Офертата, която разглеждате, е изтекла! Вижте други оферти:
-36%
Тази оферта вече е разграбена!
За малко изпусна тази оферта! Абонирай се по e-mail, за да не пропускаш новите оферти!

Онлайн курс "Психология на здравето" с 6-месечен достъп до платформата и бонус - достъп до курса "Project management", от Академията БГ

Онлайн курс "Психология на здравето" с 6-месечен достъп до платформата и бонус - достъп до курса "Project management"

Развивате се в сферата на психологията и желаете да усъвършенствате знанията си? Грабнете предложението на Академията БГ!

Онлайн курс "Психология на здравето" с 6-месечен достъп до платформата 33.99 лв Разграбено
Повече за курса
Курсът "Психология на здравето" има за цел да запознае участниците с взаимодействието между психологическите фактори и здравето. В рамките на курса ще се разглеждат теми като здравословното хранене, физическата активност, управлението на стреса, психологическите аспекти на болестите и много други.

За кого е предназначен курсът?
Курсът е предназначен за всички, които желаят да разберат влиянието на психологията върху здравето и да научат как да приложат психологически стратегии за подобряване на своето здраве. Курсът е подходящ за студенти, практикуващи психолози, медицински специалисти и всички, които имат интерес към темата.

Структура:
Модул 1 - Въведение в психологията на здравето
В този модул ще ви въведем в психология на здравето и ще придобиете основни понятия, които ще ви помогнат да разберете тази област по-добре. Ще научите за историята и развитието на психологията на здравето и какви са основните модели и теории в тази област. По време на модула ще имате възможност да използвате самооценката на здравословните навици, за да оцените своите собствени навици и да получите идеи за това как да ги подобрите.

Модул 2 - Стрес
Този модул разглежда темата за стреса, неговото въздействие върху здравето и благополучието, както и различни подходи и техники за справяне с него. Целта на модула е да осигури по-дълбоко разбиране на понятието стрес, както и да ви помогне да разработите свой собствен индивидуален план за справяне със стрес. В рамките на модула ще се разгледат основните източници на стрес, физиологичните механизми, свързани със стреса, и различните начини, по които хората могат да се справят с негативните му последици.

Модул 3 - Психологически аспекти на заболяванията
Модулът обхваща темите, свързани с влиянието на психологическите фактори върху здравето и болестите. Целта му е да ви помогне да разберете как психологическите фактори могат да повлияят на здравето и да научите практични техники за справяне със стреса и подкрепа на хора със заболявания.

Модул 4 - Здравословни навици и промяна на поведение
Модул здравословни навици и промяна на поведение се фокусира върху развитието на уменията и знанията, необходими за прилагане на здравословни принципи в ежедневието. Този модул разглежда различни аспекти на промяната на поведение, като предоставя практически съвети и методи за постигане на здравословни цели.

Модул 5 - Психология на здравословното хранене
С настоящия модул ще ви помогне да разберете психологическите фактори, свързани с храненето, и да разработите стратегии за подобряване на своите хранителни навици. Чрез изучаване на мотивацията, пречките и емоционалните аспекти на храненето, ще разберете как да преодолеете нездравословни навици и да установите цели за здравословно хранене. Освен това, модулът разглежда влиянието на околната среда и социалните фактори на хранителните навици, което ще подкрепи участниците в планирането и разработването на индивидуални планове за подобряване на хранителните навици.

Модул 6 - Психология на здравето при деца
Модулът обхваща психологията на здравето при деца и се фокусира върху психологическите проблеми, свързани с бременността и детството, както и върху здравословната грижа за бременните жени и децата. Целта на модула е да предостави знания и умения на студентите за разбиране и управление на психологически проблеми, които могат да възникнат при бременни жени и деца.

След завършване на курса участниците ще могат да:
• Разберат взаимодействието между психологическите фактори и здравето;
• Разпознават факторите, които повлияват върху здравословното поведение и научат как да ги контролират;
• Използват психологически стратегии за подобряване на здравословните си навици;
• Разберат важността на управлението на стреса и научат как да се справят с него;
• Разберат психологическите аспекти на болестите и как да се справят с тях;
• Научат как да приложат психологически подходи в работата си като медицински или психологически специалисти.

Продължителност на обучителната програма:
Продължителността на курса е 96 учебни часа, като срокът за завършване зависи от индивидуалната ангажираност на курсистите.

Курсът е предназначен за самостоятелно обучение без лектор, което ви позволява да достъпвате уроците по всяко време и от всякъде. Това означава, че можете да се обучавате във Вашия собствен темп, като съобразите графика си с другите ангажименти в живота Ви. Тази гъвкавост Ви дава възможност да определите най-подходящия начин на обучение, който да отговаря на Вашите индивидуални нужди и предпочитания.

Сертификат и нови възможности:
След успешното завършване на онлайн курса участниците ще получат официален безплатен дигитален сертификат и уверение. Сертификатът потвърждава, че сте завършили обучението и сте се запознали с основните понятия и методи в тази област. Това може да бъде полезно при кандидатстване за работа или при продължаване на образованието в тази сфера. Уверението, което ще получите, ще представя подробности за придобитите знания и умения, които сте постигнали. Този документ може да послужи за демонстрация на Вашите умения и компетенции пред работодатели или при кандидатстване за специализация в тази сфера.

Бонуси към офертата

  • Всеки клиент с ваучер получава безплатен достъп до курса "Project management" и сертификат при успешно приключване на обучението.

