Днес се гмурках и останах изключително очарована от цялостната програма (Стоян-инструкторът) Беше много любезен и внимателен. Предварително ни подготови ,обясни ни всичко подробно и след това бяхме напълно готови . Това остана едно незабравимо преживяване. Ще отидем пак
Професионално проведен курс, изключително съм доволен от всичко. Благодаря Стояне.
В събота 31.03.2018. в залива на Созопол направих последните си гмуркания за сертификат PADI Open Water Diver.
Научих много , Стоян бавно и системно ми обясняваше всичко. Все пак от наученото зависят здравето и живота ми.
Курса ми премина без прибързване с много спокойствие и професионализъм.
Препоръчвам да се възползвате от услугите на водолазния център. За момента преминах теоретичното обучение и упражненията в басейн за 'PADI Open Water Diver'. Отношението на инструктора Стоян е много приятелско, проявява голямо търпение и спокойствие при обучението. Очаквам гмурканията в морето.
Стоян е изключителен професионалист! Създава комфорт, спокойствие и доверие! Много изчерпателен и методичен! Това е моят инструктор! Радвам се, че го открих! Препоръчвам!
С огромно вълнение споделям, че изживях истинско подводно приключение. Радо и Стоян са не просто екип, а са сърцати хора и разбира се, професионалисти! Получих отношение, от което съм впечатлена и препоръчвам да си подарите подобна емоция, защото си заслужава.
Благодаря на Водолазен център Созопол за незабравимото преживяване, чудесно отношение и професионализъм! Горещо препоръчвам на всички да изпитат тази несравнима емоция! Благодаря на екипа - Стоян, Георги и Радо! За мен и сина ми това беше първо гмуркане и ще отидем отново!
Беше едно страхотно изживяване. Благодаря на изключително любезния, отзивчив и внимателен водолазен инструктор Георги, който направи преживяването още по-незабавимо. Ще Ви посетим задължително отново.
Едно голямо БЛАГОДАРЯ! Страхотно изживяване, страхотно внимание и търпение от страна на екипа. Не очаквах толкова лесно да преодолея паническия страх от това главата ми да е под вода :D Есента задължително отново сме там! Горещо препоръчвам на всеки да опита тази емоция.
Покажи още ревюта
За 2821 дни публикувахме 124247 оферти, които се разграбиха
5 965 950 пъти, спестявайки 127 670 48556 лв на 529 428 грабомани!