Концертът The eastern quartet (in trio) на 25 Юни, в Сити Марк Арт Център

Концертът The eastern quartet (in trio) на 25 Юни, в Сити Марк Арт Център

Насладете се на докосващите изпълнения на един невероятен квартет, сформиран от артисти от различни части на Европа!

Гледайте концертът The eastern quartet (in trio) на 25 Юни от 19:00ч, в Сити Марк Арт Център:

Варианти на офертата:
Място в зелена зона 30 лв вместо 40 лв Грабни
Място в синя зона 40 лв вместо 50 лв Грабни
За квартета
The Eastern Quartet е базиран в Цюрих, Швейцария, и се състои от четирима изключително креативни и прекрасни професионалисти , идващи от различни части на Европа: Атанас Маринов (България), Сорин Спасиновичи (Румъния) и Серафим фон Вера (Швейцария). Основната цел на The Eastern Quartet е да свърже различни музикални жанрове по уникален начин, използвайки тяхната изобретателност, музикални умения и културен опит, който всеки от тях притежава. Класически квалифицирани, The Eastern Quartet , преминава всички граници със своя полиглотен музикален език. Обобщаването на специалното качество на техните аранжиментите с няколко думи не е лесна задача: те са паралелни нахлувания в класическата територия и в далечни области на музикалния репертоар, в които музикантите упражняват своята спонтанна креативност, за да създават първокласна, новаторска, вълнуваща музика, която живее и диша. Селективно обогатявайки своите програми, често с емоционални заглавия, като "Classical Like Never Before" и Play from the Heart техните собствени композиции служат като емоционални визитни картички, които хвърлят разкриваща светлина върху личностите на тези изключителни музиканти. В собствените си индивидуални стилове, те се присъединяват към изразяването на любовта си към импровизацията с ентусиазирана отпуснатост и съвършена виртуозност, където получават възнаграждение за постиженията си при изпълнения на живо от публиката, която може да разчита, че ще се раздвижи от местата си и почти неизменно, в края на концерта, ще покажат признателността си с ентусиазирани овации. Репертоара им се състои от собствени аранжименти на пиеси от композитори като Антонио Вивалди, Йоханес Брамс, Втория Монти, Астор Пиацола, Паганини, Хачаторян и много други. В 4-годишната история като група, те вече са изнесли много концерти в Швейцария, Австрия, Германия, Турция, Франция, както и в Румъния и България.

Условия на офертата:

  • Валидност на ваучера: 25 Юни 2024 (Вторник).
  • Ваучерът служи за билет и след получаването му е необходимо да резервирате конкретно място в залата. Това можете да направите чрез Grabo.bg - от страницата "Моите ваучери".
  • Необходимо е да покажете QR кода на ваучера преди началото на събитието, за да бъдете допуснати в залата.
  • Конкретните места, за които офертата важи, може да видите в приложената интерактивна схема.
  • Всички други глобални условия на Grabo.bg
Задай въпрос

Осигурено от Сити Марк Арт Център

Сити Марк Арт Център е място за събития, което впечатлява. Място, където историята среща технологичните новости. Място в абсолютния център на столицата, което носи аристократичния дух на Стара София.

Изградената сцена (ширина 10м; дълбочина 5.50м; височина - 3.50м), професионалното сценично осветление и уникалната акустична среда са незаменими при организирането на:
• Концерти;
• Театрални спектакли;
• Детски представления;
• Изложби;
• Модни ревюта;
• Изкуство
• Церемонии;
• Кино прожекции - залата разполага с екран с размери 6.70 х 2.70м.

За максимално удобство при организирането на различни спектакли са изградени 3 гримьорни, с непосредствена връзка към сцената. За танцови спектакли, модни ревюта или балове може подът да бъде подравнен с нивото на сцената.

Офертата е осигурена от СИТИ МАРК АРТ ЦЕНТЪР ЕООД, ЕИК: 204070496 (Сити Марк Арт Център).
Концертът The eastern quartet (in trio) на 25 Юни, в Сити Марк Арт Център
Цена: 30 лв Грабни ваучер
Регулярна цена:
40 ЛВ
Grabo oтстъпка:
25 %
Спестяваш:
10 ЛВ
1грабнат ваучер

Още за разграбване:

Виж всички оферти

Последвай Grabo.bg:

Facebook Instagram
Адрес и контакти
София, кв. Оборище, бул. Янко Сакъзов 30 www.cmart.info
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)