Отзиви от клиенти за Terra Complex:
Всички оферти
Храната е добра, сет меню, спато е чисто и всичко е нормално
Много хубав хотел! Храната е чудесна!
Страхотно място за почивка!
Любезен персонал, богата и вкусна кухня.
Водата в джакузито беше много топла , а в големият басейн чудесна за плуване.
Препоръчваме 👍👍👍
Бихме отишли отново с удоволствие!
Отлична оферта. С изключение на мръсния басейн и джакузи.
Много добър персонал, супер отзивчиви и винаги питат дали с нещо могат да бъдат полезни, доволни сме от обслужването, храната беше прясна и хубава. СПА зоната не е кой знае какво, но е добре! Стаите са чисти, но санитарното помещение(тоалетна, баня) в нашата стая беше доста амортизирано, мивката беше запушена!
Marina 5
Базата е нова,храната е много добра,а персоналът е най-хубавото нещо в хотела.Останахме очаровани от отзивчивостта и човечността на хората,които работят там!Двама възрастни и две деца за две нощувки не усетихме как приятно мина времето. Съотношение цена-качество,изключително изгодно .Горещо препоръчвам и благодарим отново!
Стаите са мръсни, захабени и студени, духaше от терасата, която беше обща със съседната. Всъщност искахме стая със спалня, а бяхме настанени в двустаен апартамент, с други хора до нас.Съединени две еденични легла за спалня.СПА-то малко и претъпкано, не се спазват COVID19 мерки за безопастност.Персонала не носи маски и крайно не любезен. Нищо общо за цената която се плаща и далеч не отговаря за категоризацията от 4-ри звезди.Много сме разочеровани.
НЕ ПРЕПОРЪЧВАМ !!!
Todor 4
Храната беше добра. Обслужването беше перфектно. СПА центъра беше окей. Единственият проблем беше, че поискахме изрично спалня, а те ни дадоха стая с две единични легла съединени. Отделно стаята ни беше част от двойна семейна стая с общ вход.
Покажи още ревюта