Отзиви от клиенти за Водолазен център Созопол:
Преживяването е невероятно! Благодарим на инструкторите за търпението и вниманието, с което подходиха към всеки един от нас, както и че ни показаха красотата на подводния свят. Със сигурност ще се върнем за още една разходка по дъното! :-)
100% Професионалисти! Много подробен и интересен инструктаж, придружен с много интересни факти и истории. Инструктор, вдъхващ доверие и спокойствие и в най-несигурния клиент. Достатъчно време за свикване с екипировката преди същинското гмуркане, както и постоянна грижа на инструктора през цялото вре
Очаровани сме от преживяното приключение. Организацията и отношението на екипа бяха на много високо ниво. От инструктажа до гмуркането, включително магнитчето за спомен и снимките, които ни изпратиха всичко беше много професионално и в същото време сърдечно. Със сигурност ще ги потърсим отново.
Страхотно преживяване! Екипът е страхотен, подходиха с много внимание и търпение, както с мен така и с приятелката ми.
Горещо ги препоръчвам на всеки, който е решил да изпита това страхотно изживяване - гмуркането. При следваща възможност отново ще се възползвам от техните услуги :) Благодаря!
Възхитени сме от високия професионализъм и отговорното отношение на инструкторите! Получихме подробни указания за процеса на гмуркането. На всички наши въпроси беше отговорено търпеливо и с необходимите разяснения. През цялото време се чувствахме спокойни и уверени, благодарение на инструктора!
Човечност! Професионализъм!

НИВО!

Стоян и Радо, Едно простичко: БЛАГОДАРЯ!
Едно голямо благодаря за това, че ми показахте другата част на света в който живеем! Радвам се, че бях част от този свят! Всеки трябва да го направи!
Благодаря ти, Радо!
Страхотно изживяване :-) екипът е чудесен, подходиха с много търпение и внимание, препоръчвам ги, както и аз при следваща възможност отново ще се гмуркам с тях :-)
Покажи още ревюта
За 2999 дни публикувахме 139004 оферти, които се разграбиха
6 468 525 пъти, спестявайки 134 753 54013 лв на 560 401 грабомани!