Tanya 1
Изключително разочарована съм от качеството на снимките и от арогантното отношение!!! Чаках 2месеца и се обаждах 5 пъти. Последният път, когато се обадих ме излъгаха, че са ги пратили по еконт и отказаха да ми предоставят номер на товарителница.
maia 4
Добро съотношение качество - цена. Наложи се дълго да се уточняваме по телефона и мейла, но резултата е добър. Благодарности от Русе.
Не получих отговор на последния си имейл в който питах, кога ще са ми готови снимките, макар, че изпратих всичко, както те поискаха. Дефакто ми изгърмяха парите и нищо не видях от ваучера. Крайно разочарована съм!
Изобщо не си правете труда! Много непрофесионално и несериозно отношение... Не бихме повторили! Качеството на снимките беше добро (каквото сме дали, това е излязло), но това, че бяха надрани и излющени на места, не беше хубаво.
Ужасно ! Всички снимки бяха ужасно разпечатани, целите в пиксели и с възможно най-лошото качество, а бяха правени от професионален сватбен фотограф, обработени добре предварително! Виждал съм ги разпечатани на друго място и бяха страхотни, а тук ги развалиха! 200 снимки за боклука! Не препоръчвам!!!
Четири пъти ходих и все на работеше студиото. Никога повече няма да използвам.
Ужасно качество на снимките, дори и на тези от фотосесията ни! Извадени на картон с някакви сенки и бледи цветове. Голяма анти реклама си направиха! Не си давайте парите!!!
Ужасно качество на снимките, не мога да разпозная кой е на снимката.. На толкова много места съм изкарвала, но толкова ужасно качество не са били. И чаках 14 денса за да станат. НЕе се лъжете повече не вадете снимки от тях!
Много лошо качество, лошо изрязани флаери. Всеки флаер в различен цвят. Върнахме ги, пуснаха ни още една партида която беше много по-зле. Момчето с което разговарях каза, че за тази цена това е качеството. Сами преценете. НЕ ПРЕПОРЪЧВАМ.
marina 5
Доволна съм.Коректни!
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:00ч)