Концертът "Картини от Пиацола" - част от Софийски фестивал на музикалния театър - на 9 Юли, Лятна сцена на Музикалния театър в парк Военна академия

Концертът "Картини от Пиацола" - част от Софийски фестивал на музикалния театър - на 9 Юли, Лятна сцена на Музикалния театър в парк Военна академия

Този концерт ще ви потопи в страстния свят на тангото с музиката на Астор Пиацола. Произведенията ще прозвучат в изпълнение на виртуозния акордеонист Калоян Куманов, цигуларката Виктория Каридова и пианистката Ралица Ботева!

Концертът "Картини от Пиацола" на 9 Юли от 20:00ч, на Лятна сцена на Музикалния театър в парк Военна академия 20 лв Грабни

Вокал - Едит Унджиян;
Водещ - Лили Бързева.

Условия на офертата:

  • Валидност на ваучера: 9 Юли 2022 (Събота).
  • Ваучерът служи за билет и след получаването му е необходимо да резервирате конкретно място в залата. Това можете да направите чрез Grabo.bg - от страницата "Моите ваучери".
  • Необходимо е да покажете QR кода на ваучера преди началото на събитието, за да бъдете допуснати в залата.
  • Конкретните места, за които офертата важи, може да видите в приложената интерактивна схема.
  • Всички други глобални условия на Grabo.bg
Задай въпрос

Осигурено от НМТ "Стефан Македонски"

В най-новата ни културна действителност Държавният музикален театър "Стефан Македонски" заема достойно място до водещите национални и световни музикални институти . 65-годишната история на единствения у нас жанрово-профилиран театър е неразделна част от историята на българското професионално оперетно изкуство, което достига представително национално ниво още през 30-те години на отминалия век.

До днес театърът е уникално явление в художествения живот на страната и единствен по рода си на Балканския полуостров. На сцената на театъра могат да се реализират широкоформатни музикално-сценични произведения - съвременни мюзикъли и класически оперетни заглавия. Театърът разполага с трупа на изключително високо професионално ниво- солисти, оркестър, балет и хор, сценографи, художници на костюми и собствени ателиета за изработка на костюмите. Специален технически екип обслужва сцената, озвучаването и осветлението и разполага със студио за специални ефекти.

През последните години на сцената са реализирани няколко световни мюзикълни загалавия - "Моята прекрасна лейди" на Фр.Лоу, "Йосиф и фантастичната му пъстра дреха", "Евита", "Котки" и рок операта "Исус Христос суперзвезда" на А.Л.Уебър, "Мис Сайгон" на Шомберг и Бублил, " Чикаго" на Дж.Кандър и Боб Фос, "Зоро" по музика на "Джипси Кингс" и Джон Камерън.

Музикалният театър е гастролирал при изключителен успех в много европейски страни- Германия, Австрия, Холандия, Франция.През последните години реализира две големи турнета в Япония, представяйки своето изкуство на най -големите сцени в страната на изгряващото слънце при невероятно топъл прием от публиката и критиката .

Офертата е осигурена от ДЪРЖАВЕН МУЗИКАЛЕН И БАЛЕТЕН ЦЕНТЪР-СОФИЯ, ЕИК: BG000670812 (НМТ "Стефан Македонски").
Концертът "Картини от Пиацола" - част от Софийски фестивал на музикалния театър - на 9 Юли, Лятна сцена на Музикалния театър в парк Военна академия
Топ цена: 20лв Грабни ваучер

Още за разграбване:

"Чамкория" на 7 Юли
Топ цена: 30лв
91 грабнати ваучера
Чамкория
Чамкория
Виж всички оферти

Последвай Grabo.bg:

Facebook Instagram
Адрес и контакти
София, Център, бул. Евлоги Георгиев 82, Парк Военна Академия "Г. С. Раковски"
Картини от Пиацола - Отзиви от клиенти (2)
Прекрасно виртуозно изпълнение в уникална обстановка !!!
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:00ч)