Масажите действат много добре,леглата са супер,но работното време на салона е много гадно.Всеки нормален работещ средностатистичен човек в това време е на работа , и как да отиде човек,като даже и в събота и неделя не работи.Явно се целят само в пенсионери хора без работа.
Доволна съм от услугата и от обслужването. И от вниманието и оказаната помощ от персонала. Имам нужда и бих ползвала тази услуга отново.
Отлично обслужване, прекрасен масаж, професионална грижа и консултация. Впечатлена съм и го препоръчвам от сърце. Благодаря!
много внимателни и любезни служители обслужващи своите пациенти
Nova 2
Масажът е хубав,но обстановката е изнервяща,толкова е шумно,като кокошарник е ... да не говорим,че не е проветрено помещението,мирише ужасно,както и че на проекторите,клиентите не слагат чорап или друго,моля вземете пример от офисът в Била,в пъти по-добре е!!!Без значение,че услугата е 0.49лв.
Diana 5
Много съм доволна от обслужването и от самата услуга! Радвам се, че я открих чрез Grabo.bg
Ефектът е голям,пробвай те! Много мили и отговорни служители, но имам забележка, че всеки виждаше всеки ибеше до него. Според мен целта е и спокойствое а не шум и гледка... Например перденца, нещо различно! Успех
Изключително съм доволна от обслужването.
Закупих ваучер, защото имах добри отзиви от моя приятелка. За съжаление, процедурите не ми понесоха, поради много силни болки по време на масажа. След 3 процедури се отказах и исках да отстъпя останалите 7 на приятелката си. Оказа се, че това не е възможно! Защо?
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)