Фирма Темпо-99 е основана през 1993г като туристическа и транспортна фирма - една от първите във Варна. От тогава и до сега, вече над двадесет години, фирмата предлага на варненци разнообразна палитра от автобусни екскурзии до близки и далечни забележителности със своите собствени и наети автобуси и микробуси.

Особено голямо внимание обръщат на популяризирането на красотите на нашата родина. Доскоро бяха единствената туристическа фирма във Варна, която организира екскурзии из България. Гордост за тях е, че вече и други колеги тръгнаха по техния път и предлагат такива пътувания. Те първи отидоха с варненци в с. Свещари и газейки в калта (посетителският център не съществуваше) ги запознаха с уникалния тракийски некропол, заведоха ги на Кръстова гора, показаха им омаята на Странджа и чудото "Перперикон".

Балканите и Европа е другото направление в тяхната работа. Любима за варненци е екскурзията им из Македония, до прекрасното Охридско езеро. Правят я от 1994 година. С тях мнозина намериха роднини и приятели в Охрид, влюбиха се в "убавините" му, връщат се там отново и отново. Горди са, че помогнаха за възстановяването на българските църкви в Одрин, че участваха в поставянето на паметниците на Капитан Петко Войвода на хълма на Гарибалдийците в Рим и в Киев. Днес почти всички български туристи посещават тези места - особено паметника в Рим, откъдето се открива и чудна гледка към целия град.

Търсени са техните екскурзии до Париж и Рим, до Барцелона и Баварските кралски замъци. Туристите имат уникалната възможност до посетят Швейцария - да разгледат Двореца на Нациите в Женева - място където днес и сега се прави световната политика, да се запознаят с ЦЕРН - един поглед в бъдещето на Науката.

За тези, които работят и нямат време за дълги пътувания, предлагат приятни еднодневни разходки в събота и неделя - Созопол и замъка в Равадиново, о-в "Св Анастасия", Йовковата Добруджа, Старите столици и още и още...

Традиция стана зиме и лете да организират 3-4 дневни почивка из страната и в чужбина - с автобус и екскурзовод.

"Ние - това е нашата работа. Ние - това сме работещите в Темпо-99 - шофьори, екскурзоводи, офис работници. Целта ни е да направим Вашият отдих интересен и приятен. Работим за това. Доколко успяваме - вие ще кажете Очакваме ви!"

Темпо-99 участва в Grabo.bg от 13 Април 2017

Прочети още
Други популярни оферти
Рубина Травел
Топ цена:
2300лв
на човек
Еднодневна екскурзия до остров Света Анастасия, Созопол и Замъка в Равадиново
Созопол, Равадиново, остров Света Анастасия
69 грабнати
Мартини Турс
Топ цена:
3500лв
на човек
Еднодневна екскурзия до Крушунски водопади и Деветашка пещера
Крушунски водопади, Деветашка пещера
28 грабнати
Мартини Турс
Топ цена:
2000лв
на човек
Мартини Турс
Топ цена:
2500лв
на човек
Рубина Травел
Топ цена:
11500лв
на човек
Други обекти наблизо
E-Tours ул. Оборище 13 А, офис 103 ( до ОУ "Славейков") · ~261м.
4.7
Хотел Виктория ул. Хан Маламир 6 · ~361м.
4.1
Енджой Травел ООД ул. Георги Бенковски 45 (срещу Ботевата градинка) · ~364м.
5.0
Travelia ул. Беласица 16 · ~398м.
5.0
Koлумбос турс ул. Иван Срацимир 7 · ~407м.
Хотел Кристал ул. "Средна гора" № 4 · ~478м.
3.7