Медико-диагностична лаборатория Био-Тест е разположена в непосредствена близост с водещите медицински заведения в града: МБАЛ - Русе, Спешна помощ, Онкологичен диспансер и Диспансер по белодробни болести. Това създава удобство за бърз и постоянен достъп на пациентите до нашите услуги. Те имат възможност да получат компетентна информация за получените лабораторни резултати от квалифициран лекар.

Нашите пациенти могат да си получат резултатите на място, при личния лекар или Оn-line- от страницата на лабораторията.
СМДЛ Био-Тест е с утвърден многогодишен опит и авторитет. Положителните оценки са потвърдени както от нашите пациенти, така и със Сертификати от МНЗ. Лабораторията въвежда своевременно всички нови методики и стандарти възприети в страните от ЕС.

Обслужването на пациентите се извършва от персонал с голям професионален опит. Нашия екип е различен. Той е грижовен и изключително внимателен към пациентите си. Запознат е с техните проблеми и се старае да отговори адекватно на очаквнията. Затова сме се е утвърдили с добро име както между пациентите, така и между колегите си в бранша.

Лабораторията разполага с модерна апаратура и работи с консумативи с най-високо качество от водещи в областта си фирми-производители, отговарящи на всички медицински стандарти. Качеството на работа е под постоянен ежедневен вътрекачествен контрол и външна оценка чрез Националната система за качество. Ние разполагаме с необходимите за това Серитификати.
СМДЛ Био-Тест работи със Здравната каса при спазване на всички изисквания при изработване на изследванията.

Ежедневно се изработват оптимален вид и брой съвременни лабораторни показатели : всички видове холестерол, кр.захар, глюкозно обременяване, гликиран хемоглобин, туморни маркери, голям обем от хормони, всички видове показатели на възпалението (индивидуални белтъци), показатели на язвената болест, показатели на кръвосъсирването и др.

СДМЛ Био-Тест участва в Grabo.bg от 07 Септември 2021

Прочети още
Най-нови оферти от СДМЛ Био-Тест:
-34% Изследване на 39 общи показателя за здравословното състояние
Изследване на 39 общи показателя за здравословното състояние
Цена: 21.25лв
32.20лв
·Грабнати ваучери24 · Грабомани закупили офертата17 · Преглеждания на офертата1496
Средна оценка за офертата от общо 5 ревюта.
5.0
-40.5% Изследване на 55 показателя за здравословното състояние на организма
Изследване на 55 показателя за здравословното състояние на организма
Цена: 34.90лв
58.80лв
·Грабнати ваучери9 · Грабомани закупили офертата7 · Преглеждания на офертата257
Хормонално изследване на щитовидната жлеза
Хормонално изследване на щитовидната жлеза
Топ цена: 21.90лв ·Грабнати ваучери1 · Грабомани закупили офертата1 · Преглеждания на офертата110
Виж всички оферти
Отзиви от клиенти:
Изключително любезна лаборантка. Много леко ми взе кръв. С удоволствие ще ползвам лабораторията.
Услугата беше изпълнена доволно добре, локацията ми беше много удобна, обаче центъра не е опоменат в това ревю в падащия списък с центрове. Интересно че като поръчвах услугата центъра го имаше.
Отлично обслужване!
Безупречно обслужване
За трети път посещавам лаборатория Био-Тест с ваучери от Грабо. Поласкана съм от вниманието с което бях обслужвана всеки път.
Всички оценки (46)
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)