Отзиви от клиенти за Студио за красота Клеопатра:
Всички оферти
Крайно недоволна съм.Студиото не изглежда добре,чаршафчетата или кърпите или както там се наричат са крайно неугледни.За капак и масажа не беше масаж.НЕ ПРЕПОРЪЧВАМ!Не хабете средства,време и нерви за нещо безполезно като така наречения пасаж!
Масажиста беше странен и ми обясни, че щом е с ваучер, да нямам много високи очаквания. Студиото е в мазе и не изглежда никак добре, както и кърпите... Самия масаж не беше толкова трагичен - имах доста болка и ме съжали масажиста и може би за това се постара въпреки ваучера....
Много съм доволна от фотоепилацията, след няколко процедури, вече виждам резултата. :)
НЕ ХОДЕТЕ ТАМ!!! НАЙ НЕПРИЯТНИЯ МАСАЖ ОТ НЕПРИЯТЕН ЧОВЕК.
Maria 1
Подарих ваучер за масаж на приятел. При посещението е попитан: Какъв масаж иска, истински или като за Грабо. И накрая му взели и пари, въпреки закупения ваучер. Бях потресена!!! Със сигурност няма да ползвам вече услугите на този салон за красота.
Изключително непрофесионално отношение, граничещо с понятието "сексуален тормоз"! Недопустимо за този бранш обслужване! Ще ми се да ми бяха дали името на служителя (който в никакъв случай не заслужава названието "експерт"), за да подам официално жалба, тъй като "подаръка" се превърна в "издънка"...
Ianka 1
Крайно НЕ доволна . Не ходете на фотоепилация там .
marina 2
Подарих на съпруга си два ваучера за масаж на гръб и на втория масаж дори не искаше да отиде. Масажираха му болното рамо, вместо масаж на гърба и все още има болки след такъв "релакс"!
Elena 1
Ужасно мрънкащ и досаден мъж. Процедурата продължи само 15 минути и за момент не те оставя да се отпуснеш, а само ти говори и проси допълнителен бакшиш, които със сигурност няма как да изкара с намелено на половина време. Никога няма да повторя!
Покажи още ревюта