Без опасните вредители: Дезакаризация - унищожаване на кърлежи в дом, вила, двор, градина, търговки или бизнес помещения отвън, от БулИнсект

Без опасните вредители: Дезакаризация - унищожаване на кърлежи в дом, вила, двор, градина, търговки или бизнес помещения отвън

Осигурете си спокойствие и уют в блока, вилата, градината, офиса или вашите бизнес и търговски площи, като най-накрая изгоните вредните и опасни кърлежи. БулИнсект има решение на натрапчивия проблем!

Дезакаризация на апартамент/офис:

Варианти на офертата:
С площ до 70кв.м 50 лв вместо 100 лв Грабни
С площ до 100кв.м 75 лв вместо 150 лв Грабни
С площ до 250кв.м 100 лв вместо 200 лв Грабни
С площ до 400кв.м 125 лв вместо 250 лв Грабни
Какво представлява дезакаризацията?
Дезакаризацията е унищожаване на вредни и опасни за човека кърлежи, които пренасят заразни болести, паразитират по растенията, предизвикват алергии у хората. БулИнсект ще ви предложи надеждна защита от вредните и опасни кърлежи и домашни кърлежи сред домашни животни. Вредата от тях е многократно доказана и се знае, че те причиняват множество болести. Кърлежите са преносители на редица тежки зарази, които могат да имат фатален изход, както за хора, така и за животни. А техните ухапвания са болезнени и неприятни, тъй като кърлежа остава прикрепен към гостоприемника.
Какви препарати използваме за дезакаризация?
За унищожаването на кърлежи, както и за всички вредители, с които се борим в БулИнсект използваните средства притежават разрешителни от МЗ на Република България и отговарят на стандартите на ЕС. Те гарантират безопастност на хората и опазването околната среда. Същите са безвредни за деца и домашни любимци.
Какви методи за дезакаризация се прилагаме?
Ние от БулИнсект познаваме много добре кърлежите и техните особености и използваме най-новите методи и препарати в борбата с тях. Много успешно прилагаме различни методи за дезакаризация, както в помещения, така и на открито. Услугата дезакаризация може да бъде извършена в комбинация и с други ДДД - услуги, като дезинфекция и дератизация, които се извършват напълно дискретно без да пречат на ежедневните дейности, извършвани в обектите, които ще се третират.

За унищожаване на кърлежите може да ви предложим прилагането на профилактични мероприятия два пъти в годината: в началото на пролетта и в края на лятото. А също така може да извършим и еднократни пръскания с цел унищожаване на кърлежите, като след пръскането се налага карантина с цел предпазване на малки деца и хора (минимум 2 часа след третиране).
В кои обекти извършваме дезакаризация?
БулИнсект предлага и извършва услугата по декаризация, за унищожаване на кърлежите в паркове и открити площи, както и във всички сгради и помещения. Ние ви предлагаме третиране на обекти, които подлежат на задължителни ДДД-обработки и се контролират от РИОКОЗ и Агенция по безопасност на храните - услугата се извършва и за места по желание на клиента.

Обектите, в които извършваме дезакаризация са:
• Жилищни сгради, битови помещения и прилежащите им площи;
• Къщи, апартаменти, домове, в жилищни блокове, жилищни кооперации, входове, отделни домакинства, мазета, тавани, килери.
• Обществени сгради и помещения. Извършваме унищожаване на кърлежи в общежития, училища, колежи, университети детски градини, детски школи и центрове за работа с младежи и деца, кметства, общински сгради, сгради на държавните администрации, читалища, киносалони, концертни зали, театри, стадиони, пристанища, автогари, летища, железопътни гари, метростанции, фитнес центрове и спортни зали.
• Обекти за производство и търговия с храни;
• Производствени и складови сгради;
• Паркове, зелени площи и други места за отдих. Основната борба с кърлежите се провежда в паркове, къмпинги, градската среда, зелени площи и терени.
• Стопанства и животновъдни ферми. В борбата с кърлежите се извършват и обработки в пасища, стопанства, животновъдни ферми;
• Частни и фирмени сгради и помещения;
• Обекти, свързани с инфраструктурата на населените места.

Условия на офертата:

  • Валидност на ваучера: от 8 Март до 31 Юли 2024г.
  • С предварително записване от 2-3 работни дни по-рано на: 088 70* **** (покажи).
  • Услугата се извършва на адрес на клиента в рамките на града. Предлагаме й опцията за извънградско посещение, като е необходимо това да се уточни допълнително. Цената на таксуване извън града е 2,50лв на километър.
  • Всеки клиент може да ползва неограничен брой ваучери.
  • За унищожаването на кърлежи, както и за всички вредители, с които се борим в БулИнсект използваните средства притежават разрешителни от МЗ на Република България и отговарят на стандартите на ЕС. Те гарантират безопасност на хората и опазването околната среда. Същите са безвредни за деца и домашни любимци.
  • Карантинен срок на действие: минимум 2 часа.
  • Всички други глобални условия на Grabo.bg
Задай въпрос

Осигурено от БулИнсект

БулИнсект ООД е специализирана фирма с над 10-годишен стаж в сферата за извършване на професионален контрол на вредители (дезинфекция, дезинсекция, дератизация и дезакаризация). Нашата основна цел е да удовлетворим напълно изискванията и на най-взискателните си клиенти.

Специализираният ни екип ще се погрижи за разрешаването на Вашия проблем максимално бързо, качествено и коректно без риск за Вашето здраве. В практиката си се стремим да проучваме и внедряваме най-добрите световни достижения в областта на пестконтрола като поддържаме:

Висококвалифицирани и професионално обучени служители с придобита правоспособност по програмите на МЗ в РИОКОЗ и НЦЗПБ. Фирмата е регистрирана в МЗ по Наредба №1 от 2018г. Модерна техника за извършване на различни видове обработки в зависимост от обема и естеството на обектите. Ценовата политика е подбрана така, че да удовлетворява възможностите и изискванията на всеки клиент в зависимост от спецификата на обекта. Препарати за професионална употреба от световно известни лаборатории: BASF, BAYER, SYNJENTA, I.N.D.I.A, които са биоразградими, не цапат, имат дълго последействие, сертифицирани от МЗ за употреба в Република България. Различните формулации, които прилагаме в зависимост от естеството на обектите, позволяват да се реши проблема с вредителите бързо и максимално ефективно. В производствените цехове и хранителни обекти използваме специални примамки несъдържащи пестициди.

Офертата е осигурена от БУЛИНСЕКТ ЕООД, ЕИК: BG201957525 (БулИнсект).
Без опасните вредители: Дезакаризация - унищожаване на кърлежи в дом, вила, двор, градина, търговки или бизнес помещения отвън
Цена: 50 лв Грабни ваучер
Регулярна цена:
100 ЛВ
Grabo oтстъпка:
50 %
Спестяваш:
50 ЛВ

Още за разграбване:

Виж всички оферти

Последвай Grabo.bg:

Facebook Instagram
Адрес и контакти
Варна, Център, ул. Васил Друмев 7 (офис) или на адрес по уговорка 088 70* **** (покажи) www.bulinsect.com Понеделник - Петък: 08:30 - 17:30ч, Събота: 09:00 - 17:30ч, Неделя 09:00 - 16:00ч.
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)