Соларни студиа Ерголайн са повече от 10 години на пазара и са символ на качество, сигурност и здравословен начин на придобиване на тен. Използваните соларни апарати са на Германската фирма JK-Holding – Ерголайн и Солтрон – които са гарант за висока надеждност и качество в целия свят. В студиата може да се намери козметика на световните лидери Калифорния Тен, Супре и Хемпц.

Ползването на солариум е единственият начин да си осигурим необходимите количества на витамин D през зимните месеци, както и да се насладим на страхотен бронзов тен. Всичко това е свързано със задължително спазване на строги правила за придобиване на тен и за излагане на ултравиолетовите лъчи.

Всички соларни апарати в студиата от веригата Ерголайн са сертифицирани от Германския производител и отговарят на нормите на Европейския съюз. Всички студиа от веригата разполагат с инструкции за здравословен начин за придобиване на тен, както и с обучен персонал, който може да даде съвет и да предложи правилния солариум и козметика.

Хийт Груп ООД е официален представител на солариумите Солтрон за България, както и на американските марки козметика за солариум California Tan и Supre. Също така е и официален представител на американската козметична марка Hempz, която е известна със своите продукти за грижа за тялото.

Соларни студиа Ерголайн участва в Grabo.bg от 30 Септември 2013

Прочети още