клиенти.

Специализираният ни екип ще се погрижи за разрешаването на Вашия проблем максимално бързо, качествено и коректно без риск за Вашето здраве. В практиката си се стремим да проучваме и внедряваме най-добрите световни достижения в областта на пестконтрола като поддържаме:

Висококвалифицирани и професионално обучени служители с придобита правоспособност по програмите на МЗ в РИОКОЗ и НЦЗПБ. Фирмата е регистрирана в МЗ по Наредба №1 от 2018г. Модерна техника за извършване на различни видове обработки в зависимост от обема и естеството на обектите. Ценовата политика е подбрана така, че да удовлетворява възможностите и изискванията на всеки клиент в зависимост от спецификата на обекта. Препарати за професионална употреба от световно известни лаборатории: BASF, BAYER, SYNJENTA, I.N.D.I.A, които са биоразградими, не цапат, имат дълго последействие, сертифицирани от МЗ за употреба в Република България. Различните формулации, които прилагаме в зависимост от естеството на обектите, позволяват да се реши проблема с вредителите бързо и максимално ефективно. В производствените цехове и хранителни обекти използваме специални примамки несъдържащи пестициди.

Офертата е осигурена от БУЛИНСЕКТ ЕООД, ЕИК: BG201957525 (БулИнсект).
Защита и безопасност: Дезинфекция срещу вируси, бактерии и други патогени в дом, търговки или бизнес помещения
Цена: 50 лв Грабни ваучер
Регулярна цена:
100 ЛВ
Grabo oтстъпка:
50 %
Спестяваш:
50 ЛВ

Още за разграбване:

Виж всички оферти

Последвай Grabo.bg:

Facebook Instagram
Адрес и контакти
Варна, Център, ул. Васил Друмев 7 (офис) или на адрес по уговорка 088 70* **** (покажи) www.bulinsect.com Понеделник - Петък: 08:30 - 17:30ч, Събота: 09:00 - 17:30ч, Неделя 09:00 - 16:00ч.
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)