Изследване на 55 показателя за здравословното състояние на организма, от СМДЛ Био-Тест

Проверете здравословното си състояние с предложението на СДМЛ Био-Тест за изследване на 43 общи показателя! Бъдете отговорни към здравето си!

Изследване на 55 показателя за здравословното състояние на организма 34.90 лв вместо 58.80 лв Грабни
Показатели
• Пълна кръвна картина - WBC, GRA%, LYM%,MID% GRA#, LYM#, MID# RBC, HGB, HCT, MCV, MCH, MCHC, RDW, PLT, MPV, PCT, PDW; СУЕ; ДКК(мануалнo- 9 показателя) .
• Биохимични показатели - кръвна захар, GGT, АSAT, ALAT,урея, креатинин, общ белтък, калций, йонизиран калций ,амилаза,пикочна киселина, общ холестерол, HDL-холестерол, LDLхолестерол, VLDL-холестерол, триглицериди.
• Урина общо изследване - седимент, Ph, относително тегло, белтък, левкоцити, глюкоза, билирубин, уробилиноген, нитрити, кетони, кръв.

Пакетът с изследвания е създаден, за да даде обща информация за състоянието на организма. Той включва изследвания за състоянието на кръвотворната, сърдечно-съдовата и костна системи,метаболизма,черния дроб, бъбреците,пакреас, което позволява ранна диагностика и навременно вземане на мерки. Резултатите от изследванията позволяват на вас и вашия лекар да следите вашето здраве.

Пълната кръвна картина дава изключително ценна информация за състоянието на кръвните клетки - еритроцити, левкоцити и тромбоцити. Тя позволява ранното диагностициране на анемия, която засяга най-вече женската и детска популация и е една от най-често срещаното отклонение в кръвната картина.

Най-често изследваният биохимичен показател - глюкоза, позволя навременното откриване на отклонения във въглехидратния метаболизъм и ранното откриване на предиабетни и диабетни състояния.

Чернодробните ензими - GGT, АSAT, ALAT, дават информация за състоянието на черния дроб и неговите жизненоважни функции.
Изследването на общ холестерол и триглицериди дават информация за състоянието на сърцето и кръвоносните съдове. Поддържането на препоръчителните им нива намалява многократно риска от сърдечно-съдови инциденти.

Креатининът е отпаден продукт от обмяната на веществата и промени в неговите нива най-често се свързват с проблеми с бъбреците.

Уреята е показател за функцията на черния дроб и бъбреците. Общото изследване на урина допълнително дава информация за състоянието на бъбреците.

Общият белтък е показател, който измерва нивата на глобулини и албумини в кръвта и неговите нива се променят най-често при недостатъчен прием на белтъчини, бременност и други състояния.

Калцият е минерал с много важно значение за костите.

Амилазата е ензим, който се произвежда от панкреаса и участва в разграждането на въглехидратите.

Пикочната киселина е още един отпаден продукт на обмяната. При патологични състояния най-често тя се повишава и това е свързано с неправилен прием на храна или наличие на генетичен дефект. Високите нива на пикочна киселина могат да доведат до отлагане на кристали в ставите и болки в тях.

Условия на офертата:

  • Валидност на ваучера: от 12 Октомври 2023г до 15 Април 2024г.
  • Обектът няма да работи по време на официално обявените празнични почивни дни.
  • Не е необходимо предварително записване. Клиентите с ваучери ще бъдат обслужвани според заетостта на лабораторията.
  • Изследването се извършва на гладно (след 12-часова пауза).
  • Офертата включва още такса вземане кръв и такса обработка.
  • Резултатите са готови в рамките на същия ден и могат да бъдат проверени на: https://bio-test.eu/
  • Изследването е подходящо и за възрастни, и за деца.
  • Всички други глобални условия на Grabo.bg
Въпроси и отговори: 1

Осигурено от СДМЛ Био-Тест

Медико-диагностична лаборатория Био-Тест е разположена в непосредствена близост с водещите медицински заведения в града: МБАЛ - Русе, Спешна помощ, Онкологичен диспансер и Диспансер по белодробни болести. Това създава удобство за бърз и постоянен достъп на пациентите до нашите услуги. Те имат възможност да получат компетентна информация за получените лабораторни резултати от лекар - лабораторен специалист и специалист по вътрешни болести и биохимия в лицето на ръководителя на лабораторията проф. Д-р Л.Христов, който е с дългогодишен опит като лабораторен специалист, преподавател във Висши медицински институти и лаборатории в Русе и София.

Нашите пациенти могат да си получат резултатите на място, при личния лекар или Оn-line- от страницата на лабораторията.

СМДЛ Био-Тест е с утвърден многогодишен опит и авторитет. Положителните оценки са потвърдени както от нашите пациенти, така и със Сертификати от МНЗ. Лабораторията въвежда своевременно всички нови методики и стандарти възприети в страните от ЕС.

Обслужването на пациентите се извършва от персонал с голям професионален опит. Нашия екип е различен. Той е грижовен и изключително внимателен към пациентите си. Запознат е с техните проблеми и се старае да отговори адекватно на очаквнията. Затова сме се е утвърдили с добро име както между пациентите, така и между колегите си в бранша.

Лабораторията разполага с модерна апаратура и работи с консумативи с най-високо качество от водещи в областта си фирми-производители, отговарящи на всички медицински стандарти. Качеството на работа е под постоянен ежедневен вътрекачествен контрол и външна оценка чрез Националната система за качество. Ние разполагаме с необходимите за това Серитификати.

СМДЛ Био-Тест работи със Здравната каса при спазване на всички изисквания при изработване на изследванията.

Ежедневно се изработват оптимален вид и брой съвременни лабораторни показатели : всички видове холестерол, кр.захар, глюкозно обременяване, гликиран хемоглобин, туморни маркери, голям обем от хормони, всички видове показатели на възпалението (индивидуални белтъци), показатели на язвената болест, показатели на кръвосъсирването и др.

Офертата е осигурена от СМДЛ БИО-ТЕСТ ЕООД, ЕИК: 117533413 (СДМЛ Био-Тест).
Изследване на 55 показателя за здравословното състояние на организма
Цена: 3490 лв Грабни ваучер
Регулярна цена:
58.80 ЛВ
Grabo oтстъпка:
40.5 %
Спестяваш:
23.90 ЛВ
20грабнати ваучера

Още за разграбване:

Виж всички оферти

Последвай Grabo.bg:

Facebook Instagram
Отзиви от клиенти (50)
Отлично обслужване и отношение на персонала.
Много внимателно и професионално отношение.
Наистина останах с много добри впечатления, редовно правя изследвания в поне 3 известни лаборатории, но тук се почувствах наистина обслужена с внимание и разбиране.
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)