Отзиви от клиенти за Водолазен център Созопол:
Всички оферти
Чудесен екип, които предлагат невероятно изживяване! Много отзивчиви, обясняват всичко нужно за преживяването, за да се чувстваш спокоен и да се забавляваш. Отговориха на всякакви въпроси за другите им услуги към които проявихме интерес и плануваме да пробваме през 2024.Препоръчваме от сърце!
Tania 5
Страхотно преживяване, невероятни професионалисти с топло приятелско отношение към всеки! Горещо препоръчвам!!!
Страхотно изживяване. Страхотно отношение. Много добър и разбираем инструктаж. Другото лято пак съм там, но ще искам по н дълбоко. 😊 Силно препоръчвам
Търпелив и позитивен екип. Благодаря, за прекрасните емоции!
Много приятно преживяване отличен екип и екипировка
Препоръчвам
Страхотно преживяване! Невероятно обслужване и отношение! Препоръчвам с две ръце!
Усмихнат и любезен персонал! Приятно забавление в подводния свят, без да са необходими специални умения! Препоръчвам :)
Уникално преживяване, което още ме кара да настръхна! Високи дози адреналин, съчетан с високия професионализъм от страната на инструкторите, ми направиха подаръка за рождения ден, прекрасен! Красивият дънен морски свят, толкова ме изненада, че досега не бях виждал толкова големи раци и риби!
Силно препоръчвам с две ръце!

Стоян и Тони са много свежи и истински професионалисти. Тони е много отзичива и любезна, а от инструктурът Стоян получихме цялото внимание, спокойствие и сигурност, което е нужно над и под водата, за което им благодаря!

За 2ри път се гмуркаме с тях, ще има и 3ти!
Страхотно изживяване! Никога не бях ползвала маска и шнорхел, или да се потапям под вода. Благодарение на професионалното отношение, внимание и сигурността, който дават организаторите, успях не само да преодолея себе си, но да се отпусна, забавлявам и живея ново приключение!
Не се колебайте да опит
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)