Условия на офертата:

  • Валидност на ваучера: от 8 Ноември 2022г до 15 Ноември 2023г.
  • След грабване на ваучер е необходимо да се регистрирате тук.
  • Достъпът до платформата се дава в рамките на работния ден, ако регистрацията е направена до 18:00ч. При регистрация след този час, както в Събота след 14:00ч или в Неделя, достъпът се дава на следващия работен ден.
  • След предоставяне на необходимата информация се създава регистрация в платформата за обучение и получавате автоматичен имейл с данни за достъп, както и такъв с подробна информация за провеждане на обучението. Може да влезете и стартирате своето обучение в избрания курс: в платформата на The Academy.
  • Достъп до платформата за курсистите е 6 месеца, като срока започва да тече след предоставяне на ваучера и регистрирането ви в платформата за обучение. След успешно приключване на финалния тест със 70 или повече точки, се получават сертификат и уверение, които се генерират автоматично в платформата, след което могат да бъдат свалени.
  • При желание за сертификат и удостоверение на хартиен носител с мокър печат, издаден от Академията БГ, се доплащат с наложен платеж при получаване 10лв и куриерска такса, според тарифите на куриера.
  • Не е възможна замяна на курс след активиране и достъпване на обучителния курс.
  • Всички други глобални условия на Grabo.bg
Задай въпрос

Видео

Осигурено от Академията БГ

European Academy of Applied Skills (EAAS) - вашата платформа за елитно образование и професионално развитие!

Създаване на мост между академични знания и приложими умения:
Академия БГ се издига като един от пионерите в образователната сфера в България, предоставяйки обширен спектър от курсове и сертификации в критични области като психология и педагогика, мениджмънт и маркетинг, бизнес и иновации, счетоводство и финанси всички със силно фокусиране върху приложимостта и практическата стойност на знанието.

Акредитации, които отразяват нашата отдаденост към качеството:
Ние от European Academy of Applied Skills сме изключително горди от нашите акредитации и членства, които включват гаранция за качество ISO 9001:2015, акредитирани програми за педагогически специалисти от Министерството на Образованието и Науката (МОН), както и статута ни като първият български образователен център, акредитиран от International Alliance of Professional Business Elites (IAPBE) и Continuing Professional Development (CPD) къмThe CPD Group, с акредитирано членство в European Association of Applied Psychology, International Association for Management Development in Dynamic Societies, Association for Talent Development, Association for International Education и други. Академията Бг е регистрирана като търговска марка към Патентно ведомство на Република България с Рег. № 168615.

Партньорства, които обогатяват и подкрепят приложението на обучението:
Сътрудничеството ни с корпоративни лидери като Telus International Bulgaria и SIEMENS Bulgaria не само обогатява учебния процес, но и създава реални възможности за приложение на придобитите умения в динамичния бизнес контекст. Допълнително, нашата колаборация с учебни програми в Колеж "Света Ариадна" предоставя възможности за продължаване на образованието във висши учебни заведения.

Достъпно и качествено обучение за всеки:
Всеки курс, програма или сертификация, която предлагаме, е разработена с ясен и същевременно задълбочен език, гарантирайки, че висококачественото обучение е достъпно и разбираемо за всички.

Разнообразие от професионални курсове и програми:
Открийте курсове, които не само укрепват съществуващите Ви умения, но и отварят врати към нови кариерни възможности, като предоставят обстоен теоретичен фундамент и актуални знания от експерти в областта.

Свобода и гъвкавост с нашата онлайн платформа:
Отворете врати към знание, където и да сте, с нашата платформа за дистанционно обучение! В EAAS, ние разбираме динамиката на Вашия ежедневен живот и предлагаме неограничена гъвкавост, за да учите според своите желания. Нашата платформа е достъпна от всяко устройство, по всяко време, предоставяйки Ви възможността да се обучавате със свой собствен темп.

Сертификат и удостоверение:
При успешно завършване на обучението, Вие получавате сертификат и удостоверение, които подчертават и утвърждават Вашите новопридобити умения и квалификации, признати на национално и международно ниво.

Европейски стандарти и признание:
Ангажирани сме с прилагането на най-добри практики и стандарти, издигани от европейски източници и организации. Това гарантира, че Вашето обучение е актуално, релевантно и признато на международно ниво.

100% признание на Вашето обучение:
Всеки курс, преминат при нас, е пълноценно признат, с възможност за добавяне на приложение към Вашия сертификат за допълнителна увереност и прозрачност.

Станете част от нашата образователна общност:
Получете нови знания, развивайте професията си и бъдете част от общността на професионалисти, които избраха European Academy of Applied Skills за своя партньор в обучението и кариерното развитие.

Офертата е осигурена от АКАДЕМИЯТА БГ ЕООД, ЕИК: 206235369 (Академията БГ).
Онлайн курс "Психология на здравето" с 6-месечен достъп до платформата и бонус - достъп до курса "Project management"
Топ цена: 3399лв

Не изпускай предложенията на
Академията БГ

Запиши се
Изтекла оферта! Офертата е грабната 25 пъти за 1 година.

Активни промо оферти:

Виж всички оферти

Последвай Grabo.bg:

Facebook Instagram
Адрес и контакти
Онлайн услуга 088 53* **** (скрит)
Отзиви от клиенти (162)
Добри оферти и бързо обслужване.
Много добра платформа.
Brand 5
Ако търсите развитие и знание, тук е мястото!
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)