"Частна занималня Пинокио съществува от 2001г. В нея работят висококвалифицирани базови учители с дългогодишен педагогически стаж и умел подход към децата, което дава много добри резултати при подготовката им.

Писането на домашните и научаването на уроците е изключително индивидуално или в малки групи по нива. Децата се научават да общуват и работят в екип от началната степен на своето образование. Формират се дисциплина и отговорност, както и навици за самоподготовка. Стимулират се индивидуалните качества и изяви във времето на отмора, което сме нарекли час по търсене на таланти.

Чуждоезиковото обучение се провежда с мултимедия и занимателни игри, което улеснява възприемането на непонятната езикова материя на принципа опит - преживяване - осмисляне.

Провеждат се разходки, празнуват се рожденни дни и се честват празници. Учениците изнасят програми пред своите родители и биват поощрявани с грамоти и награди за проявеното трудолюбие и старание.

Ако родителите са заети, учителите от частна занималня Пинокио обучават, вземат от училище, нахранват децата в съответния училищен стол и се грижат изцяло за поверените им деца и ги предават на родител, баба, дядо или родственик, предварително посочен от родителя.

Частна занималня Пинокио осигурява спокойствието на родителите и успеха на децата през учебната година!"

Занималня Пинокио участва в Grabo.bg от 13 Септември 2017

Прочети още
Oще подобни места
Езиков център Джейрънс Сентър ул. Кольо Ганчев 28
4.0
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)